اینترنت من هم یکبار روز قدس سرعتش خیلی پایین اومد یکبار هم امروز ظهر. البته تا صبح سرعت خوب بود ولی ظهر که برگشتم دیدم کلا در حد دایال آپه.
ماکس نت زیر مجموعه آسیاتک
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنت من هم یکبار روز قدس سرعتش خیلی پایین اومد یکبار هم امروز ظهر. البته تا صبح سرعت خوب بود ولی ظهر که برگشتم دیدم کلا در حد دایال آپه.
ماکس نت زیر مجموعه آسیاتک
پارس آنلاین چندروزی هست با مخابرات گیس و گیس کشی داره
سلام دوستان
ما wireless از آوا گستر داریم
سرعت مون همون 1 مگ هست حتی بیشتر هم می شه اما امروز 5 دقیقه قطعی داشت و برطرف شد اما مانند بقیه دوستان با وی پ ی ..... کمی افت سرعت پیدا می کنه!!
http:avagostar.net
avagostar.net
امیدواریم زودتر سرعت ها برگرده به حالت قبل!
کی درست میشه ؟
البته این نکته رو اضافه کنم که من هرسال این موقع این مشکل رو داشتم. یعنی اواخر مرداد و اوایل شهریور تا اوایل مهر نتم به شدت مزخرف میشده !
به ساپورت شاتل هم زنگ میزنیم میگن مخابرات کرمان پهنای باند اضافی نمیده .
کلا تو این کشور پاسکاری خیلی خوب اجرا میشه !!!
گرگان:
مخابرات => سرعت خوبه ولی یکم نوسان داره ولی کلا سرعت عادیه و خوبه هیچ مورد خاصی دیده نمیشه
فن آوا => عالییییی
پارس => خراب ! داغون ...
با دروود
گویا از نخست مهر بنا است تا اینترانت جایگزین شود و اجتمالن دسترسی به اینترنت یا بسیار محدود خواهد بود و یا اصلن نخواهد بود.
از همه شرکت های ارائه کننده خواسته شده تا سرعت کاربران خانگی را بر روی 128 محدود کنند.
احتمالن از نخست مهر ماه محدودیت حجمی adsl برداشته خواهد شد و همه شرکت ها اشتراک های یکسان ارائه خواهند کرد.
از همینجا به دوستان زحمتکش سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی خسته نباشید جانانه ای می گویم برای ایجاد محدوددیت جدید برای کاربران،از بین بردن فضای رقابت،محدود کردن گزینش کاربران،پایینتر آوردن کیفیت اینترنت و روی هم رفته هر آنچه که به زیان کاربران اینترنت ایر ان می باشد.
سلام
اقا یه چیز جالب .
1-2 روز پیش که اینترنت من نابود بود محدوده ام 1 گیگ از 6 گیگ بود .
امروز رفتم دیدم شده 2 گیگ از 7 گیگ :دی
پارس انلاینم ...
جریان چیه ؟:دی
تایید میشه امروز ساعت 12 نیم ساعت قطع بود از شانس ما وسط انتخاب واحد!!
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
Isp پیشگامان نصف جهان
این اختلال یک ساعت پیش حدودا ساعت 9:30 برای بنده حل شد و سرعت به حالت معمول برگشته