روی سیستم خودم اوبونتو دارم
روی سرور فقط centos
البته نظر شخصیه من اینه:-p
نمایش نسخه قابل چاپ
روی سیستم خودم اوبونتو دارم
روی سرور فقط centos
البته نظر شخصیه من اینه:-p
اینکه چطوری روش دسکتاپ بریزید اینجا جاش نیست و تو تاپیک های مربوط به خودش نحوه نصب gnome رو نوشتن دوستان.
دوما شما وقتی رو سرور نصب میکنید معمولا نسخه ubuntu server هست که نصب میکنید برای سیستم خانگی شما نسخه desktop رو نصب کن خودش محیط گرافیکی هم داره.
برای دوستان تازه کار که حوصله سر و کله زدن برای راه اندازی های اولیه ابونتو رو ندارن یکی از دوستان ایرانی یه نسخه به نام mFat درست کرده که به صورت پیش فرض امکانات لازم برای یک فرد ایرانی که میخواد کارهای عمومی با کامپیوتر رو انجام بده رو به صورت دیفالت و آماده روی خودش نصب داره
برای کاربری ubuntu برای سرور فقط Redhat سنت او اس از روی رد هت نوشته شده ولی رایگانه. به نظر من برای کارای دیگه مخصوصا توی شبکه فقط رد هت. برای وی سرور ها سنت او اس بیشتر جا افتاده
# سنت او اس - Cent OS
سرور که معلومه سنت او اس
دسکتاپ هم فدورا چیز جالبیه ولی شخصا فعلا به دلایلی دارم از اپن سوزه استفاده میکنم(از فدورا و ابنتو خسته شده بودم) کلا سلیقه ای هست و همشون دارای یک کرنل هستند پس از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید
sever = Cent OS
روی سرور را که دوستان گفتند
روی دسک تاپ هم من با اوبونتو کار می کنم اما دوست دارم یک روزی بشود که روی سیستم عامل ای که ساخت کشور خودمانه مثل parsix کار کنم به امید آن روز=P~
فقط CentOS =P~
البته برای دسکتاپ ubuntu هم خوبه (قشنگه)
server:centos & ubuntu server
desktop:ubuntu
من پیشنهادم اینه
سرور : cent os یا نسخه سرور ubuntu 10.10
برای pc : نسخه دسکتاپ ubuntu 10.10