استدلالشون این که پول واریزی رو برای بدهی قبلی برداشتن. غیر از اینه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
استدلالشون این که پول واریزی رو برای بدهی قبلی برداشتن. غیر از اینه؟
خداییش می بینی خدا چقد بزرگه
اینها منو اذیت کردن الان هم خدا داره اذیتشون می کنه
مثل اینکه داره عاق ما دامنشون رو میگیره اصلا باورم نمی شد ولی مثل اینکه از خیلی از کشورهای دنیا با این دیتا سنتر مشکل دارن
مثل اینکه اینحا و مثل اینکه چند جای دیگه مشکل هست و خدا داره این دیتاسنتر نابکردار رو مجازات می کنه . خدا خودش بهتر می دونه
http://www. webhostingtalk.ir/f11/31652/index25.html
الله اعلم
به یکی از آلمان بگو بره سرویسشون کنه
خدا رو شکر مشکل حل شد انگار
با این ایمیل تماس بگیرید و مشکلتون بگید. تاریخ بالای دو ماه بگذره برای مشکلات پرداختی باید تشریف ببرید امارات: Syed.Zaidi3@nbad.com
کسی رو ندارم ! :(
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
این ایمیل مال کی هست ؟ هزینه رفت و برگشت امارات از هزینه من خیلی بیشتر میشه . همه این فکرها رو کردم ولی چون دیدم نمی صرفه فقط حرص خوردم !!
با سلام
کارت این بانک یکی از معتبرترین کارت ها هست دوست عزیز . ما با امارت تماس داریم و هر روز به این بانک کار داریم شماره تماس هاش هم هست . فکر کنم بتوانم برای این کار به شما کمک کنم . شما در اینترنت بانک اگر کم کرده از حساب میتوانید پول را بگیرید .
اگر کمکی خواستید من در خدمت هستم
سلام منم تعجب موندم هیچ راهی نداره که اگه شما قبلاازشون سرور نداشتید چه بدهی میگن خلاصه این مشکل شما نیس به نظر بنده حقیر مشکل هممونه شما هم برادر مایی ایرانی هستی باید کمکتون کنیم از دوستان خواهش میکنم جز راه حل اسپم ندن