پاسخ : فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !
با سلام
نمیدونم درسته اینا اینجا بگم یا نه:67:
ما یک دونه سرور 512 داشتیم برای یک دانلود سنتر ، تازه شروع کارمون بود که خیلی راضی بودیم ولی به محض این که بازدیدمون رفت بالا و روزی 60 گیگ از روی سرور دانلود میکردن ، سرور مرتب دان میشد به پشتیبانی هم که تیکت میدادیم فقط سرور را ریست میکردن و دوباره روز از نو روزی از نو:(
کلی نظر تو سایت داشتیم که بد و بیرا میگفتن و میگفتن ما اومدیم دانلود کنیم 95 درضد دانلود شده سرور قطع شده ، من واقعا نمیدونستیم جواب اینا را چی بدم:109:
حالا دیگه نمیدونم کادرشون چه تغییری کرده و سرعت سرور هاشون چطوری شده ولی از انصاف که نگذریم برخود اولیه شون عالی بود و در پشتیبانی هم برخورد خوبی داشتن!
پاسخ : فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !
سلام
دو عدد ديكر باقيست
اين دو عدد باقي مونده فقط تا امشب ١٢ شب با هارد ٢٠٠gb سرويس داده مي شود
با همان قيمت
با سلام
پرداخت 3ماه / 6ماه / 1سال
را بفرمائید
باتشکر
سه تا سرویس ازتون داشتیم من و دوتا از دوستام
یه شب سرور سه تامون خوابید
تیکن زدیم دلیلش رو پرسیدیم
سرویس شما به دلیل اسپم توسط دیتا سنتر ساسپند شد مبلغ 10 هزار تومان واریز کنید تا استارت کنیم :-؟
همون شب سه تامون اسپم داده بودیم ؟ چه تفاهمی واقعا !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
سه تا سرویس ازتون داشتیم من و دوتا از دوستام
یه شب سرور سه تامون خوابید
تیکن زدیم دلیلش رو پرسیدیم
سرویس شما به دلیل اسپم توسط دیتا سنتر ساسپند شد مبلغ 10 هزار تومان واریز کنید تا استارت کنیم :-؟
همون شب سه تامون اسپم داده بودیم ؟ چه تفاهمی واقعا !!
سلام
شما هیچ وقت مشتری ما نبودید فقط از ما در مورد بازاریابی و .. سوال کرده بودید ! ولی هیچ وقت سفارشی از طرف شما نداشتیم
من گزارشتونو به مدیران میدم همراه با مدرک. که در این تاپیک قرار میدم
عکس های زیر از کل تیکت هاتون رو میزارم تا اثبات بشه حرف من.
بی خود جو سازی نکنید
شما اصلا مشتری ما نبودید
آخرین تیکت این شخص: 56 روز و 4 ساعت و 37 دقیقع و 44 ثانیه پیش
http://0000.2.img98.net/out.php/i212...5-01-27-pm.jpg
تعداد سفارشات این شخص:
http://0000.2.img98.net/out.php/i212...5-03-31-pm.jpg
همینطور که میبینید تمامی : 0 هستش
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
badboysamir
با سلام
نمیدونم درسته اینا اینجا بگم یا نه:67:
ما یک دونه سرور 512 داشتیم برای یک دانلود سنتر ، تازه شروع کارمون بود که خیلی راضی بودیم ولی به محض این که بازدیدمون رفت بالا و روزی 60 گیگ از روی سرور دانلود میکردن ، سرور مرتب دان میشد به پشتیبانی هم که تیکت میدادیم فقط سرور را ریست میکردن و دوباره روز از نو روزی از نو:(
کلی نظر تو سایت داشتیم که بد و بیرا میگفتن و میگفتن ما اومدیم دانلود کنیم 95 درضد دانلود شده سرور قطع شده ، من واقعا نمیدونستیم جواب اینا را چی بدم:109:
حالا دیگه نمیدونم کادرشون چه تغییری کرده و سرعت سرور هاشون چطوری شده ولی از انصاف که نگذریم برخود اولیه شون عالی بود و در پشتیبانی هم برخورد خوبی داشتن!
