پاسخ : فروش ارز به قیمت روز بازار pp | cc
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
چند وقت شما در بازار ارز فعالیت دارید ؟
دوست عزیز من در بازار ارز فعالیت ندارم ، امیدوار بودم شما سوال رو با سوال جواب ندین
من مشکلی با قیمت شما یا سایر دوستان ندارم ، تو این بازار بی سرو سامان ارز ( اهانت به شما و سایر دوستان فروشنده نباشه ) هرکی تقریبا به هر قیمتی بخواد میفروشه ، توی همین انجمن قیمت ها از 1800 تا 1970 متغیر هست و در برخی سایت ها بالاتر!
مشکل من با عنوانی است که شما برای این بخش انتخاب کردی، چه طور قیمت 1870 شما قیمت بازار هست و احیانا قیمت 1800 یکی دیگه از دوستان هم قیمت بازار و 1970 هم همین طور؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
سلام
با اجازه استارتر.
بعضی از دوستان فکر می کنن این دلاری که به دست ما میرسه دلار دولتی یا دلار 1500 1600 تومانی هست ما میاییم این قیمت میفروشیم.
در جواب باید بگم حد اکثر سودی که در هر دلار برای فروشنده داره بین 20 تا 60 تومان هست.
باز عذر خواهی می کنم.
خود بنده دیروز 1780 خریدم (پی پل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahg0zar
دوست عزیز من در بازار ارز فعالیت ندارم ، امیدوار بودم شما سوال رو با سوال جواب ندین
من مشکلی با قیمت شما یا سایر دوستان ندارم ، تو این بازار بی سرو سامان ارز ( اهانت به شما و سایر دوستان فروشنده نباشه ) هرکی تقریبا به هر قیمتی بخواد میفروشه ، توی همین انجمن قیمت ها از 1800 تا 1970 متغیر هست و در برخی سایت ها بالاتر!
مشکل من با عنوانی است که شما برای این بخش انتخاب کردی، چه طور قیمت 1870 شما قیمت بازار هست و احیانا قیمت 1800 یکی دیگه از دوستان هم قیمت بازار و 1970 هم همین طور؟!
چند مورد شما دوستان باید بدانید.
1- قیمت دلار حواله بسیار بالا تر از قیمت اسکناس می باشد .
2- صرافان برای انجام حواله از 30 دلار تا 300 دلار دریافت می کنند .
3- هر ماه بانک صادر کننده debit Card از حساب ما 20 پوند کسر می کند.
4- صرافان معتبر ایران زیر 5 هزار دلار حواله انجام نمی دهند.
5-وقتی شرکت به عنوان مثال 3300 پوند خرید می کند تا بتواند حواله ارسال کند در زمان ارسال حواله
قیمت 3100 تومان می باشد اما در کمتر از 48 ساعت پوند به 2860 تومان انتظار نداشته باشید پوند را 2860 خرید کنید .(هزینه حواله جدا)
6- ممکن است ارزی که ما خریداری می کنیم در در حساب بماند و نوسانات ارزی کار دست ما دهد .
7- حساب بانکی ما در بریتانیا بوده و اگر دوستان نیاز به پرداختی غیر از پوند داشته باشند باید پوند به یورو یا دلار تغییر کند . در این قسمت بانک/پی پال Rate Exchange مشخص کرده و کسر می کند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
خود بنده دیروز 1780 خریدم (پی پل)
منبع مالی پرداخت کننده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
منبع مالی پرداخت کننده ؟
حساب بانکی
متاسفانه حساب ما به پوند می باشد و همین Exchange شدن باعث افزایش قیمت می شود .
۳۵ یورو برای بنده در کمترین زمان ممکن پرداخت کردند. خودم بخوام از اینترنت خرید کنم بیشتر وقت می بره!
دستشون درد نکنه