کارت شارژ خواستید از اینجا خرید بخرید
فروش کارت شارژ ایرانسل، همراه اول و تالیا
نمایش نسخه قابل چاپ
کارت شارژ خواستید از اینجا خرید بخرید
فروش کارت شارژ ایرانسل، همراه اول و تالیا
اگر پولی واریز شد و به حساب شما نیومد و از حساب مشتری هم کم شد منتظر بازگشت پول نباشید سیستم بانک ملت برگشت پول نداره و باید حتما پول settel بشه پس اگر خودتان نمی توانید settel کنید با شرکت به پرداخت برای رفع مشکل تماس بگیرید.
نه بارها بیش از 50 بار برگشت برا من انجام شده
امروزم به حساب مشتری برگشت خورد
مشکل از بانک ملی بود
چون بانک ملی از دیروز اختلال داره (مشتریم ملی بود) وگرنه باقی مشتری ها
در کمتر از 5 دقیقه برگشت پول رو تجربه کردن
با سلام
با به پرداخت تماس گرفتم و گفتم ما شماره رسید دیجیتالی و order id را نداریم که این فرم را پر کنیم
گفت باید تراکنش ها را روزانه ذخیره کنید تا هر تراکنشی ستل نشد شماره تراکنش را داشته باشید
میشه بگید چطور در whmcs باید ذخیره کرد شماره تراکنش و رسید دیجیتالی را ؟؟؟
ممنون
اینجاست که فرق ماژول فراسو که کنترل پنل داره با ماژول های رایگان مشخص میشهنقل قول:
با سلام
با به پرداخت تماس گرفتم و گفتم ما شماره رسید دیجیتالی و order id را نداریم که این فرم را پر کنیم
گفت باید تراکنش ها را روزانه ذخیره کنید تا هر تراکنشی ستل نشد شماره تراکنش را داشته باشید
میشه بگید چطور در whmcs باید ذخیره کرد شماره تراکنش و رسید دیجیتالی را ؟؟؟
ممنون
رایگان نیست دوست عزیز 35000 پولش را دادم
خب اینجاست که فرق ماژول 50000تومنی فراسو با این ماژول های رایگان که برخی ها به قیمت 35000 تومان میفروشند معلوم میشه
من از فراسو دارم
تو قسمت ماژول ها توی whmcs یه بخش میسازه که توم تراکنش هارو میزنه
حتی مینویسه که مشتری رفت تو دروازه ولی پرداخت نکرد(اینم میزنه) زمانشو حتی به ثانیه
اردر آیدی ، و همه چیرو هم میزنه
دوست عزیز من درخواست کمک کردم نه اینکه شما تفاوت ها را برای بنده لیست کنید توصیه میکنم در این رفتارتون تجدید نظر کنید
ماژولی که بنده گرفتم مربوط به 1 سال پیش هست مازول های رایگان چندین ماه هست که در نت فراوان شده
بنده ماژولم را از اقای داوری گرفتم ولی متاسفانه در دسترس نیستند
به غیر از ایشون که فقط تفاوت ها را لیست میکنن کسی هست کمک کنه؟
vatanmusic عزیز بطور اورجینال از آقای داوری خرید کردند که به علت امتحانات دانشگاه در دسترس نیستند. به هرحال ایشون باید ماژول را به ورژن جدید بروز رسانی کنند
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
تا آقای داوری در دسترس قرار بگیرند، میتونید از همین استفاده کنید.
آقای داوری باید این امکان را به ماژول جدید اضافه کند.
من عذر میخوام منظوری نداشتم
فکر کنم بتونید با رفتن به سیستم خود بانک ملت تراکنش هارو ببینید
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/