پاسخ : سرور مجازی + میکروتیک نسخه ۵
جناب آریا من عرض کردم که آفر بسیار خوبیه
منم اگه قصد خرید داشتم ایشون رو انتخاب میکردم، ولی واقعیت اینه که ما خیلی هامون قدر کار خودمون رو نمی دونیم، من با قیمت سرور ایشون اصلا مساله ندارم ولی با کانفیگ ایشون مشکل داشتم ولی بهرحال دست ایشون درد نکنه، از شمام تشکر میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
چند نکته :
اول اینکه در ویندوز ویستا و یا ۷ بعد از ساختن کانکشن وی پی ان از آدرس DNS میکروتیک خود استفاده کنید نه از IP چون امکان گرفتن Certificate error دارید.
دوم اینکه اگر بخواهید بدون گرفتن گواهی دیجیتال معتبر مثلا با ایجاد یک گواهی در یک سرور لینوکس آنرا اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد در قسمت client با مشکل Certificate مواجه خواهید شد.
آموزش کانفیگ اس اس تی پی بر روی میکروتیک | یاداشت های مهدی
چیزی که توی certificate مقایسه می شه common name هست که اگه موقع request دادن ip سرور رو وارد کنید، می تونید با همون ip سرور وصل بشید
certificate ها به وسیله CA ما امضا می شه. یه فایل اجرایی در اختیار client قرار می گیره که CA ما رو به Trusted root certification ویندوز اضافه می کنه و باعث می شه تمام certificate هایی که به وسیله ما امضا می شه برای اون کلاینت معتبر باشه. اینجوری اگه شما برای چندین سرور از ما certificate بگیرید، تمام این certificate ها برای کاربر معتبر می شه.
من این رو با ویندوز سون تست کردم و بدون مشکل وصل شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wepnstar
البته جناب آریا شما اگه نخواستین خودتونو با دکتر یا مهندس سازه مقایسه کنید می تونید با یه راننده یا شوفر مقایسه کنید
اول اینکه من کاملا و از نزدیک با این جامعه ی پزشکی آشنا هستم و می دونم که چقدر کار بعضی هاشون حساسه ، حتی اونقد حساس که تمام نسخه های عمرشون از نظر تفاوت به 10 نمی رسه و اینکه کمتر از 5 درصدشون تعهد اخلاقی به مشتری یا همون مریض بدبخت دارن، امثال من و شما رو اگه باباتون میلیارد نباشه البته میخرن و میفروشن، جناب آریا همین جامعه ی حساسی که میفرمایید واسه جون مریضشون گاهی اونقد که من واسه قطعی مشترک های اینترنتم نگرانم ، نگران نیستن، لطفا دقت کنید که اصلا کاری که بعضی دوستان میکنن کمتر از تخصص بسیاری از پزشکان نیست. و بهر حال همه مختارن که تا خرخره به مشتری حال بدن و 5 تومان 10 تومان از دست مشتری بگیرن موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
اون حرفم در جواب این حرف شما بود
ضمنا چرا اینقدر جوش میخوردید و تاپیک این بنده خدا رو به حاشیه میکشید
الان تو همین نت و انجمن بگردیدی قیمت ها به این صورته
شما فکر کنم با محیط رقابت اشنا نیستید
همین بازار هم بری از پاساژ کامپیوتر ایران کرفته تا اون خیابون گمرک و موتور فروشی محیط وقتی رقابتی باشه همینه
با عرض پوشش از صاحب تاپیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wepnstar
جناب آریا من عرض کردم که آفر بسیار خوبیه
منم اگه قصد خرید داشتم ایشون رو انتخاب میکردم، ولی واقعیت اینه که ما خیلی هامون قدر کار خودمون رو نمی دونیم، من با قیمت سرور ایشون اصلا مساله ندارم ولی با کانفیگ ایشون مشکل داشتم ولی بهرحال دست ایشون درد نکنه، از شمام تشکر میکنم
- من با نظر هر دوتون موافقم، ارزش وقت بیشتره اما به نظر من سیاست مناسب برای فروش از اون هم مهمتره چون باعث می شه در آینده با هزینه کمتر سود بیشتری به دست آورد.
- خواهش می کنم، تاپیک خودتونه!!!
من یک سرویس *** می خواهم با SSTP و IBSng چطوری حدود قیمت هم 30 تومن می تونید چی پیشنهاد می دهید می خواهم از نظر پهنای باند خیالم راحت باشه.
ایشان و سرور هایشان تایید میشود
پشتیبانی هم عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
من یک سرویس *** می خواهم با SSTP و IBSng چطوری حدود قیمت هم 30 تومن می تونید چی پیشنهاد می دهید می خواهم از نظر پهنای باند خیالم راحت باشه.
2 تا سرور با رم 256 بگیرید یکی میکروتیک یکی ibs
پهنای باند مجموع رو هم یک ترابایت می گیریم. فکر نکنم کم بیاد
ممنون
جا داره تو اين سايت از اقاي اسكندري(astro.alireza) به خاطر زحمات زياد و همچنين جواب دادن سريع وبه موقع ،به مشتري(من)و .. و همچنين نصب sstp و راهنمايهاي لازم ، از ايشان تشكر و قدرداني كنم و من ايشان را از هر نظر تاييد ميكنم((( قصد خريد داريد فقط اقاي اسكندري astro.alireza )))
من چند هفته ای هست که از ایشون سرویس گرفتم و واقعا راضی هستم.
پشتیبانی که دیگه چی بگم چون همیشه آنلاین هستن و همون موقع سریع جواب میدن.
و حتی سفارش من مهم در عرض چند دقیقه بعد از سفارش تحویل دادن
کیفیت سرور مجازی هم خیلی خوبه و تا الان که من هیچ قطعی نداشتم
دوستان من امروز یک سرور از آقای اسکندری خریداری کردم ... از سرور و همچنین پشتیبانی ایشون راضی ام .. سرور رو تقریبا نیم ساعته تحویل دادن و حتی ساعت 1:30 بامداد من یک مشکل داشتم در انجام تنظیمات که از ایشون توی یاهو در این ساعت کمک گرفتم ...
تایید میشن ..
با تشکر
سلام. من یک پلن ۱۲۸ ساده با میکروتیک نیاز دارم با SSTP, OpenٰV/P/N و L2TP , PPTP برای استفاده ی شخصی... ممکنه شرایط و اطلاعات بیشتری رو ارائه بدین...؟
در یک کلام
(از هر لحاظ تایید میشه)