پاسخ : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟
میهن وب هاست!
اقا خب زودتر می گفتید سایت من بسته ست همچنان خوب یه فکری کنید شاپ هم هست مشتری ها شاکی شدند اینطوری که نمیشه حداقل باز کنید یه سرور دیگه تهیه کنید بک آپ بگیرم برم هاست از جای دیگه تهیه کنم
دو تا شماره گذاشتید یه صدایی از ته چاه می گه سرور فلان شده و بیسار خوب این به درد من چی می خوره پشتیبانی در حد صفر هست
روز اول هم گفتم یه شماره همراه بگذارید ولی هیچ توجهی نکردید به این مورد
دوستان عزیز کمی صبر کنید..آقای قنبری تایید شده هستن...الان هم دارن کار هارو انجام میدن!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوستان عزیز کمی صبر کنید..آقای قنبری تایید شده هستن...الان هم دارن کار هارو انجام میدن!!!
اینجا بحث سر تایید شخصی کسی نیست
بحث سر این هست شرکتی با این نام و اعتبار 2 ساله چرا باید دقیقه 90 به فکر پرداخت بیفته ؟
سلام هادی جان
دیروز که با هم صحبت کردیم فکر نمی کردم اینقدر وسیع باشه این مشکل :d
به این دلیل مزاحم شدم که یک نکته ای رو به منتقدان گوش زد کنم
در یک ماه و نیم گذشته آیا یکی از شماها از هادی پرسیده چقدر ضرر کرده برای اختلاف ارز ؟؟
برای مثال شما سرویستون را در تاریخ 26 میلادی با قیمت روز ارز پرداخت می کنید
اما هادی 1 هر ماه میلادی هزینه سرویس ها را به صورت کلی یا در ماه با چند حواله واریز میکنه
در اکثر مواقع که اقدام به پرداخت میکنه قیمت دلار بین 30 تا 100 تومان تغییر کرده با اون چیزی که شما در اون روز پرداخت کردید
خوب این هزینه را مجدد نمی تونه از شما دریافت کنه و باید خودش از سود و ... کم کنه و هر طور شده پرداخت را انجام بده
کسی هست به این موارد دقت کنه ؟؟
دیروز که باهم صحبت می کردیم بنده خدا میگفیت که کلی از جیب دادم برا حواله ها و به کاربر هم وقتی میگیم , باید تفاوت هزینه را پرداخت کنه , قبول نمی کنه
هرجند که تا امروز اگر هر پرداخت سرویسی داشتیم ما , از هادی چند بار قیمت را سوال کردم و سعی کردم به صورت کامل مازاد هزینه اختلاف دلار را هم بدم که حتی 1 ریال به خاطر ما از سود خودش کم نکنه
دوستانی هم که ادعایی دارند و فکر می کنند پرداخت ها به همین سادگی هست و در صورتی که توان خرید دارند , خودشون مستقیم خرید کنند
در کل این عادت هممون هست , اگر از یکی هزار بار خوبی هم ببینیم , فقط یک بار بدی کنه بهمون , دیگه خوبی هاشون نادید میگیرم
منظورم با شخص خاصی نیست , مقداری منطقی برخورد کنید , همیشه , همه جا مشکل هست ;)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام هادی جان
دیروز که با هم صحبت کردیم فکر نمی کردم اینقدر وسیع باشه این مشکل :d
به این دلیل مزاحم شدم که یک نکته ای رو به منتقدان گوش زد کنم
در یک ماه و نیم گذشته آیا یکی از شماها از هادی پرسیده چقدر ضرر کرده برای اختلاف ارز ؟؟
برای مثال شما سرویستون را در تاریخ 26 میلادی با قیمت روز ارز پرداخت می کنید
اما هادی 1 هر ماه میلادی هزینه سرویس ها را به صورت کلی یا در ماه با چند حواله واریز میکنه
در اکثر مواقع که اقدام به پرداخت میکنه قیمت دلار بین 30 تا 100 تومان تغییر کرده با اون چیزی که شما در اون روز پرداخت کردید
خوب این هزینه را مجدد نمی تونه از شما دریافت کنه و باید خودش از سود و ... کم کنه و هر طور شده پرداخت را انجام بده
کسی هست به این موارد دقت کنه ؟؟
