منم میخوام
نمایش نسخه قابل چاپ
منم میخوام
یکی به منم رایگان بده :d
لایسنس دائمی ، بدون کد شده ، بدون محدودیت در تعداد استفاده 30 هزار تومان کسی خواست پیغام بده نصبشم فرقی نمی کنه خودمونم می تونیم نصب کنیم شما هم ! موفق باشد
ملی یا پارسیان به این صورت دارین؟
فقط بانک ملت ( پرداخا آنی + بدون کارمزد ) بانکداری اینترنتی هم بدون هزینه اضافی نه دستگاه رمزگشا می خواد نه چیزی ، شما فکر می کنید ملی به این راحتی براتون پرداخت آنلاین رو اکتیو می کنه؟ به پرداختم که دیگه کارو تکمیل کرده تو عرض 1 روز براتون راه اندازی می کنه بدون اذیت ( واقعا کادرشون مخصوصا آقای نوری فوق العاده عمل می کنن ) موفق باشد
من بانک پارسیان گرفتم رازی هستم
منم ماژول پرداخت آنلاین میخوام
با یه توضیح کوتاه
ما قراره تا چند وقت دیگه شرکتو ثبت کنیم
رفتم واسه بانک ملت پارسیان درخواست دادم اما هر دو آدرس شرکت میخواستن
الان باید چیکار کنم؟
یعنی هرکی ماژول پرداخت آنلاین داره حتما شرکت ثبت شده داره؟
سلام دوست عزیز نه خیر حتما قرار نیست شرکت داشته باشن و ثبت شده باشه مال بانک ملت > اسکن کارت ملی+اسکن شناسنامه+اسکن سند خونه+ کپی کارت ملی کسی که سند به اسم ایشون هست + پر کردن فرم اینم فرم پر کنید این فرم رو و ارسال کنید یه کارمند به اسم نوری ( خیلی آدم کاردرستی هستن :دی) زنگ می زنن یه می گن این مدارکو بفرستیم مرحله اول باید اطلاعات خودتونو تو پر کنید بفرستید مرحله دم زنگ می زنن+ایمیل می زنن که مدارکی که گفتمو بفرستیم بعد کد ترمینال برای تست می دن+ شما باید ماژول بانک ملت رو روی whmcs نصب کرده باشن که هزینه نصب ماژول به صورت کد باز و بدون محدودیت30 هزار توماه هست اگه خواستین در خدمتتون هستیم باز سوال داشتین بفرمایین (کپی کارت ملی و ... بعد اینکه زنگ زدن به ایمیلی که می دن ارسال می کنید الان نه!)
لینک سفارش
چند سوال دارم
اول اینکه من سایتم دو دامنه داره باید هر جفت رو اعلام کنم؟
و اینکه whm من رو یه هاسته و whmcs رو یه هاست دیگه باید آیپی کدوم رو بدم؟