سرعت و کیفیت کار ایشون تایید می شه (حتی ساعت 2..40 نیمه شب)
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت و کیفیت کار ایشون تایید می شه (حتی ساعت 2..40 نیمه شب)
سلام
دوست من از ایشون خرید کردم کاشون عالی بود من کارم عجله ای بود ساعت 3:40 دقیقه نصف شب هم کار من رو اه انداختن.
خیلی ازشون ممنونم
دوستان به دلیل مشغله کاری نتونستم در مورد PayPal پست اختصاصی بزنم اما تا فردا شب همین پست رو ادیت میکنم.
پرداخت های PayPal به صورت غیر مستقیم انجام میشه فعلا. از مبدا آذربایجان. برای پرداخت ها باید تا ساعت 12 همان روز هزینه واریز بشه.
سلام
آقای مهندس ف الان میشه نرخ ویزای گیفت 200 دلاری را بگید؟ کلا چند تومان. در ضمن برای نرخ های بالا مثلا 10000 دلار چطوره وضعیت.البته دلار به صورت دستی یا ویزا کارت دریافت بشه. هزینه ارسال ویزا کارت به ایران رو هم بگید.
سپاس
نرخ Visa Gift Card برای هر 100 دلار 12.5 دلار هم به عنوان کارمزد اضافه میشه به طور مثال 200 دلاری 225 دلار هست و دلار به نرخ روز بازار
تا آخر آبان و برای مدتی کوتاه برای پرداخت های زیر 500 دلار 10 درصد کارمزد و برای بالای 500 دلار 8 درصد کارمزد (پرداخت های آنلاین ویزا و شارژ حساب ویزا و PayPal) به علاوه 5 دلار (آخر آبان کارمزد ها تا 5 درصد خواهد بود)
برای مبالغ بالا ما حواله بانکی را پیشنهاد میدیم که برای هر حواله 120 دلار کارمزد میگیریم و محدودیتی در حواله نیست دلار هم به نرخ بازار هست.
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
دوستان تا فردا عصر دسترسی بنده به اینترنت محدود هست. در صورتی که نیاز شد با شماره همراه تماس بگیرید تا 3 بیدار هستم.
آقا من احتیاج به پرداخت 15$ دارم ، قیمت ها رو میشه بفرمایید ؟نقل قول:
پرداخت های PayPal به صورت غیر مستقیم انجام میشه فعلا. از مبدا آذربایجان. برای پرداخت ها باید تا ساعت 12 همان روز هزینه واریز بشه.
روش های پرداخت هم ایناست :
- paypal
- moneybookers
- alertpay
- liberty reserve
از کدوم روش می تونید برام پرداخت کنید ؟
ممنون
با دروود و احترام
تا کنون چندین پرداخت با حجم کم و زیاد بوده است که ایشان به درستی انجام داده اند،هرچند،چند یک بار به مشکل برخورد کرد و ایشان نیز بودن کم کردن هیچگونه هزینه ای،همه مبلغ را به حساب من برگشت زدند(حتا تراکنش شتابی رو هم کم نکردند)
از این بابت و از جهت درست کاری ایشان بسیار سپاسگزارم و امیدوارم که همچنان پیروز باشند.
ایشون برای من یک پرداختی رو بدون هیچ مشکلی انجام دادن. ممنون
سلام،
وبمانی رسید قربان؟