لایوزیلا؟
لطفا باگ لایوزیلا رو اعلام کنید
البته نه مثل whmcs که نصف ایران شده بودن هکر
نمایش نسخه قابل چاپ
لایوزیلا؟
لطفا باگ لایوزیلا رو اعلام کنید
البته نه مثل whmcs که نصف ایران شده بودن هکر
خوب الان دليل هک مشخص شد.
هک از طريق نسخه دمو نصب شده روی سايت سامان فاميلی بوده:
http://samacrm.demo.samanfamily.com
دليل هک هم به خاطر نسخه قديمی ای بوده که در اين آدرس وجود داشته و به خاطر آپلود فايل های php بوده.
هکر تلاش زيادی برای هک کردن يکی دو سايت مهمتر استفاده کننده از سما هم داشته و بيش از 5 فايل روی يکی از سايت ها فرستاده بود که بدليل بروز بودن نسخه موفق نشده بود کاری بکنه
باز نمی شه لینکش
این تاپیکی که گذاشته شده بود چرا حذف شده (12 باگ رو میگم)
مشکلاتی که من بش برخورد کردم ،دیروز یکم تو سیستمش گشت زدم این بود که ، تاریخ تمدید سفارشات ، نداشتن دپارتمان و چند مورد دیگه که دیشب گفتم (یکی دو صفحه قبل)
ویرایش
راست میگه این تاپیک چرا حذف شده ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f41/38196/
با مدیران بسیار صمیمی هستید به گمونم!
اگه کاری نتونست، پس این دوستمون چطور هک کردن سیستم رو ؟
بیخیال!
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
شما یه تاپیک جدا بزنید لطفا!
هر چند سوال شما بيشتر بوی قصد و قرض ميده اما وظيفه من به عنوان عضو کوچيکی از مجموعه سامان سيستم پاسخگویی به سوالات شما هستش:
.: NovinPayamak - نوین پیامک :. راهی نوین در عرصه تبلیغات
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين
Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ
سايتهای ديگه ای هم هستند که در حال برسی نسخه اونها و بروز رسانی هستيم. :67:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
کدوم نسخه رو ديديد ؟ نسخه دمو ؟ بايد بگم اون نسخه بيش از 1 سال هستش که بروز رسانی نشده بود. انشالا امروز بچه ها نسخه جديد رو ميفرستند شما برسی کنيد. اگر نقصی هم داشت که 100% داره خوشحال ميشيم پيشنهاد بديد تا در بروز رسانی های بعدی مد نظر داشته باشيم.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
خوشبختانه آی پی شما در سيستم ثبت شده و امروز خودم به صورت تلفنی و شخصا پيگير خواهم بود از پليس فتا تا انشالا بشه اين موضوع رو به نتيجه رسوند.
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
ظاهرا اون فيلمی هم که با پسوند exe آپلود شده بود برای کابران مشکل ايجاد کرده که اون رو هم همراه همين موضوع ارجاع خواهم داد. چون با توجه به اينکه فايل exe بوده امکان وجود key logger قابل حدس بودش که ممکنه در سرقت اطلاعات کاربران در آينده تاثير گذار باشه و باعث خرابکاری های بيشتری از سمت شما بشه.
بنده براي سرويس پيامك از اين سيستم استفاده ميكنم . تا الان هم مشكلي نبوده و نيازهاي بنده رو برطرف كرده . بنده تعجب ميكنم از دوستاني كه فقط قصد تخريب دارن ، مگه همين whmcs تو اين ورژن جديد اين همه مشكل ساز نشد ؟ در كل فكر ميكنم هر كسي طبق نياز خودش يه سيستمي رو انتخاب ميكنه و اين كاملا سليقه اي هستش .