اون موقع ظبط نمیشد چون حتی به شماره موبایلتون هم زنگ میزدیم به شماره خارج کشور دایورت کرده بودین اما اس ام اس میزدی میرفت . قبل عید واقعا از هر لحاظ خوب بودن بعد عید نمیدونم چی شد به اینا
نمایش نسخه قابل چاپ
اون موقع ظبط نمیشد چون حتی به شماره موبایلتون هم زنگ میزدیم به شماره خارج کشور دایورت کرده بودین اما اس ام اس میزدی میرفت . قبل عید واقعا از هر لحاظ خوب بودن بعد عید نمیدونم چی شد به اینا
شما جواب پست بالاسرتون رو بدید! در مورد ادعاهای جدیدتون هم سعی در اثبات داشته باشید. وگرنه به دلیل تشویش اذهان عمومی ، تخریب برند ، توهین و اهانت (با توجه به مکالمه تلفنیتون که قبل از اون هم بهتون گفتیم بابت تک تک کلماتی که به کار بردید باید در پرونده ای که در دادگاه جرائم اینترنتی گرگان دایر شده پاسخگو باشید.)
هر چیزی برای اثبات دارید رو کنید ببینیم این همه دروغ از کجا میاد وگرنه من آدمی نیستم که مثل بچه های 18 ساله تازه کار بدون مجوز بیخیال حرف هاتون بشم! من برای تک تک کارهام مجوز دارم و اجازه نمیدم کسی بخواد بدون مدرک برند بنده رو تخریب کنه! با خاک یکسانش میکنم.
خدا مردگانتونو بیامزره ما کلا همه چیمونو برداشتیم رفتیم . من نه حوصله جرو بحث دارم نه وقتشو . اصلا بهتر از شما تو دنیا پیدا نمیشه اگه میخوایین این حرفو بشنوین گفتم . الان همین جا طوری حرف میزنیم که انگار دعوا داریم با هم نه . اما دوست عزیز خوب از آدم تشکر هم میکنن انتقاد هم میکنن . تو این تاپیک کسای جواب دادن که شاید واقعا راضی هستن کسایی هم هست که واسشوت مشکل پیش اومده حالا به هر دلیل .
لطفا لحن خودتون را مودبانه کنید ، شما صاحب برند بین المللی هستید .
چرا داغ میکنی داداش . دوستان بهتر میتونن از این جواب دادن دوستمون بهتر قضاوت کنن . مشکا اصلی ما هم از همین لحن صحبت کردن شما شروع شد .
داغ میکنم بخاطر اینکه بدون مدرک داری حرف میزنی گل پسر! شما که اینقدر میدونی ما بدیم و مدرک داری چرا پست در محل انتقادات و پیشنهادات نزدی؟! پس مدرکی در کار نیست و همه چیز بر اساس یک سری توهمات هست.
من با هر کس مثل خودش صحبت میکنم! دارید بدون مدرک صحبت میکنید و اتهام میزنید ، انتظار دارید بیام ماچت کنم بگم! اومدی پشت تلفن هر چی بلد بودی گفتی ، دوست داشتی بهت بگم ، بگو بگو دستت درد نکنه داری توهین میکنی! دمت گرم با توهینت حال کردم!
عجب روزگاریه! آدم از حق خودش هم دفاع میکنه هم باز حرف میزنن!
آره ما توهم زدیم دوست عزیز . توهمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم
موضوع پست : تجربه كار با javanserver
منم تجربم را گفتم ، نیازی هم به بحث نیست
هیچ پیشنهادیم ندارم
انشاالله
شما هم خوب هستید واستوون هم آرزوی موفقیت میکنم
متاسفانه در این انجمن از این موارد زیاد دیده شدهنقل قول:
موضوع پست : تجربه كار با javanserver
منم تجربم را گفتم ، نیازی هم به بحث نیست
هیچ پیشنهادیم ندارم
انشاالله
شما هم خوب هستید واستوون هم آرزوی موفقیت میکنم
شما فقط دارید سن و درک خودتون از موضوع رو بیان میکنید
شما یک شخص حقیقی و بدون هیچ گونه اعتبار در دنیای نت هستید در مقابل شرکتی با اعتبار چند ساله
کاش در مورد اینگونه پستها شورایی برای بررسی بود اگه همچین شورایی ندارند باید جلوی این گونه پستها رو بگیرند
موفق باشید