پ
سلام دوست من
مشخصات سرویستون رو بدید تا گزارشات رو چک کنم و بفهمم دقیق مشکلتون چی بوده
ولی در کل اصل موضوع اینطوریه که هر سرویس یه ظرفیت خاصی داره من نمیدونم سرویس شما کدام پلن بوده
و هر سرویس مصرف مفیدی داره مثلا شما نمی تونید از سرویس 512 انتظار تحمل ترافیک بسیار شدید رو داشته باشید
یا حتی در مورد رم 1 گیگ که و یا بالاتر
شما باید بر حسب نیازتون سرویس رو ارتقا یا تهیه کنید ، همینطوری که عرض کردید بعد از ریستارت میومد بالا نشون دهنده اینه که تحت فشار بوده سرویستون و نیاز به اپگرید داشته در هر صورت اگه مشتری ما هنوز هستید مشخصاتتون ارسال کنید
قطعا تا امشب رسیدگی میشه
ممنون ازتون
با سلام
در مورد مشخصات کاربری من ، نام کاربری: golhaleh@gmail.com
من یک سرور سویس داشتم ، که از فرط ناکارایی آن را رها و دیگر تمدید نکردم ، آی پی اش هم این بود: 46.19.139.198
روزی که ما میخواستیم اطلاعات را به روی یک سرور دیگه انتقال بدی ، اصلا نمیشد ، هی مرتب سرور دان میشد که من یک تیکت دادم گفتم فایل هامون نپره یک وقتی!!!!!!
دیگه نمیدونم منظورت از فشار به سرور چیه ،
ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
تمام مدیران سایت ما که از این سرور استفاده میکردیم خونشون به جوش اومده بود برای این که هر 1 ساعتی که سرور عزیز قطع میشد کلی بازدید می افتاد و کلی فحش و بد بیرا تحویل ما تو سایت میدادن که سرور فلانه و ما وسط دانلود فایل 400 مگی سرور قطع شده و حالا جواب ترافیک ما را کی میده!!!!
ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
بابا من همسایمونم داشته ناراضی بوده رفته رو یک شرکت دیگه !
برای من یک تجربه شد که هیچ وقت گول ارزون بودن قیمت ها را نخوریم
همین
سلام
دوستان در نظر داشته باشید که این اتفاقا در زمان مدیر وقت اقای عباس زاده بوده و بنده در جریان کامل این موضوعات نیستم
ولی تا جایی که تونستم در مورد کاربر esi online تونستم اطلاعاتی رو کسب کنم
1- مطمئنا هیچ مدیری حاضر نیست تجارت خودشو به خاطر هیچ و پوچ خراب کنه و حتما یه مشکلی وجود داشته که اقای عباس زاده اقدام به بستن سرویس اقای esi online کردند که بعد از تلاش فروان موفق شدم از دیتاسنتر وقت سوئیسی اطلاعات رو بگیرم که دلیل بسته شدن سرویس 46.19.139.206 چی بوده
که متعلق به کاربر esi انلاین هستش که با نام کاربری دیگری از ما خرید کردند
توجه شما رو به گزارش دیتاسنتر جلب میکنم:
[#7412] SPAM: 46.19.139.206 ( شماره تیکت رو هم گذاشتم از طریق دیتاسنتر اگه خواستید بررسی کنید این موضوعو )
نقل قول:
Dear ahmad abbasazeh
Please be advised that Private Layer Abuse has received a complaint regarding
email spam originating from your device, or a domain hosted on your device being promoted using spam.
These activities are prohibited by our Acceptable Use Policy that you agreed to at the time of your account creation. A current version of our Acceptable Use Policy can be viewed at:
http://www.privatelayer.com/pdfs/PL_AUP.pdf
In order to avoid further action, we need a detailed explanation of the what you have done to address this problem. .Failure to cure and or send a favorable reply within 24 hours of this notice will result in additional AUP action.
Please note that if their are multiple abuse tickets open regarding the same abuse problem, we require that you respond to each ticket with the resolution (it can be a copy) as we have multiple agents working on tickets with abuse.
Thank you for your cooperation in this matter.
PL-07
به نظر شما مدیر سرور که اقای عباس زاده بوده نمی تونه به خاطر شما کل مشترکین رو به خطر بندازه ! اینو کسانی که همکار بنده هستند متوجه هستند
چون انجمن خیریه باز نکردند که به خاطر یک نفر کل سرورهاشون رو به باد بدند
نقل قول:
ما هم جونمونا راحت کردیم آبرومونا خریدیم ، از این شرکت رفتیم ، اما نکته جالی اینه که هنوز که هنوزه با این که ما حدود چند ماهه رفتیم ،توی پنل کاربری ما توی سایت نوین وی پی اس سرویس فعاله و هنوز اخطاریه ی پرداخت برای من ایمیل فرستاده میشه!!
