سلامنقل قول:
سلام
الان از هلند سفارش دادم .
یه سوال این سرور آمریکا احتمالا ارزون تر هست یا گرون تر ؟
تشکر از انتخاب شما
سعی میکنیم پنل ها از نظر قیمت در حدود پنلهای فعلی باشه
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
سلام
الان از هلند سفارش دادم .
یه سوال این سرور آمریکا احتمالا ارزون تر هست یا گرون تر ؟
تشکر از انتخاب شما
سعی میکنیم پنل ها از نظر قیمت در حدود پنلهای فعلی باشه
موفق باشید
وی پی اس حجم پایینتر ندارید ؟؟
سلامنقل قول:
وی پی اس حجم پایینتر ندارید ؟؟
با چه مشخصاتی نیاز دارید ؟؟
مشخصات مورد نیاز را برای من پیغام خصوصی کنید , تا اطلاع بدم
موفق باشید
لواین بار رفتم فکر کردم تو کارتم پول هست رفتم از خودپرداز بریزم دیدم نبود همونجا رفتم بانک پول به همون اندازه ی سرویسم ریختم حساب خودم ( شماره حساب شما رو نداشتم ) بعد باز رفتم خودپرداز که پول بریزم دیدم میگه موجودی کافی نیست به خاطر 500 تومان کارمزد بعد ادامه پیدا کرد....:d:d
توی اون لینکی که دادی بانک ملت نیست متاسفانه.
ممنون.حتما فعال کنید.:d
سلامنقل قول:
لواین بار رفتم فکر کردم تو کارتم پول هست رفتم از خودپرداز بریزم دیدم نبود همونجا رفتم بانک پول به همون اندازه ی سرویسم ریختم حساب خودم ( شماره حساب شما رو نداشتم ) بعد باز رفتم خودپرداز که پول بریزم دیدم میگه موجودی کافی نیست به خاطر 500 تومان کارمزد بعد ادامه پیدا کرد....:d:d
توی اون لینکی که دادی بانک ملت نیست متاسفانه.
ممنون.حتما فعال کنید.:d
به ما اطلاع میدادیم هرمقدار که موجودی داشتید واریز میکردید , هرچقدر کم بود , ماه بعد یا در هفته بعد اقدام می کردید
در مورد کاربران قدیمی و کسانی که حداقل 2 سرویس تهیه کردن اینگونه مسائل اصلاً مشکلی نیست , و ماهم دوست نداریم شما برای یک واریز چند تومانی اذیت بشید
تمام زحمت این کار این بود , یک تیکت ارسال می کردید
موفق باشید
سلام
من یک ماه پیش میخواستم از شما یک وی پی اس وارز بخرم و پلن مورد نظرمو هم انتخاب کردم و رفتم که توی سایت پرداخت کنم مشکل داشت با ارتباط با بانک.
برای شما هم اینجا پی ام فرستادم ولی جوابی ندادید.
خب وقتی شما توی خرید هم پشتیبانی و کمک نمی کنید به نظر خودتون می شه روی ساپورت حین سرویس حساب کرد؟ ( امیدوارم که برخورد و پاسختون حرفهای باشه. )
سلامنقل قول:
سلام
من یک ماه پیش میخواستم از شما یک وی پی اس وارز بخرم و پلن مورد نظرمو هم انتخاب کردم و رفتم که توی سایت پرداخت کنم مشکل داشت با ارتباط با بانک.
برای شما هم اینجا پی ام فرستادم ولی جوابی ندادید.
خب وقتی شما توی خرید هم پشتیبانی و کمک نمی کنید به نظر خودتون می شه روی ساپورت حین سرویس حساب کرد؟ ( امیدوارم که برخورد و پاسختون حرفهای باشه. )
شما شماره تیکتی را که در آن زمان برای بخش پشتیبانی ارسال کردید را برای من ارسال کنید تا من بررسی کنم
امکان نداره تیکتی برای پشتیبانی سایت ارسال شود و بدون پاسخ باقی بماند
همچنین از نظر پشتیبانی ما قبلاً به کاربران و مشتریان وارزهاست تا حدتوان خدمات و ... ارائه کردیم و نیازی برای ثابت کردن این حرف ندارم
همچنین اگر بنر سایت را مشاهده کنید , ما مثل هیچ سرویس دهنده شخصی یا شرکت ثبتی ادعا در پشتیبانی 24 ساعته نداشتیم و عملاً روی سایت قابل مشاهده است
ولی تا امروز هیچ نارضایتی از نظر پشتیبانی متناسب با سرویس دهی نداشتیم
نمونه , کاربران موجود در همین تاپیک
موفق باشید
سلام.لطفا بفرمایید هزینه پلن زیر با پهنای باند نا محدود چقدر میشه؟ VDS1 HDD = 15GB BW = 500GB CPU = Xeon E5620 Ram = 256MB DDR3 ECC Port Server Dedicated= 1Gbit VPS Port Guaranteed = 80Mbps IP = 1 Monthly = 13.000
سلام
پلن دلخواه ارائه میدید؟!
نرخ دایرکت ادمین؟
سلامنقل قول:
سلام.لطفا بفرمایید هزینه پلن زیر با پهنای باند نا محدود چقدر میشه؟ VDS1 HDD = 15GB BW = 500GB CPU = Xeon E5620 Ram = 256MB DDR3 ECC Port Server Dedicated= 1Gbit VPS Port Guaranteed = 80Mbps IP = 1 Monthly = 13.000
امکانات اضافه در آپشن های خرید موجود است :
http://www.warez-host.ir/cart.php?a=confproduct&i=0
امکانات و خدمات رایگان :
1 - نصب NTTacPlus = رایگان (( win2003 ))
قیمت HDD + BW + IP + RAM و ... به صورت اضافه در آپشن های خرید موجود است
2 - لایسنس LiteSpeed = رایگان (( 30 روز + یک بار کانفیگ کامل اولیه - پنل VDS4 و بالاتر ))
3 - نصب مجدد سیستم عامل در هر ماه 2 بار = رایگان
4 - نصب سی پنل + نسخه تریال 30 روز = رایگان (( پنل VDS4 و بالاتر ))
5 - نصب کلوکسو = رایگان
6 - نصب دایرکت ادمین = رایگان
7 - نصب IIS = رایگان
8 - سرورهای ویندوز کارت صدا = دارد
9 - نصب و کانفیگ سرورهای میکروتیک نسخه 5 = رایگان
10 - 1000 گیگابایت پهنای باند اضافه = 12.000 تومان
11 - 100 گیگابایت هاردیسک اضافه = 20.000 تومان
12 - 256 مگابایت رم اضافه = 8.000 تومان
13 - پهنای باند نامحدود = 45.000 تومان
مشخصات مورد نیاز را پیغام خصوصی کنید تا قیمت را تقدیم کنمنقل قول:
سلام
پلن دلخواه ارائه میدید؟!
نرخ دایرکت ادمین؟
دایرکت ادمین ما ارائه نمیکنم (( فعلاً ))
می تونید لایسنس را جدا از همکاران خرید کنید
موفق باشید