پاسخ : بهمنی: ارز؛ 48 ساعته تکنرخی میشود
شبکه جام جم 1 داره کامل در این باره صحبت میکنه...تمام سیاست ها و روش ها و....
البته به عنوان منتقد دولت...
خواستم اطلاع بدم اگر کسی دسترسی داره ببینه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ما که از خدامونه بیاد پایین من از همین الان نذر کردم اگه شد 1400 خودم به شخصه 300 هزار تومان در راه خدا بدم هر چند که 2-3 میلیون هم ضرر میکنم ولی مهم نیست بابا مردیم از گرونی
ما هم امیدواریم بیاد پایین، اگر بزنه به بازار مصالح، ساخت ساز میخوابه بدبخت میشم
پینوشت: بهروز 300 تومن رو بده من تورو خدا :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
تا وقتی دلارهایی که رو دستش مونده و با قیمت بالا تهیه کرده رو بفروشه و دلار جدید تهیه کنه!!! (در بهترین حالت)
البته در مواقعی که امور به صورت انحصاری باشه چند نفر که اصطلاحا سورس هستن با هم توافق می کنن که قیمت از فلان حد پایین تر نیاد در این حالت علی رغم کاهش قیمت در مراجع رسمی باز قیمت اون کالا یا جنس یا ... پایین نمیاد یا پایین اومدنش محسوس نیست. دلیلش میل به سود بیشتر هست چون تقاضا زیاده و از طرفی محدودیت سرویس دهنده وجود داره این افراد می تونن تا مدت زیادی دووم بیارن..
دلار های که ارزون خریدن گرون فروختن چی؟؟:76:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
ما هم امیدواریم بیاد پایین، اگر بزنه به بازار مصالح، ساخت ساز میخوابه بدبخت میشم
خبر نداری چند روز پیش آرماتور گرفتم کیلویی 1340 نمیدونم تا شنبه چقدر میاد پایین فکر کنم یه 4-5 تومانی ضرر کنم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
دلار های که ارزون خریدن گرون فروختن چی؟؟:76:
رو دستشون باد کرده نداره
!
اونا وصل هستن به دلار دولتی ! براشون فرقی نداره ! مطمئن باش !
حالا فقط تونستن کلی از آب گلالود ماهی بگیرن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
خبر نداری چند روز پیش آرماتور گرفتم کیلویی 1340 نمیدونم تا شنبه چقدر میاد پایین فکر کنم یه 4-5 تومانی ضرر کنم :دی
شما از کجا خریدی این قیمت ؟:-s
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
داداش از قیمت آهن خبر نداری مگه دیگه نابود کرده چیزی نمونده که بخواد بهش بزنه!:-w
والا من 2 روز پیش اینو از صنایع فولاد اهواز گرفتم البته یه تریلی 22.8 تنی بود که با بارگیری و ... شد 30500 ولی قیمت خردش بالاتر از این حرفا بود حالا چقدر شده خدا داند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
والا من 2 روز پیش اینو از صنایع فولاد اهواز گرفتم البته یه تریلی 22.8 تنی بود که با بارگیری و ... شد 30500 ولی قیمت خردش بالاتر از این حرفا بود حالا چقدر شده خدا داند
تاپیک به کجاها کشیده شد :71:
قیمت دلار به 1700 رسید انتظار میرود تا هفته آینده با 1430 برسد که قیمت تک نرخی خواهد بود.
البته باید ذکر کرد خیلی ها از این حباب و جو ایجاد شده سوءاستفاده کردند و یا می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webmizban
قیمت دلار به 1700 رسید انتظار میرود تا هفته آینده با 1430 برسد که قیمت تک نرخی خواهد بود.
البته باید ذکر کرد خیلی ها از این حباب و جو ایجاد شده سوءاستفاده کردند و یا می کنند.
زودتر از این زمان به زیر 1300 می رسه دوست من ;)