دلیل اخطاریه اینه که شما هنوز سرویس خودتونو کنسل نکردید از تو پنل لطفا درخواست کنسلی رو ارسال کنید
نقل قول:
ما یه مدت از یک شرکت خارجی یک سرویس داشتیم گفتن به علت فشار زیاد اکانت را مسدود کردن ( فشار زیاد به سی پی یو سرور) ، مگه قرار نیست سرور دارای رم وسی پی یو اختصاصی باشه ، اگه این طوری نباشه که با هاست شر فرقی نداره!!!!
که این موضوع مربوط به ما نیست
چون ما منابع رو هنوزم اختصاصی میدیم و مشترک میتونه سرویس خودشو داون کنه ولی سرور مادر هیچ وقت نمیخوابه ! چون کاملا جدا از سرویس کلاینت فعالیت میکنه.
نقل قول:
در ضمن 99 درصد پشتیبانی در سایت توسط آقای احمد عباس زاده است ، خود ایشون که فکر میکنم تو سایت با نام کاربری NOvinVPS هستن جواب نمیدن ،
با این نام کاربری 6 نفر فعالیت میکردند دوست عزیز
اقای عباس زاده سرویس کاربر esi online روبی دلیل مسدود نکردند
من حاضرم همراه با عکس مدارک بیشتری رو بزارم و قضاوت رو بر عهده خودتون میزارم که:
1- شما سرویس دهنده باشید ، 80 مشتری دارید و یک مشتری داره خلاف قوانین دیتاسنتر انجام میده
ایا مشترک رو نگه میدارید یا باهاش برخورد میکنید ؟ ( در صورتی که برخورد نکنی دیتاسنتر کل سرورهاتونو میبنده در نتیجه 80 نفر .....)
و در اخر همیشه از تک تک منتقدین قبلی نوین وی پی اس خواستم که در بخش انتقادات تاپیک ایجاد کنند و نه در این بخش
اما هیچ کس اینکارو نکرده و اینجا تاپیک فروشه و نه تاپیک انتقادات
ahmad abbaszadeh
با سلام دوست عزیز
به جای اینکه هی تهدید کنید
و هی متلک بگید بفرمایید
بگویید مشکل سرویستون چیه
جای خاصی دست کاری کردی
سرویس شما روشن هست اصلا خاموش نبوده
من اینترنتم از صبح قطع بوده و هی شما,
بگذریم
Esi Online
کاربر
اگه وی پی اس من روشن بوده پس چرا همه میگفتن 800 میده ؟؟؟
من اصلا دست نزدم
در ضمن پشتیبانی سایت اینترنتش قطع بوده اینم دلیله ؟؟
از جای دیگه گرفتم
هرکی هم بخاد از شما بگیره میگم نگیره ....
موفق باشید
بای
ahmad abbaszadeh
پرسنل 2011/06/18 23:27
با سلام دوست عزیز
اصلا اهمیت نمیدم به این که شما بخواهید
از ما تبلیغ بد بکنید ولی خوبه که یه مقدار منطقی باشید
پس من سرویس شما رو دیگه حذف کنم از سرور؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم پیروز و سر بلند باشید
خودشون گفتا که برامون مهم نیست که ازمون بد بگید
مشکل من اینه که تو یه شب 3 نفر باهم ساسپند شدن نمونش ایمیل اینه چک کنید tanhatar2@gmail.com
ایشون گفتا شما خودتون اقدام به اسپم با خود وی پی اس کردید در صورتی که من اصلا ریموت نزده بودم به سرور اون روز
10 تومن که دیتا سنتر گرفت برای چه کاری بود ؟
فرداش که سرور خوابیده بود خود به خود بود من تیکت زدم گفتند خودتون دست کاری کردید که بازم من اصلا ریموت نزده بودم
هنوز 10 یا 12 روز از سرویس من مونده بود که اونو بستید
من مشکلی با شما ندارم دارم شرح وقایع رو میگم باید از انتقاد استقبال کنید نه ... !
آقا جون
دوست گلم
جواب ما چی شد بگید تا بدونیم مشکل از ماست یا از شماست!!!!