دیروز که باهم صحبت می کردیم بنده خدا میگفیت که کلی از جیب دادم برا حواله ها و به کاربر هم وقتی میگیم , باید تفاوت هزینه را پرداخت کنه , قبول نمی کنه
هرجند که تا امروز اگر هر پرداخت سرویسی داشتیم ما , از هادی چند بار قیمت را سوال کردم و سعی کردم به صورت کامل مازاد هزینه اختلاف دلار را هم بدم که حتی 1 ریال به خاطر ما از سود خودش کم نکنه
دوستانی هم که ادعایی دارند و فکر می کنند پرداخت ها به همین سادگی هست و در صورتی که توان خرید دارند , خودشون مستقیم خرید کنند
در کل این عادت هممون هست , اگر از یکی هزار بار خوبی هم ببینیم , فقط یک بار بدی کنه بهمون , دیگه خوبی هاشون نادید میگیرم
منظورم با شخص خاصی نیست , مقداری منطقی برخورد کنید , همیشه , همه جا مشکل هست ;)
موفق باشید
دقیقا من هم دیروز این حرف رو زدم که آقای قنبری تا به امروز تو هیچ جای اینترنت حرف بدی از ایشون زده نشده
ولی ما خودمون رو جای ایشون بزاریم که اگه سرور رو خودمون دست کاری کنیم یا یه مشکلی از طرف خودمون پیش بیاد چه حرف هایی که به مشتری ها نمی زنیم
پس خواهشا این قدر بد در مورد اقای قنبری نگید که با صداقت همه چیز رو بهتون گفته
من از میهن وب هاست استفاده می کنم.نمی خوام اینجا کسی رو سرزنش کنم اتفاقی هست که افتاده باید یه جورایی تحملش کرد ولی خواهشا یکی فقط درست اطلاع رسانی کنه که کی مشکل حل میشه چون صبر کردن برای مدتی که مشخص نباشه خیلی سخته فقط یکی از روند کار اطلاع رسانی کنه
همه ما مشکل آقای قنبری رو درک می کنیم ولی ایشون که میدونه این پرداخت انقدر طول می کشه بعد 5-6 ساعت یه راهکار موقت برای ما میزاشت یا هاست کسایی که خیلی کارشون گیر بود رو به طور موقت به یه سرور دیگه منتقل می کرد که انقدر آبروی ما جلوی آشناهامون نمی رفت.
اگه الان بک آپ رو داشتم موقتی روی هاست دیگه میزاشتم
کسی هست اینجا پاسخ گو باشه؟ مشکل میهن وب هاست کی حل میشه؟ به فکر هاست دیگه باشیم؟
اینطور جاها هست که میشه پوچ بودن تبلیغات یک شرکت رو شناخت. واقعا که پشتیبانی میهن وب هاست بسیار عالی هست! در حدی که مشتری رو هیچ هم حساب نکرده! خسارتی که به مشتری وارد میشه به کنار، مشتری بدهکار هم شده!
ماها کی قراره درست بشیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yeknafar
کسی هست اینجا پاسخ گو باشه؟ مشکل میهن وب هاست کی حل میشه؟ به فکر هاست دیگه باشیم؟
اینطور جاها هست که میشه پوچ بودن تبلیغات یک شرکت رو شناخت. واقعا که پشتیبانی میهن وب هاست بسیار عالی هست! در حدی که مشتری رو هیچ هم حساب نکرده! خسارتی که به مشتری وارد میشه به کنار، مشتری بدهکار هم شده!
ماها کی قراره درست بشیم؟
من اگه به جای آقای قنبری بودم
مشتریانی که در مورد کارهای فنی و پرداخت مالی یا چیزی شبیه به این رو متوجه نمی شد
پولشو می دادم و می گفتم برو خودت مستقیم بخر
ببخشید من این نظر خودم بوده و به کسی توهین نکردم
چون واقعا خوبی برای بعضی ها نیومده . و باید سرش کلاه بره تا متوجه بشه که تمام تفکرش اشتباه بوده
اینطور صحبت کردن زیاد درست نیست من تقریبا یک سال هست که دارم از میهن وب هاست استفاده می کنم و تا حالا هر مشکلی به وجود اومده بود در اسرع وقت حلش کردن من واقعا ازشون راضی هستم و مشکل الان یه مشکل خاصی هست که بیشترش به اوضاع احوال کشور بر می گرده ما باید یک کم صبور باشیم و اینجوری صحبت نکنیم و به اعتبار شرکت های اینچنینی با یک مشکل خدشه وارد نکنیم.پس به نظرم باید صبر کنیم و اینطور عجولانه صحبت نکنیم