این آدرس اصلا باز نمیشه : ورود به پورتال نمايندگان
نمایش نسخه قابل چاپ
این آدرس اصلا باز نمیشه : ورود به پورتال نمايندگان
رایگان:113:
لینکش کو پس
اگه یه لطفی کنین تو پست اول همه چیز رو به روز کنین و البته مشکل با فایرفکس رو حل کنین عالی میشه
پورتالی که شرکت ما طراحی کرده بود قبلا دیده بودین و همه هم خوشش اومده بود ولی به قالبش ایراد گرفته بودن که زیاد خوب نیست الان داریم قالبش رو عوض میکنیمالان میتونید نمونه اون رو ببینید امکاناتش کامل به این قالب انتقال نکرده ولی کسایی که قبلا سیستم نمایندگان مارو دیده بودن امکاناتش رو میدونناین سیستم به قیمت فوق العاده ای به بازار عرضه خواهد شدبه صورت لایسنس دار و ماهانه و بسیار با قیمت کم حدود شاید شاید شاید 3 هزار تومانادرس پرتال مدیریت ان تک پلاس سیستم نمایندگان که به صورت نمایشی با امکانات جزئی فقط نمایش قالب مد نظر ماست در این ادرس : ورود به پورتال نمايندگان
چقد رایگان :|
یه تاپیک باز کرده بودم به دلیل تکراری بودن حذف شد
همه مشخصات ریز و رو نوشته بودم
دیگه والا حال تایپشو ندارم
اینو بگم که این سیستم اماده دریافت و استفاده هست
اینم نسخه دمو در این سایت
ورود به پورتال نمايندگان
به روز رسانی رایگان انجام میشه و هر روز یه چیز به امکاناتش اضافه میکنیم
مثل ارتباط با اس ام اس سرور و پرداخت انلاین زرین پال و عیره
امورمالی اتوماتیک
گارانتی هم بر عهده شرکت فناوران عصر پردیس
دوستان لطفا این تاپیک رو دنبال کنید حداقل یه نظری بدین منم حسم بیشتر بشه و بتونم زیادتر باهاتون باشم
دوست عزیز این هارو که متوجه شدیم . شما نحوه خرید رو لطف کنید بگید چونکه رایگان که نبود .
این اسکریپت به صورت لابسنس دار ماهانه 7 هزار تومان به فروش میرسد تمامی اپدیت ها به صورت رایگان در سیستم انجام خواهد شد
با اموزش کامل
دوستانی که تمایل به خرید دارین در این بخش اعلام کنن تا من در پیام خصوصی بهشون مراحل رو توضیح بدم
بله حتما اول نصب میکنیم
دمو رو هم میتونید ببینید