سلام سرور مجازی به هیچ وجه پاسخگو نبوده و نخواهد بود
به همین دلیل هستش که نظرمون شیرینگ هاست پر قدرت هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر . برای این گفتم 3 روز سرویس رایگان میدیم تا در صورت رضایت تمدید کنید.
در ین سرویس هم زمان 20 پروسس و 1 گیگ رم میتونید استفاده نمایید که به دلیل مانیتورینگ سیستم عامل و کیل کردن پروسس های sleep فشار از روی سرور برداشته میشه.
هاست برابر است با = سرور مجازی یا سرور اختصاصی
چیز خاصی یه هاست پرقدرت ندارد به غیر از وب سرور و کانفیگ مچ شده با mysql + webserver که در این تالار چنین اشخاصی پیدا میشون که کارشون کانفیگ باشه
هاست پرقدرت نیاز به کش یا همان حافظه پنهان CPU دارد که هر چقدر منابع بیشتر بهتون اختصاص بدن سرعت لود بالای خواهید داشت و پروسس های sql که در سایت های دوست یابی و جامعه مجازی مثل سایت شما زیاد هستن . خیلی مفید است این امر هم با کلوهاست - و کلاستر کردن منابع چندین سرور توسط مدیران آنها انجام میشود
از همکاران محترم خواهش می کنم سنجیده صحبت کنند و این کاربر رو بیشتر معطل نکنند. بحث سر شدن توانایی میزبانی نیست ، بحث سر صرفه داشتن میزبانی یه سابت پرمصرف با هزینه کم هست. این کلاستر کردن و ... هم خودش به هزینه بالاتری منجر می شه نه پایین تر. این کانفیگ و ... رو همه ما بلدیم چیز نیست که افراد خاصی بلد باشند. بنابراین به جای ادرس غلط دادن ایشون رو راهنمایی صحیح کنید. خواهشا دیگران رو غیرمستقیم تخریب نکنید.
مهدی عزیز کاملا با شما موافقم داداش گلم حرف حق زدی. انشالله که همین طور باشه منتظر آفرهای دیگر دوستان هستم