پاسخ : ماژول پرداخت های آنلاین برای whmc
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
جناب داوری.
ببینید الان همین ماژول هارو دارن ارایه میکنن فایل هارو هم میدن.
لایسنس تعریف کردن و باید با لایسنس بخریم.
شما فکر کن یه مشتری ساعت 3 شب داره هاستشو تغییر میده و ... .برای اینکه مجدد سیستم رو نصب کنه باید منتظر باشه 10 ساعت دیگه شما رسیدگی کنید؟؟
و یا .... .
هرچقدر ماژول حرفه ای باشه
ارزون باشه و ...
با این کار شما خودتون رو اماتور جلوه میدید.
اون فردی هم که میگه رایگان و ... ببینم حاظر زحمت خودش رو مفت به بقیه بده؟؟؟ من که حاظر نیستم
ماژول پرداخت ملت از این آقای iranianserver خریدم زود تند سری ردیف کردند ماژول هم دادند(البته فهمیدن من آدم مورد اعتمادیم) متنشم خط به خط خوندم:-b
بچه ها به پرداخت (ملت) زنگ زدند گفتند قرشو:69: کج کن . ولی ماژول سر پاس داره پولارو میرزه تو حسابم :67:
جا سیخ زدن به هم دنبال سورس خوب باشین
iranian server?????
عزیز این مايول داده هنوزم ایمیلش هست گفته ثبت فیش را رسیدگی می کنیم و ایمیل می کنیم
اما هنوز اوکی نکرده
ماژول بانک ملت داد کار نکرد به خوبی
بعضی هاش ارور میداد ستل نمیشد و ...
و بانک ملت که دیگه بهترین برنامه نویس ها اونجاست گفتن مشکل داره ماژول و گفتند از فراسو بگیرید
بعد هم که این شخص گفتند که با کمال پررویی ماژول از آقای داوری و فراسو هم سالم تر هست
به هر حال همیشه قول ارزانی نخورید.
با تشکر
التماس دعا
بزارین این تایپک راحت توی گور خودش بخابه
سال 2009
عزیز جان ملاک حال افراد هست نه خاطرات ما :111:
والا بچه ها(به پرداخت) ملت ماژولو دیدن تست کردن مشکلی نداره شماره به پرداخت داخلی اونیم تست کرده هست و پ.خ کنید لینک بدم تست کنید .:67:
اما پول مفت خرج کردن خیلی وفته مد شده که آرامش خاطر بیاره:))
آقایون مستندات درگاه سداد بانک ملی رو دارید ، اگه دارید ممنون میشم بهم بدید ، خیلی متشکرم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidbaranmusic
آقایون مستندات درگاه سداد بانک ملی رو دارید ، اگه دارید ممنون میشم بهم بدید ، خیلی متشکرم !!!
من بیش از دوماه گیر بودم که درگاه سداد ملی بگیرم اما نه مستنداتی فرستادن نه درگاهی دادند.باهاشون هم تماس گرفتم گفتند دادن درگاهحداقل 45 روز طول می کشه اون موقع اوضاع حج هم بود گفتن با این حساب بیش تر 45 روز می شه.الان حدود 1 سال شده اما هیچی برام نکردند.اصلا طرف بانک ملی نرو.بانک پارسیان ملت پاسارگاد سامان و... هست خیلی هم خوبن.درگاه ملت هم که سفته و جواز کسب نمی خواد