پاسخ : برسی دیتاسنتر های معروف!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
اینی که شما می گین خیر ولی خوب برای ما پیش نیومده (الان باز Swat می گه دارم تبلیغ می کنم مدیرا هم لطف می کنن و پست رو پاک می کنن)
برای پرت هم ما توی دو تا از سرور ها این مورد را داشتیم، چند باری بهشون گفتیم درست جواب ندادن و در واقع پیچوندن ولی بعدش یکی رو فرستادن مشکل تقریبا می شه گفت رفع شد* شما هم بگین شاید براتون بتونن مشکلی رو رفع کنن
* تمام IP آدرس های سرور هم البته عوض شد
حتما شما بهشون صبح تیکت نزدید ، چون جواب تیکت ها رو شب ها میدن فقط و ما جوابی ازشون ندیدیم صبح و عصر ها
پورتشونم که ادعا می کنن شیر نشده است نباید یک بار یک لینک رو با 500k دانلود کنه یک بار همون لینک رو با 20 مگ (من قبول دارم نوسان ممکنه واسه سرور مقابل ، فاصله و خیلی چیزای دیگه باشه اما نباید تمام لینک ها در یک لحظه اینقدر افت کنن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
حتما شما بهشون صبح تیکت نزدید ، چون جواب تیکت ها رو شب ها میدن فقط و ما جوابی ازشون ندیدیم صبح و عصر ها
پورتشونم که ادعا می کنن شیر نشده است نباید یک بار یک لینک رو با 500k دانلود کنه یک بار همون لینک رو با 20 مگ (من قبول دارم نوسان ممکنه واسه سرور مقابل ، فاصله و خیلی چیزای دیگه باشه اما نباید تمام لینک ها در یک لحظه اینقدر افت کنن)
این برای منم 5-6 باری اتفاق افتاده که شب جواب دادن، ولی نه همیشه <):)
پرت هم دیگه چی بگم والا، سرعت هیچکدوم از سرور های من اونقدر پایین نیومده ولی یکم بالا پایین داشته
راهی هست که بشه چک کرد که پورت واقعا اختصاصی هست یا نه ؟؟ :-b
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
این برای منم 5-6 باری اتفاق افتاده که شب جواب دادن، ولی نه همیشه <):)
پرت هم دیگه چی بگم والا، سرعت هیچکدوم از سرور های من اونقدر پایین نیومده ولی یکم بالا پایین داشته
راهی هست که بشه چک کرد که پورت واقعا اختصاصی هست یا نه ؟؟ :-b
از همین قیمتشم میتونید بفهمید که اختصاصی نیست
پورت یک گیگ اختصاصی نمیشه با این قیمتا داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
از همین قیمتشم میتونید بفهمید که اختصاصی نیست
پورت یک گیگ اختصاصی نمیشه با این قیمتا داد
به غیر از این منظورم بود :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
به غیر از این منظورم بود :)
فکر نکنم راه علمی و 100% داشته باشه
اما از قیمت ، نوسان پورت ، سرعتی که بهت میده میشه فهمید
WehostWebsites:
محل دیتا سنتر: US Colorado Denver
محاسن:آپتایم 100 و قیمت خوب
معایب:
نماینده:
Handy Networks LLC - Managed Dedicated Server Hosting and Colocation
دوستان یکی بیاد در مورد netrouting بگه ! قیمت هاش خیلی خوبه فقط ترافیک خیلی کمی میدند و ترافیک اضافه هم برای هر ترابایت خیلی زیاد آب میخوره . ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت رسمی ecatel رو نمی گید؟
میشه یک تاپیک جدا در باره دیتاسنتر های فول وارز باز کنید!
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
دوستان به این موضوعی که باز کردم هم یک نگاهی بندازید اونم راه بندازید!o:-)
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
http://www.webhostingtalk.ir/f34/30404/#post286962
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
من کار کردم. البته 2 سال پیش. خیلی دیتا سنتر خوبیه ! فقط با ایرانی ها مشکل داره + اینکه اسپم و اینا رو اگر ببینه 3 بار اخطار میده بعد سرور رو فرمت می کنه !