پاسخ : سرورمجازی آمریکا | 6 هسته|رم 1گیگ|25تومان| پورت یک گیگ|پهنای باند نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_kh
با سلام،يه سؤال
اينcpu که شما نوشتيد منظورم Intel XEON E31230
هست
اين که خودش 4 هسته بيشتر نداره،شما چجوری باهاش 7 هسته اختصاص ميدين ؟
با تشکر
به این میگن تبلیغات کاذب
پاسخ : سرورمجازی آمریکا | 6 هسته|رم 1گیگ|25تومان| پورت یک گیگ|پهنای باند نامحدود
آفر های که ارائه شدن واقعا وسوسه انگیز هستند ولی تعداد هسته های ارائه شده کمی دل آدم خالی می کنه نکنه لود سرور اصلی هم بالا بره مدام سرور من down بشه!
من یک گیگ 1 ماه نیاز دارم اگر تضمین آپتایم داده بشه و مشکلی پیش نیاد اگر از 90%تا 100% سی پی یو استفاده کنم.
اگر اوکی بود 5 نا دیگه هم می خرم.
فرم ارتباط با ما سایت پر کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30tgame
به این میگن تبلیغات کاذب
در مورد چیزی که اطلاع ندارید هیچ وقت نظر ندید و اسپم ندید ولی فکر نکنم اینو یاد بگیرید.
گزارش شمارو به مدیران میدم
در صورت لزوم عکس میگیرم از 8 هسته بر روی پردازشگری Intel XEON E31230
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
آفر های که ارائه شدن واقعا وسوسه انگیز هستند ولی تعداد هسته های ارائه شده کمی دل آدم خالی می کنه نکنه لود سرور اصلی هم بالا بره مدام سرور من down بشه!
من یک گیگ 1 ماه نیاز دارم اگر تضمین آپتایم داده بشه و مشکلی پیش نیاد اگر از 90%تا 100% سی پی یو استفاده کنم.
اگر اوکی بود 5 نا دیگه هم می خرم.
فرم ارتباط با ما سایت پر کردم.
هیچ وقت هیچ مشکلی تا به حال بابت هسته سرور نداشتیم سرور ها پیوسته تا جاییک ه بشه در حال ارتقا می باشند با توجه به نیاز مشتری
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_kh
با سلام،يه سؤال
اينcpu که شما نوشتيد منظورم Intel XEON E31230
هست
اين که خودش 4 هسته بيشتر نداره،شما چجوری باهاش 7 هسته اختصاص ميدين ؟
با تشکر
خیر میتونه لاجیکال پروسس 8 هسته ارائه بده و مشکلی نیست
میتونم تضمین سرویس بدم با 8 هسته ;) روی همین سرور.
چند مگ بر ثانیه ریل اسپید دارند ؟
512 مگ رم مثلا
با سلام مجددآی پی تست هست؟
سرعت دانلود و آپلود داخل سرور ها چقدر هست ؟ ممنون ميشم بگيد
سؤال آخر هم اينکه از چه مجازی سازی استفاده ميکنيد؟
ممنون
يا حق
پورت تضمین شده چقدر هست برای رم 1گیگ؟