من از آقا محمد سرور مجازی ویندوز گرفتم
سرعت تحویل ، پشتیبانی و پیگیری ایشون واقعا عالی و بی نظیر
ان شاء الله خدا به کارشون برکت بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من از آقا محمد سرور مجازی ویندوز گرفتم
سرعت تحویل ، پشتیبانی و پیگیری ایشون واقعا عالی و بی نظیر
ان شاء الله خدا به کارشون برکت بده
سلام
دوست عزیز میشه خودنون رو معرفی کنید. تا من جواب مشکل شما رو بدم
جهت اطلاع شما .
4 روز سرور داون بود به خاطر مساول مالی که برای واسطه پیش اومده بود.
بعد سرور ها دوباره 4 روز روشن شدن روز 5 اطلاع دادن سرور دوباره داون میشه. ما هم به کاربرا اطلاع دادیم اگر اطلاعات مهمی دارند بک آپ بگیرند و یا زودتر تیکت بزنند تا سرور آمریکا رو در اختیارشان قرار دهیم.
که اکثر کاربرا تیکت زدند نمی دونم حالا شما کدوم یک از کاربرا هستید که عقب موندید.
برای کاربران هم 4 روز که داون بود اضافه شد. کسانی هم که علاوه بر استفاده بیش از 15 روز سرور دیگه نخواستنذ ما هزینشون رو برگردوندیم.
حالا نمی دونم مشکل شما چیست یا الکی می خوایید ما رو تخریب کنید..
با تشکر.
من فکر می کنم شما اشتباه گرفتید.
چون همیشه من در یاهو آنلاین هستم.
میشه آیپی سرور مجازی را اینجا بذازید تا ببینم سرور از ما خریدید. چک کنم.
با تشکر.
خوب الان فهمیدم شما فروشنده هستید.
از ما سرور آلمان 1 گیگ قبلا خرید کرده بودید.(البته از طریق فروشنده ما آیدی wxner )
اگر یادتون باشه و حتما هست ما در اختیارتون سرور آمریکا گذاشتیم و در ضمن تمامی تیکت ها و ایمیل هایی که فرستادم هست. همانطور که گفتم در پست بالا سرور 4 روز داون بود که شما هم فروشنده چیز پی ان بودید . وهی می گفتید ضرر کردم.
این داون بودن سرور در اختیار ما نبود. بعد اون سرور آمریکا را در اختیارتان قرار دادیم که نزدیک 10 روز شاید هست. آیا تا به حال مشکلی ایجاد شده.
در ضمن نمیدونم شما به چی می گید کلاهبرداری .
شما هیچ موقع به این آیدی من mohammad.tahmacbi پیام ندادید علاوه بر اون در سایت هم هیچ تیکتی ارسال نکردید.
با تشکر.
دوست عزیز خیلی از شما عذر می خوام
اطفا درست حرف بزنید و هر چی که به دهنتون میاد ننویسید نشان دهنده شان و شخصیت شما هست.
در ضمن از کش فلای تست بگیر سرعت دانلودش رو تست کن. شما هم می خوایی به 200 نفر اکانت بدی هم دانلود کنی هم 4 core باشه و هم 28 هزار تومان پول بدی . الان هیچ وجهی برگشت نمی زنیم چون مشکلی نیست. شما هم اصلا به من زنگی نزدید تیکتی هم ارسال نکردید.
دیگر در تاپیک فروش بحث رو ادامه ندید و اگر شکایتی دارید در قسمت انتقادات یا پیشنهادات یا در سایت فتا اعلام فرمایید تا رسیدگی بشه.
با تشک
موجودی
پلن 1 = 2 عدد
پلن 2 = 1 عدد
پلن 3 = 1 عدد
تحویل بین 30 دقیقه تا 2 ساعت.
با تشکر.
موجودی
پلن 1 = 1 عدد
پلن 2 = 1 عدد
پلن 3 = 1 عدد
تحویل بین 30 دقیقه تا 2 ساعت.