ببینید تاپیک رو کامل نخوندید
قضیه اینه که هر کی کیفیت و کاره خوبی داشته باشه . از طرف اتحادیه تایید میشه و بهشون درجه کیفیت میدن
این طوری تمام فروشنده ها سعی می کنن کیفیتشون رو بالا ببرن و رقابتشون رو پایین اوردن پول نیست .
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف شما رو من رد می کنم دوست عزیز
شما خودتون اول تحقیق کنید بعد!
ببینید همین سایت اولی که دادین رم 1 گیگ را در تعرفه ویژه میدهد 20 دلار! خوب حالا شما امروز باید پرداخت کنید اگر
کارمز را حساب نکنید
دلار هم حساب نکنید 1590 هست
به قیمت 1500 تومان حساب کنید ( در این صورت شما دلار را با کارمز و ... 1400 دارین حساب می کنید) سرور برای شما 30.000 تومان در میاد!
شما با همین قیمت می تونین کیفیت خیلی خوب از بعضی از بچه های همین فروم بگیرید که هم پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و ایمیل دارند ( واقعی)
و هم فارسی زبون هستند.
در ضمن 20% این شرکت به ایرانی ها سرویس نخواهد داد!
بله نمیشه که گفت یکی اومده یه کارخانه کوچیک زده و نمی تونه با اون بزرگ ها رقابت کنه
نمی دونم ، داستان بزرگ شدن شرکت مهرام رو می دونید یا نه ؟
یه کارخانه ای بود که توی انباری خونه کار می کرد و وضعیت الان رو ببینید!!!
یکی از بزگترین کارخانه های ایران شده
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
احتمالا تاپیک رو تا آخر نخوندید تا اخرش بخونید بعد پاسخ بدید خواهشا
قیمت هاستینگ جاست هاست ( با بیش از یک میلیون مشتری ) و هاست گیتور ( با بیش از 400000 مشتری ) نشون میده که الان قیمت خیلی پایین و کیفیت عالی موفقه
به نظر بنده کسانی که می خوان با این کم فروشی ها (نگیم ارزان فروشی ) مبارزه کنن بیان از این به بعد در کل تاپیک های این افراد سوالاتی رو مشخص می کنه این افراد کم فروشی می کنن رو بپرسن تا به کاربران ثابت بشه کم فروشی هست.
همیشه افرادی که میان سرویس بگیرن از ما میگن سرویس unlimited می خوان
اهل فن می دونن unlimited یعنی چی ولی هیچ وقت یک کاربر ساده اطلاع نداره که چه چیزی محدود هست.
در 90 درصد موارد کاربران ما با یک توضیح در مورد همین موضوع نامحدود بودن ترافیک یا هاست قانع می شن و سرویس تهیه می کنند.
متاسفانه اطلاعاتی که ما به کاربران داده ایم خیلی ناقص هست.
امیدوارم در آینده نزدیک بتوانیم بر اطلاعات خود افزوده و کاربران را به سطح اطلاعات بالاتری برسانیم تا با آگاهی کامل انتخاب انجام بشه
پیشنهاد عملی من این هست که دوستان زحمت بکشند یه تاپیک در مورد رابطه قیمت و کیفیت سرور مجازی ایجاد کنند و به کسانی که سرور مجازی می خوان بگن تا مطالعه کنند. فعلا فصل امتحانات دانشگاه هست و من وقت نمی کنم اما در آینده حتما این تاپیک رو ایجاد می کنم
طرح سوال در مورد نحوه فروش توی تاپیک فروش دیگران هم ایده خوبی هست
من با دوستانی که سروراشون رو زیر قیمت می فروشند کاری ندارم، حرف من با کسانی هست که به دلیل فشار بازار می خوان سرور ارزون بدن. توصیه من اینه که با همکاری هم سطح قیمت رو در حد معقول حفظ کنیم. کم کم اون عده کمی که سرور ارزون می دن واسه سود بیشتر به جمع بقیه دوستان می پیوندند!!!
در مورد اتحادیه هم نظر من اینه که ۵ - ۶ تا هاسینگ بیان با هم متحد بشن و یه گروه تشکیل بدن. وقتی این گروه قوی و با کیفیت کار کنه بقیه هاستینگ ها برای عضویت توی اون سر و دست می شکنند!
سرویس دهنده های فصلی میان ..میرن.....دوباره یه عده جدیدی سر از تخم در میارن و راه و روش قبلی ها رو ادامه میدهند.
خریداران تازه کار هم میان ...میرن.....سرش به سنگ میخوره و اگر بخواد ادامه بده میره سرویس بهتری مگیریه...
اما دوباره یه عده تازه کار میان و همون راه رو ادامه میدن...
و این است قصه این بازار که هیچ کس نمیتونه درستش کنه !
فقط باید هدففمند یوزر گرفت ... همین
یه جمله ای هست که شاید بشه ازش برداشت داشت توی این قضیه.: توی دنیا اونقدر خوبی هست که به همه برسه .... ;)