پاسخ : مشکل سرورهای هتزنر جناب خسروی
سلام، اول لازم میدونم یکی از قوانین انجمن رو که دست و همکار عزیزم یادآوری کرده بود رو دوباره یاد آوردی کنم کنم:
نقل قول:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
نقل قول:
انجمن فروش جايي براي نوشتن ابراز احساسات نسبت به قيمت ,طراحي سايت, و ...... نيست .
هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
دوست و همکار عزیز مَن جناب تاجدینی گفتن شما اینجا 1000000 تا پست هم بزارید اگر 1% هم امکان نداره مشکلتون برطرف بشه! انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک ایران جای این نیست شما مشکلات شخصی خودتون رو برطرف کنید :) هدف اصلی ما اینجا یادگیری و اموزش هست :) در مورد اینکه فرمودید انجمن یه نفر رو بزرگ کرده هم باید بگم این خودتون هستید که شخض رو بزرگ میکنید وقتی یه آفر برمیدارید میگید خیلی راضیم یه دونه باشن پشتیبانیشون عالی و.... خودتون دارید بزرگ میکنید شخص رو!! ربطی به وب هاستینگ تالک نداره!
نقل قول:
قبول کن که اگر این انجمن رنگ و لعابی گرفته و شما دارین نونش رو میخورین از لطف و محبت این کاربران هستش نه چیزه دیگه خودتون خوب میدونین اگر کاربران اینجا نباشند اصلا انجمن معنی خودش رو از دست میده !!
نون؟ :)) والا داریم ماهیانه چندگیگ پهنای باند میسوزونیم + اعصابمون رو خرابتر میکنیم! یه جوری میگید انگار من خرج زندگیم رو از اینجا درمیارم! خود شما چی؟ توی این انجمن دلیل حضورتون چیه؟! دارید بیزینس میکنید دیگه! پس مِنتی روی سر ما نیست و نخواهد بود!
در پایان دوست هرچه سریعتر مشکل دوستان برطرف بشه و سرورهاشون دوباره آپ بشه موفق باشید.
تاپیک به دلیل انحراف بحث قفل میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
شما بهتر نیست لحن گفتارتون محترمانه باشه !!! شما به بنده نون میدین ؟!! من نمیدونم شما به چه صورت دارین نون میرسونین که ما خبر نداریم ؟!! بهتره محترمانه و شفاف رفتار کنید جای اینکه توهین کنید
شما مدیر انجمن هستید انتظار میره رفتارتون مدیرانه و محترمانه باشه و الگو باشید نه اینکه مثل...!! برای شما مدیریت متاسفم که سلیقه ای عمل میکنین و درضمن این به من توهین نکردین به خودتون توهین کردید!!
موفق باشید
والا لحنی نبود! یاد گرفتیم با هر شخص جوری صبحت کنیم که متوجه بشه!
در مورد بقیه موارد هم یک نمونه که شاید شما اصلا بهش فکر نمیکنید!(البته این یک مسئله ساده هستش) مولتی یوزرهای عزیز! کسانی که تایپیک میزنن میان از خودشون تعریف میکنند تا شما نوعی برید خرید کنید و سر یک هفته نشده نه دیگه خبری ازشون هست و ... . ما از زمان خودمون میزاریم که این اتفاق به ظاهر ساده برای شما اتفاق نیوفته!
من توهین نکردم به شخصی فقط جوری که متوجه بشید صبحت کردم! چون قبلش دیدم هرچی با دلیل بهتون جواب میدم باز متوجه نمیشید گفتم مثل خودتون با خودتون صبحت کنم که گویا این دفعه متوجه شدید خدا رو شکر!
موفق باشید