سلام.
در این تاپیک اگر هر یک از کاربران پاسخی بدند که مدرکی برای اثبات آن ندارند، پاسخ ایشان حذف و خود ایشان به 3 روز محرومیت از حضور در انجمن محکوم خواهند شد تا از توهین به همکاران و انحراف تاپیک های فروش جلوگیری شود.
با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
در این تاپیک اگر هر یک از کاربران پاسخی بدند که مدرکی برای اثبات آن ندارند، پاسخ ایشان حذف و خود ایشان به 3 روز محرومیت از حضور در انجمن محکوم خواهند شد تا از توهین به همکاران و انحراف تاپیک های فروش جلوگیری شود.
با تشکر.
از همه دوستان به خاطر لطفی که کردند و زیر تاپیک ما پست دادند تشکر میکنم.
ما به این واقف هستیم که بدون حمایت شما به شرایط فعلی نمی رسیدیم. دوستانی که از پارسال با ما بودند به یاد دارند که ما شرایط سخت و افت شبکه هم داشتیم که مجددا با حمایتی که از ما کردند تونستیم موارد رو حل کنیم.
افق دید ما جایی هست که بتونیم با مشارکت دیگر دوستان به کارمون ادامه بدیم و پشت همدیگه باشیم. موفقیت یک پدیده تعاملی هست.
سلام
وقت شما بخیر !
جناب راستگو در کشور آمرکیا نیز از این سرویس ارائه می دهید ؟
من یک همچین سرویسی از آمریکا می خوام !
ممنون می شوم در پ.ح با در همین جا اعلام کنید
سلام
جناب راستگو ، شما خودتون متونید به درخواست ما (یعنی برای ما) یک سرور خریداری کنید و کولو کنید؟ هزینش رو بگیرید؟
اگر این امکان هست لطفا هزینه ی 1 یونیت ، پهنای باند 1 گیگابیت بر ثانیه (اختصاصی) و همچنین هزینه ی هر ترابایت پهنای باند اضافه رو بفرمایید.
حتی المقدور توی رک های خودتون!
اگر هم سایتی برای خرید قطعات در کانادا سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید... تا من بدونم تا چه حد میتونم خرید کنم.... قیمت دارم اما سرور در انگلستان.... ممنون
سرور ما هم تحویل شد
بسیار بردبار و با حوصله هستند
با تشکر از جناب راستگو
سلام به همکاران گرامی
علاوه بر سرورهایی که در تاپیک عنوان شده تعداد 7 سرور e3-1230 داریم جهت واگذاری
قیمت پایه 100 دلار هست.
تحویل برای 28 فوریه.
دوستانی که تمایل دارند میتونن پیش خرید کنند.
پورت سرور های چقدر قابل استفاده هست؟؟؟
پورت این سرورها کامل قابل استفاده هست مادامیکه پهنای باند ماهانتون رو پر نکنید.