پاسخ : فروش سرورمجازی انگلیس-سویس-کانادا-المان-امریکا
بله و دلیلی نداره چیزی رو پنهان کنم خوبه که کاملش رو نوت بر می داشتین :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alavi71
خب خودتونم که خوندیدش
: سالم تحویل دادم
شما ویندوز خراب کردید
گفتید عوض کن
me: Khob Moshkel Peida Karde Bood Va Shoma Residegi Nakardin!
windows Up Bood
Dafe Aval 2 Rooz Toool Keshid
Avaz kardin
11:40 AM Faramoosh kardin?
Mohammad: شما زنگ میزنی ای پی بلد نیستی
تقصیر منه؟
me: Man Hamoon Lahze Ticket zadam!
Tarikhesh Hast!
Dige Tarikho ke nemitoonid CHange Konid
میخواستی وقت نزاری
11:48 AM اگه اصلا کارتون انجام نشده بود
من به شما حق میدادم
ولی انجام دادیم
شماره دوباره
خراب کردید
و...
me: Shoma Kareto kamel Mikardin
Maslalei Nabood
Man Ta Akhar Ham ba Shoma Kar MIkardam
Vali in karo Nakardin!
10بار وین عوض شد و بیشتر از این ساپورت برای یک نفر مقدور نیست از هر کسی دوست دارید بپرسید
در ضمن مدرکم کپی پیست نمیکنن
عکس میگیرن میدن
اونایی هم باید منا بشناسن میشناسن
سوالی داشتید زنگ بزنید بپرسید جواب میدم
موفق باشید
شما همش دارین می گین 10 بار چرا دروغ می گین؟ خودتون گفتین دفعه اول! دفعه دوم زمانی بود که من سرویس رو بهتون پس دادم و گفتم نمی خوام خودتون عوض کردین!
خوبه خودتون هم گفتین:
نقل قول:
Mohammad: من فکر کنم 3-4 بار براتون وین عوض کردم
1:21 PM me: Age Irad NAbashe Tu Kar Ma Ham Ye HAfte Karaye KHodemoon Ro Nemikhaboonim
Gheir Az WIn Asli Ye BAr Bishtar Nasb NAkardin
1:22 PM Mohammad: من سرم شلوغ تر از اونیه که فکر کنید
آیا واقعا شلوغ بودن سر شما باید به از دست رفتن 40-50 یوزر من تموم بشه؟!!
من تماس های مکرر باهاتون گرفتم و هر بار هم شما فقط یه حرف داشتین سرم شلوغ هست!و من قانعتون کردم که به من مشتری ارتباطی نداره من ساپورت می خوام که نداشتین و به همین دلیل سرویستون رو در موعد مرسوم پس دادم و شما باید هزینه رو برمی گردوندید که این کارو نکردید!
شما که به قول خودتون هزینه های چند میلیونی دارید چرا باید با مشتری هاتون اینجوری برخورد کنید؟ حالا من تا حدی اطلاعات دارم اون بدبختی که هیچی نمی دونه چیکار باید کنه وقتی این کارو کنید باهاش؟!!!!
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
اما واسه مدرک اگه کسی ادعا می کنه اینا دروغیه بگه از همه این مطالب از توی جیمیل براش عکس بزارم!
هرچند اگه یه کلمه دروغ بود شما دادتون از همه زودتر در می اومد!!!
چی شد آقای علوی جوابی ندارین؟
من یه مشتری ناراضی هستم و هنوزم می گم شما هزینه پرداختی من رو بالا کشیدین و به نوعی کلاه برداری حساب میشه!
آقای استارتر!!! لااقل جریانات رو انکار نکن دیگه!
تجربه ی من از خرید سرور از ایشون:
1. اطلاعات فنی ایشون به حدی پایین بود که حتی اتصال میکروتیک به آی بی اس رو درست انجام نداده بود!!
2. یوزرها از میکروتیک دی سی نمیشدن و ایشون چون بلد نبود، کلاً جواب تیکت مربوطه رو نمیداد !!!!!!!!!
3. سرور انگلیس بنده قطع شد کلاً !!!! و ایشون بازم جواب تل نمیداد جواب تیکت هم نمیداد. اسکرین شات هم گذاشتم.
4. بهش گفتم من 10روز سرور گرفتم همشم مشکل داشته. عودت میکنی؟ کلا جواب نداد!!!
5. 15تومن بهت دادم یه روزم استفاده مفید ازش نشد! لااقل 10تومنو پس بده :-o
http://up9.iranblog.com/images/c3n8c...c47f_thumb.jpg
دقایقی یش ایرانسلشون رو گرفتم و صحبت کردم. قبول نمیکنه مقصره. میگه شما دیدی سرورت قطع شده باید پیگیری میکردی.میگم تیکت زدم، میگه وقتی دیدی پیگیری نمیشه زنگ میزدی!
شاید واقعاً آدم بدی نباشن ولی وقتی به خاطر اطلاعات فنی پایین یا هر چیز دیگه، تو ارائه خدمات اشتباه عمل کردن. ولی به هر دلیل، باید خسارتش رو بدن طبیعتا. درست نمیگم؟ چون هزینه ای که بابت وی پی اس پرداخت کردم هزار تومنش هم استفاده نکردم، بلکه به دلیل خطای ایشون در اتصال به آی بی اس، 5تومن هم ضرر کردم.
گفتن پیگیری میکنم و اینا، گفتم بسیار عالی. قرار شد مجدد شنبه با ایشون تماس بگیرم ببینم چی میشه!!
امیدوارم که واقعاً پیگیری بفرمایند!