پاسخ : فیس بوک درآمدش از کجایه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داودی
یه مرگ بر آمریکا کم داشت !
دوست عزیز چرا شبیه پیرمرد هایی که در پارک جمع می شوند وقتی کم آورید بحث را به سیاست ربط می دهید؟؟؟ :76:
نقل قول:
شما وقتی حرفی می زنید مدرک باید ارائه بدید ، بنده راههای درآمدش رو دیدم و می دونم مدرک هم دارم !
عرض کردم بنده هیچ وظیفه ای ندارم برای شما مدرک قرار دهم . خواستید قبول نکنید ، نخواستید قبول نکنید برای بنده مهم نیست !:)
نقل قول:
شما می گید جاسوسی ، خوب مدرک بزارید !
بنده اگر از لفظ جاسوسی استفاده کرده ام بفرمائید ؟؟ به یاد ندارم !
نقل قول:
بعدش تمام این حرف های شما هزاران بار مردم از تلویزیون و رادیو .... شنیدن ، چرا باید حرف شما رو باور کنند ؟
یک بار دیگه تکرار می کنم " اصراری نیست شما باور کنید " هر کس اعتقادات خودش را دارد !( البته نظر همه برای بنده قابل احترام است )
نقل قول:
دلشون می خواد ! امثال شما هستن که برای مردم تصمیم گیری می کنند ،
آبنبات چوبی بدم خدمتتون؟؟ هر کس برای خودش صاحب اختیار است نه بنده و نه هیچ کس دیگه تصمیم گیرنده نیست !
نقل قول:
بنده هم 24 سال سن دارم و سایتی هم دارم که درآمدش در حدی هست که 1.400 فقط پول اس اس ال بدم براش ! که فقط برای اینکه نوار آدرس سبز باشه ! می بینید در حدی هست که اس اس ال ، 30 هزار تومانی نخرم !
دوست 24 ساله عزیز اگر منظور شما 140 هزار تومان است در منطقه ما این عدد چهار صفر دارد ! افتخار شما این هست که 140.000 تومان ssl خریداری کردید؟؟ و مدیر یک سایت هستید؟ اگر مدیر عال یک شرکت با 50 کارمند فعال حاضر در محل بودید احتمالا الان .......
نقل قول:
شما سواد اینترنت و درآمد زایی ندارید
سواد و شعور و تربیت شما برای ما باعث افتخار است !:):54:
نقل قول:
حق ندارید به یه سات عظیم که در آمد زایی داره توهین کنید !
بنده به دلیل ارسال نظرم در مورد اموال وراثتی شما عذر خواهی می کنم !:54:
نقل قول:
شما هنوز مقررات فروش اطلاعات آماری رو نمی دونید ، در واقع اصلا نمی تونید تشخیص بدید !
"""مقررات فروش اطلاعات آماری""" این عبارت ارتباطی با پست بنده و شما داشت؟؟ اصلا ارتباطی با این تاپیک داشت؟؟؟ شما تشخصی دادید کفایت می کند !
بنده یک بار دیگه پست قبلی خودم را تکرار می کنم چون مطمئن هستم در مورد شما کاملا صادق است :
نقل قول:
متاسفم با این لحن صحبت می کنم ، شما از آن دسته ایرانی هایی هستید که فقط برای اعتقادات بدون پایه و اساس خودتون ارزش قائل هستید . یک دسته آدم ها ذاتشان به این شکل هست که فقط ذهنیت خودشون را قبول دارند . حالا شما فرض کن این آدم عنوان میکند : الان شب هست ، بنده خودم را اینجا ..... کنم که این ادم را متوجه کنم الان خورشید وسط آسمون تشریف داره باز هم سودی نداره ! این مساله را تجربه کردم !
فرمودید زبان انگلیسی بلد نیستید . خوب سرچ نکنید! اجباری نیست ! بعدا که انگلیسی یاد گرفتید سرچ کنید ! بنده هم نظر شخصی خودم را با توجه به اطلاعاتی که داشتم ( درست یا غلط ) در تاپیک گفتم و پیش بینی می کردم بعضی ها در کمین تاپیک هستند ! ( طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست" ) در ثانی وظیفه بنده نیست برای شما سرچ کنم !! شما صاحب اختیار هستید نظر بنده را قبول کنید و یا نکنید !!! بنده برای نظر شما احترام قائل هستم !
موفق باشید
جناب 24 ساله عزیز و مدیر محترم سایت SSL دار به مبلغ 140.000 تومان یک بار دیگه از شعور و نزاکت , تربیت شما که واقعا در حد یک جوان برومند 24 ساله است تشکر دارم . :)در پایان عرض کنم خدمتتون که این مورد تنها نظر بنده نبود ، اگر تاپیک را مطالعه می کردید تقریبا تمام افرادی که در تاپیک پست ارسال کردند تائید کردند که یکی از راه های کسب درآمد فیس بوک ( اموال سلطنتی شما ) فروش اطلاعات می باشد . :)جمله ای که در بالا با رنگ قرمز مشخص کردم یا بک بار دیگر بخوانید :
نقل قول:
طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست
بنده مطمئنا به پست بعدی شما پاسخی نخواهم داد . هر لحن و هر چیزی که علاقه داشتید بفرمائید !! اینجا محیط عمومی است در حد شعور بنده نیست با این لحن با شما بحث کنم !:)
از حضور سایر دوستان به دلیل لحن شاید نامناسب عذر خواهی می کنم ..
موفق باشید:54:
نقل قول:
دوست 24 ساله عزیز اگر منظور شما 140 هزار تومان است در منطقه ما این عدد چهار صفر دارد ! افتخار شما این هست که 140.000 تومان ssl خریداری کردید؟؟ و مدیر یک سایت هستید؟ اگر مدیر عال یک شرکت با 50 کارمند فعال حاضر در محل بودید احتمالا الان .......
شب خوش !
1.400
دوستان مقاله یا کتابی در زمینه بازاریابی اینترنت و یا راه های درامدزایی از طریق اینترنت سراغ ندارن؟؟؟
من زیاد تویه نت گشتم ولی چیزه حالبی پیدا نکردم از دوستان اگی کسی مطلبی یا مقالبه ای رو خونده و جالب بوده ممنون می شم معرفی کنه
با سپاس
:53: