پاسخ : دیتاسنتر پارس آنلاین
پارس آفلاین واقعا مذخرفه! کلی پول می دادم ، دوستم از این adsl هزار تومانیا خریده بود، از من بیشتر وصل بود، فقط هم بلدند بگند مخابرات مشکل داره ، دیتا سنترشون که بد تر، می گم این مشکل از شماست ، می گه مگه من صاحب شرکتم که به من می گی مشکل از ماست! تازه بماند که پشت خط قطع می کنند! یک بار هم یارو می گم هیچ جا پینگ نمی شه سرور ، می گه سرور الان جلوی منه دارم می بینم که روشنه!
خوب خدا وکیلی من چی بگم ؟
اون جا هزار فامیله!
زنگ بزنید ، ببینید چیکار می کنند ، می گم adsl قطعه ، یهو به همکارش می گه همه شیرینی هارو نخوری :68: بعد می گه چی می گفتید !!
ول کنید این خراب شده رو
نقل قول:
ولي خداييش فكر كنيد. 8 ميليارد خرج ساختمون ديتاسنتر شد؟ يجوري بايد در بياد ديگه
wow یه کمی بیشتر توضیح بدید در این مورد
باسلام
----------------
عزیزم دو اصل رو میگم که دیگه روش حرف نباشه !
1- اینترنت ایران کلا ایراد دار هست , بحثی هم توش نیست
2- ما همه ایرانی هستیم و خوب اخلاقیات خودمون رو میدونیم که بیشتر چیز های رو به ... ! پس میگید پشت تلفن میگه شیرینی نخور بر میگرده به ... !
دوما اون ها هم آدم هستند به خدا میشینن مشکلات شما رو حل میکنن خوب خسته میشن , ما فرهنگ ایرانی بودنمون راحتی هم توش هست مثل خارجی های روبات و بوت که نیستیم که البته اون ها هم راحتی دارند ولی کمتر :)
کیفیت به همه شیرینی ها رو نخور که نیست :) تو ایران جز بهترین ها هست و شکی نیست ! یکم مطالعه کنید میبینید که یک سرویس ADSL فقط به ISP مربوط نیست به خیلی چیز های دیگه هم ربط داره به مخابرات , نویز خط , دستگاه روی خط شامل : تلفن , Spliter , Fax Machine و خیلی چیز های دیگه ! بله تلفن ممکن قطع بشه برای من هم اتفاق افتاد که معذرت خواهی کردند :) طرف این همه پول کارکنان میده که تا صبح پشتیبانی بدن حالا اگه رفتارش بده به فرهنگ اون منطقه و کشور بستگی داره نمیتونه سر این چیز ها هم حرس بخره که !
من قبلا از یک جای دیگه ADSL گرفته بودم اینترنت برای مثلا 1 یا 2 روز قطع میشد و زنگ میزدم میگفتند که برق هامون قطع شده !!!! حالا اینا رو که شما نمیبینید !
شما همین جا با این تاپیک اعلام کردید نماینده پارس آفلاین هستید!
چرا این مشکل رو شرکت های دیگه ندارند ؟
شما طوری می گه می تونه مشکل از ... باشه انگار اومدید تو فروم طنز و ... پیغام دادید که اکثرا سواد شبکه ندارند ، هی هم می گید ما فلان هستیم و فلان !
در ضمن با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کردم ! خود بنده ، تو خیلی شرکت ها کار کردم،شاید مدیر نبودم، ولی خیلی مدیر دیدم !
در ضمن شما یه سرچ تو فروم های دیگه بکنید ببینید کدم شرکت بیشترین شاکی رو داره ، خواهشا دیگه اینقد الکی دفاع نکنید!
در ضمن شما احتمالا از همسایتون adsl گرفتید که برقشون قطع شده ، خنده دار ترین موضوع بود !
کی تا حالا adsl با برق قطع شده ؟
هیچکس!
دوستان بنده کار آفرین هستند ، اندازه بنده کار آفرین های ایرانی رو درک نمی کنید ، یه شرکت شبه دولتی با تمام امکانات و هزینه بیت المال داره فعالیت می کنه ، اون هم با این کیفیت !
اون وقت جون های دیگه هستند به خاطر 10 میلیون وام کار آفرینی لنگ هستند ! این جا جای بحث این قضیه نیست ، و الا زیر و روی پارس آفلاین رو برا همه دوستان می گفتم!
باسلام
------------
دوست عزیز من نماینده چیه ! من خیلی وقت دارم بیام نماینده پارس آنلاین بشم (لطف نام شرکت ها رو به تمسخر نگیرید ) ! ما خودمون اگه خدا بخواد قرار هست isp بزنیم :)
دوست خوب من خیلی از شرکت ها نماینده جای دیگه هستند :) و این دو مورد که گفتم اصل بود و نمیتونید نقض کنید و 100 درصد این پشتیبانی و شرینی و از این حرف به همون فرهنگ بستگی داره شما نا مربوط میبینی ولی توی هر کاری فرهنگ هست شما یکم کتاب روانشناسی بخونید متوجه میشید :)
و اینکه درست صحبت کنید :) من با شما دعوا ندارم پس تند صحبت نکنید یا به تمسخر نگیرید . اسم رو میگم شما بیاید کرج آی اس پی کیمیا ازشون بپرسید 2 سال پیش که شما نماینده فناوا بودید مشکل قطعی برق نداشتید :) بعد نقض کنید حرف من رو .
شما با پارس آنلاین کار کردید ؟ ولی ما کار کردیم . پس در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید . آفرین به شما که مدیر زیاد دیدید . اما چه مدیر هایی رو دیدید که به رخ ما میکشید
موفق باشید :53: