باید نرم افزار جالبی باشه
میشه لینکی بزارید دانلود کنیم به کارم میاد هم تست کنم
خودتون هم که اصفهان هستید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آنلاین خوبه
آنلاین باشه فوق العاده است
درود
آقا وحید یک جا گفتید قرار نیست درامدی داشته باشه ، به نظر من این کار غلطه و هیج وقت به نتیجه نمی رسه یا ادامه پیدا نمی کنه ، شما اگه می خواهید لطفی در حق بچه ها بکنی ، کلاس را حالا چه آنلاین و چه یر آنلاین برگزار کنید با هزینه معقول ، برای استاد اگه جلسه ای 30 40 تومن در نظر بگیرید ، هم برای استاد خوبه و هم دانش پژوهان ، دوره ها را هم 50 ساعتی بزارید ، سی دی و دی وی دی هم بیرون ندید چون فقط سوخت رایتر ها را تامین کردید و یک عده دیگه استفاده مالی اش را می برند ،
در کل چه آنلاین (100 درصد شرکت می کنم ) حضوری (اصفهان یا تهران ) 60 درصد
نظرسنجی و ... هم نمی خواد شما کلاس راه بنداز ، من قول می دم بچه ها با کله می یان :">
ارادتمند
ساعتی چقدر باندواید از بیننده می خوره ؟!
جسارته همونو آنلاینش کنید هم مدیران هاستینگ معمولا کمتر میتونن برن اینور اونور هم اینکه از همه جا قابل دسترس تره
موضوعات هم مطرح بشه خود هاستینگ امنیت هاستینگ ...
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
خواستید در راه اندازی آنلاینشم همکاری میکنم کمتر bw بگیره!
به نظر میرسه دوستان با هر دوتاش موافقند
چند تا موضوع اضافه شه که وحید جان دید نباید کوتاه باشه علاوه بر این جا دوستان خارج از این جا هم هستند ضمنا یک اموزشگاه مناسب میتونه کاربر جدیدم کسب کنه
به نظر من
3 سطح رو در 3 مجموعه قرار بدین و هم حضوری باشه هم برای فروش
خیلی از افراد وقت نمی کنن بیان حتی اگر تابستون هم باشه
دلایل زیادی هست از جمله کار-درس و ...
بهترین راه همون آنلاین و مجموعه کردن برای فروشه
از طرف آنلاین هم باز مشکلاتی داره یه تایم به خصوص و ...
بهترینش همون مجموعه کردن 3 تا دی وی دی با قیمت مناسب نه یه دفه یه قیمت عجیب و غریب البته اگر هدف آموزش باشه.... توی مجموعه های هم اسم سایت نوشته بشه که کسی جایی استفاده کرد کپی رایت مشخص باشه
اینجوری از هر لحاظ خوبه هم یه تبلیغ خوبیه هم هر کسی بخواد می تونه استفاده کنه و و و ....
درود
چه حضوری چه غیر حضوری من حاضرم شرکت کنم
غیر حضوری بهتره ولی دیدار دوستان ارزش 970km راه رو برای من داره
به نظر من چند جلسه اول غیر حضوری و رایگان برگزار بشه بهتره(هزینه از گروه های هاستینگ در ازای تبلیغات دریافت شه)
اگر سطح کلاس ها مناسب بود و کیفیت کار بالا و قیمت ها معقول بعد میشه بحث حضوری بودن کلاس ها رو مطرح کرد