پاسخ : نماینده ی Gigenet در ایران - آفر شماره 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aoscentral
سلام
گیگ نت یکی از بهترین دیتاسنتر هایی بود که باهاشون کار کردم . هم از نظر پشتیبانی و هم روابط عمومی و کمک بسیار بالایی که قسمت فروش و پشتیبانی با کاربر داره عالیه !
اما قبل از خرید دوستان لطف کنید به aup و tos موجود در سایت گیگ نت توجه کنید . با توجه به اینکه شما قرار هست کاربر ایرانی روی سرور ها هاست کنید پس مطمعا باشید در مدت زمان کوتاهی خواه نا خواه تک تک اون موارد tos را رعایت نمی کنید !
و جالبتر از همه اینجاست که گیگ نت از هر نظر عالیه و مخصوصا در مورد اجرا قوانینی که توی سایتشون درج کردن هم عالی هستن ! و جریمه های زیبایی که بابت هر گونه تخلف که در tos ذکر شده خیلی راحت از شما میگیرن !
نمی خواهم توهینی به دوستان یا هموطنان کرده باشم ! اما هاست کردن کاربر ایرانی با رعایت کردن کامل اون قوانین غیر ممکن هست و یقینا شما به مشکل بر می خورید .
این دیتاسنتر شدیدا به قوانن پایبند هست و با کاربران متخلف برخورد میکنه ( اسکریپت نال ! آهنگ ! فیلم ! برنامه ! کرک ! تورنت ! و ... تعطیل )
موفق باشید
سلام.
من شخصاً با این دیتاسنتر کار نکردم، ولی انگار یه چیزی تو مایه های ThePlanet هست !
من هم دقیقاً به همین دلیل کارم رو با ThePlanet ادامنه ندادم و 12 تا سروری که باهاشون داشتم رو به شرکت جدیدی که باهاش آشنا شده بودم (که الان درش شریک هستم) منتقل کردم !
اگر اینطوری باشه، که خطرناک هست.
من شخصاً سر Blacklist شدن یکی از IP های سرورم، مجبور شدم به ThePlanet مبلق 350 دلار بدم و با اینکه دوستانی اونجا داشتم، باز هم نتونستم از زیرش در برم و خیلی زورم گرفت !!!!!!!!!!!
سر همین جریان، اگر اینجا هم بخواد اینطوری عمل کنه، پس میشه گفت قیمت نسبتاً پایین سرورهاشو، با این روش جریمه گرفتن در میاره ...!
نمی دونم والا، من اینطور برداشت کردم، نظر شما چیه دوستان ؟
با تشکر.
سلام.
تو TOS این شرکت یه مورد دیدم که خیلی خیلی عجیب بود !!!!!
کد:
If an Digital Management Partners, LLC account is used to violate the Acceptable Use Policy or our TOS, we reserve the right to terminate your service without notice. We prefer to advise customers of inappropriate behavior and any necessary corrective action, however, flagrant violations of the Acceptable Use Policy will result in immediate termination of service. Our failure to enforce this policy, for whatever reason, shall not be construed as a waiver of our right to do so at any time.
ترجمه:
اگر یکی از سرور های هاست شده توسط شرکت ما (Digital Management Partners, LLC) به هر دلیل و از قوانین ذکر شده در "قوانین مورد قبول کاربر" (UAC) سرپیچی کند، ما این حق را برای خود نگه داشته تا سرور کاربر خاطی را، حتی بدون دادن اخطار به کاربر، به کلی از شبکه خارج کنم. ما تصمیم گرفتیم که قبل از انجام این کار به کاربر اخطار دهیم، اما، اگر تشخیص دهیم که سرپیچی کاربر از قوانین ذکر شده، جدی بوده است، سرور ایشان به سرعت از شبکه خارج خواهد شد و به کلی حذف می شود.
