پاسخ : سرور اپدیت Nod 32 سایت iransetup.com چگونه کار می کند؟
نقل قول:
این کرک ها زود شناسایی میشن
نه تا حالا که شناسایی نشده
موضوع: سرور اپدیت Nod 32 سایت iransetup.com چگونه کار می کند؟
کسی وافعا اظلاعی نداره ؟
تاپیک از مسیر اصلی خارج شده
سرور سایت softgozar.com هم داره این حالت رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BESTTECH
اونا آپیدیت ها رو خودشون دریافت می کنن میریزن تو سرور خودشون و ما مسیر آپدیت آنتی خودمونو به سرور اونا تغییر میدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin140
سرور سایت softgozar.com هم داره این حالت رو
سافت گذهر هم سرورشون بسته شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
اونا آپیدیت ها رو خودشون دریافت می کنن میریزن تو سرور خودشون و ما مسیر آپدیت آنتی خودمونو به سرور اونا تغییر میدیم.
این قسمتش رو می دونم
ولی چطور می تونند تو سرور تجاریشون محدودیت تعریف کنند که فقط یوزر خودشون وصل بشه یا یک یوزر و پسورد تو چند تا نود استفاده نشه
اینکه اونا چجوری این کار رو می کنن من هم نمی دونم ولی ما از نرم افزار اختصاصی خودمون این کارو می کنم به گونه ای که شما برای بار اول که استفاده کنید 39 مگابایت دانلود دارید و توی اون نرم افزار نشون می ده هر یوزر توی هر دوره اتصال چند مگابایت مصرف کرده کاربرانی که بیش از 3 بار این حجم رو دانلود کرده باشن یعنی تخلف و اون ها توی یک لیست جمع می شن و ما به صورت دستی اون هارو پاک می کنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidmom
اگر شما به فکر سیستمهاتون باشید و به کار یه ایرانی احترام بزارید برای همشون میخرید
ما برای تموم سیستمهامون از انتی ویرسو شید استفاده میکنیم و خیلی راضس هستیم
حتی هر کسی که یه انتی ویروس میخواد من شید رو بهش معرفی میکنم
من از ویندوز 64 بیتی استفاده می کنم
متاسفانه شرکت شید نسخه 64 بیتی نداره و قراره که از سال 89 نسخه 64 بیتی هم ارایه بده ولی تا کنون که فروردین 91 است نداده
من خودم 10 بار به پشتیبانی گفتم که این نسخه 64 بیتی چی شد؟
در پاسخ گفتند برای ساخت نسخه 64 بیتی باید از پلتفرم ماکروسافت استفاده کنیم که ما این پلتفرم را نداریم و در حال خرید هستم که به زودی از ماکروسافت دریافت می کنم
فقط مشکل تحریم است که داریم ادرس یه جای معتبر در خارج از کشور را مدهیم که شرکت شید اونجاست
من گفتم کی اماده میشه دی ماه 90 بود گفتن که اماده میشه تا یک ماه دیگه ولی هنوز نشده
من نمی دونم یا اینا خیلی وضع شون خوب شده دیگه سودشونو کردن بی خیال همه چی شدن یا اینکه با شکست مواجه شدن
خارج از این دو حالت نیست مگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
من از ویندوز 64 بیتی استفاده می کنم
متاسفانه شرکت شید نسخه 64 بیتی نداره و قراره که از سال 89 نسخه 64 بیتی هم ارایه بده ولی تا کنون که فروردین 91 است نداده
من خودم 10 بار به پشتیبانی گفتم که این نسخه 64 بیتی چی شد؟
در پاسخ گفتند برای ساخت نسخه 64 بیتی باید از پلتفرم ماکروسافت استفاده کنیم که ما این پلتفرم را نداریم و در حال خرید هستم که به زودی از ماکروسافت دریافت می کنم
فقط مشکل تحریم است که داریم ادرس یه جای معتبر در خارج از کشور را مدهیم که شرکت شید اونجاست
من گفتم کی اماده میشه دی ماه 90 بود گفتن که اماده میشه تا یک ماه دیگه ولی هنوز نشده
من نمی دونم یا اینا خیلی وضع شون خوب شده دیگه سودشونو کردن بی خیال همه چی شدن یا اینکه با شکست مواجه شدن
خارج از این دو حالت نیست مگه نه؟
من که بعید میدونم تبلیغاتی که کردن گفتن از دو موتور جستوجوی اویرا و نود استفاده میکنه حقیقت داشته باشه!
اگه فقط از موتور اویرا استفاده کنه که خودش یه پا اویرا هست با لایسنس ارزونترش
من که کلا نمی تونم اعتماد کنم بهش با عقل جور در نمیاد.
آخرش ما نفهمیدم که چطور صاحبان سرور اکانت می سازن تا فقط یوزر ها از این سرور استفاده
اگه کسی می دونه راهنمائی کنه ؟
دوست عزیز رو ویندوز یوزر تعیین میکنه و دسترسی به پوشه آپدیت میده