پاسخ : افر ویزه هاست اشتراکی لینوکس به مناست سال نو از 1500 تومان در سال
ظاهرا این وسط من آدم بده شدم! باشه تقصیره منه!
در ضمن می خواستم درخواست پشتیبانی بدم ولی سایت باز نمیشد و تنها آدرسی که بلد بودم همین تاپیک بود
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
it 87
من حرفی نمیزنم و دخالت نباشه 1500 تومن ادامسم بهت نمیدن که این همه بحث میکنی براش ...... تاریخ عضویتت با نوشتت ب هم نمیخوره
بلفرضم حق با شما باشه در سایت ایشون تلفن و ایدی یاهوو هست اینجا جای بحثای کم ارزش و پوچ نیستتت و ایشون رو خیلی ها تاید کردن منم تاید نکنم ایشونو بازم قبولشون دارم
چه ربطی به قیمت داره عزیز من؟ من که واسه کار حرفه ای این سرویس رو نگرفتم واسه یه دمو ساده بوده فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it87
ظاهرا این وسط من آدم بده شدم! باشه تقصیره منه!
در ضمن می خواستم درخواست پشتیبانی بدم ولی سایت باز نمیشد و تنها آدرسی که بلد بودم همین تاپیک بود
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
چه ربطی به قیمت داره عزیز من؟ من که واسه کار حرفه ای این سرویس رو نگرفتم واسه یه دمو ساده بوده فقط
سلام دوست عزیز شما الان ادعا میکنید از مشتری های ما هستید و بدون هیچ مدرکی صحبت میکند
شماره تماس مندرج درسایت
09178903562
r.koohi ایدی
و ما سایت دمو نداریم در حال حاظر شاید خود شما برای سایت که زدی ارزش قائل نباشی و این موضوع فقط زمانی مشخص میشه که شما سند و مدرک ارائه کنید همین
بنده هم از ایشون سرویس دارم کیفیتش عالیه در ضمن پشتیبانی که دیگه واسه من سنگ تموم گذاشتن عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یی:111:
it87
همه میگن نره هی تو بگو بدوشششششششششششششششش
خوشت امده ادامه میدی هااااااااااا ؟؟
مدارکی که از شما خاستن رو بده که مشتری رضا هستی
درخواست خرید دارم فوری لطفا جواب بدید
سلام ازطریق سایت با ما درتماس باشید
r.kooh id
ممنون که به درخواست من پاسخ دادید و سفارشمو ثبت کردید
اخلاق=20
صبوری=20
راهنمایی کردن=20
انجام وظیفه=40
اقا واقعا دستت درد نکنه من راضی ام
کوچیک شما سامان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsl
ممنون که به درخواست من پاسخ دادید و سفارشمو ثبت کردید
اخلاق=20
صبوری=20
راهنمایی کردن=20
انجام وظیفه=40
اقا واقعا دستت درد نکنه من راضی ام
کوچیک شما سامان
ممنون دوست عزیز ما جزء انجام وظیفه کار دیگر بلد نبودیم انشالله موفق و پیروز باشید
سلام دوستان باور کنید توزندگی کمتر کسی دیدممانند دوست عزیزم رضا خاناینهمه وقت بزاره واسه مشتریش علاوه بر اون آموزشم بهش بده . بخاطره تمام لطفی که درحق بنده کردید سپاسگذارم رضا خان امیدوارم بتونم گوشه ای از این لطف جبران کنم
پاینده باشی .