اگر موارد ذکر شده توسط ما (در مورد حذف کردن سرور کاربر) پس از مشخص شدن سرپیچی کاربر از قوانین ذکر شده، به هر دلیل انجام نشد، این بدین معنا نیست که ما از خطای کاربر و حق خود، چشم پوشی کرده ایم و تنبیه ذکر شده، در هر زمان قابل اجرا است !
نکته:
با توجه به آشنایی من با قوانین و مقررات کشور آمریکا، وقتی شما از شرکتی خریدی انجام می دهید و قرارداد و یا توافق نامه آن شرکت را امضا کرده و یا به هر نحو قبول می کنید، حتی بزرگترین وکلای دادگستری هم نمی توانند به هیچ عنوان، از شما دفاع کنند و مشکل شما را با آن شرکت برطرف کنند.
پیشنهاد من:
اگر تمایل به خرید سرور از این شرکت دارید، با توجه به بررسی های دقیق بنده، این شرکت یکی از بزرگان هاستینگ دنیا می باشد و از تیم با تجربه، سخت افزار های قوی و قابل اعتماد و شبکه های بسیار پر سرعتی برخوردار است.
اما، اطمینان حاصل کنید که کاربران شما، افراد شناخته شده هستند و از نداشتن سابقه بد ایشان، اطمینان حاصل کنید و سپس سرویس Host/VPS را به ایشان تحویل دهید واگر نه، تمام تجارت شما فدای یک کاربر خواهد شد.
حرف آخر:
اینها تنها در صورت درست بودن حرف همکارمان (aoscentral) می باشد که فرمودند این شرکت بر قوانین ذکر شده در TOS سایت خود بسیار جدی است و به هیچ عنوان از حق خود کوتاه نمی آید !!!
با تشکر.
با سلام، من راجعبه این مساله صحبت کردم باهاشون. جواب نهایی :
That is possible – if we get complaints about servers we notify owner first – that would be you – if no reply or it does not stop or is illegal – we pull the plug
پس اینها از این پس میان اول ایمیل میدن اگر جوابی نگرفتن بعد...
از بالا دستو آمد : ;;)
Now sell some servers for us (legal ones of course)
سلام
من از یکی از دوستانم که از این دیتاسنتر سرور داره پرسیدم
گفت که یک بار مشکل اسپم براش پیش اومده بهش گفتند بعد که حل کرده دیگه ترمینیت نشده
جریمه هم نگرفتند. گفت قبلش اخطار میدن البته ممکنه مدتش مثلا کمتر از دیتاسنترهای دیگه باشه
دقیقاً اصلاً من گفتم توی ایران این قوانین نمیتونه دقیق اجرا بشه. گفت کدوم بخش از این قوانین مشکل دارین؛ گفتم همش...
انشالله که مشکلی پیش نیاد، ولی خب اینها هم گفتن مثل دیتاسنتر های دیگه اول ایمیل میزنن که ما اطلاع رسانی کنیم، بعد اگر رعایت نشد جریمه میکنن یا Terminate.
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p-co
دقیقاً اصلاً من گفتم توی ایران این قوانین نمیتونه دقیق اجرا بشه. گفت کدوم بخش از این قوانین مشکل دارین؛ گفتم همش...
انشالله که مشکلی پیش نیاد، ولی خب اینها هم گفتن مثل دیتاسنتر های دیگه اول ایمیل میزنن که ما اطلاع رسانی کنیم، بعد اگر رعایت نشد جریمه میکنن یا terminate.
با احترام
سلام.
در این صورت، یکی از بهترین انتخاب های کاربران ایرانی خواهد بود.
فقط از مشکل تحریم اطمینان حاصل کنید.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria
سلام.
در این صورت، یکی از بهترین انتخاب های کاربران ایرانی خواهد بود.
فقط از مشکل تحریم اطمینان حاصل کنید.
با تشکر.
سلام، من تضمین میکنم که مشتریان عزیز از نظر تحریم هیچ مشکلی نخواهند داشت.
با تشکر :113: