ما هم منتظر هستیم ببینیم چی میشهنقل قول:
خدا کنه بهشون بدن ! چون منم 2 تا سایت دارم
بهتون خبر خواهیم داد
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هم منتظر هستیم ببینیم چی میشهنقل قول:
خدا کنه بهشون بدن ! چون منم 2 تا سایت دارم
بهتون خبر خواهیم داد
موفق باشید
البته بعید میدونم انتظار کمکی بکنه ولی انشاءالله که سر عقل خواهند آمد
تکلیف ما چیه حالا دوست عزیز هنوز سرور نخریدین قرار بود دیروز بگیرید و این طور که بوش میاد بک آپی وجود نداره یعنی اطلاعات ما رو هواست ؟ به همین سادگی ؟
اگه بک آپ ندادن تا کی ما باید منتظر بمونیم و تا کی سایتها بالا نمیان ؟ و اگه اصلا ندادن ما چیکار باید بکنیم ؟
همین طوریش کلی خسارت به سایتمون خورده ، ممنون میشم کامل بگی تاحالا چیکار کردی و چیکار میخوای بکنی و برنامه کاریتون چیه تا یه کم خیالمون راحت شه و ببینیم امیدی هست دوباره سایتمونو ببینیم ، لطفا تمام سوال هامو پاسخ بده ممنون .
با سلام
نام کاربری شما در پشتیبانی چه چیزی بوده همچنین اسم سایت شما
این را اعلام کنید تا سوالات شما را پاسخگو باشیم
من مسافرت بودم و از همه جا بیخبر، ممنون که این تاپیک رو زدین، امیدوارم مشکلات به وجود آمده حل بشه. برای شما هم در سال جدید آرزوی موفقیت می کنم. :)
سلامنقل قول:
من مسافرت بودم و از همه جا بیخبر، ممنون که این تاپیک رو زدین، امیدوارم مشکلات به وجود آمده حل بشه. برای شما هم در سال جدید آرزوی موفقیت می کنم. :)
تشکر از لطف شما
چه جالب !
تبریک میگم خدممتون که همچین فرهنگی رو دارید که یا آدرس تاپیک رو بهشون دادید یا همینجا دارید مشکل رو واضح و بدون هیچ کم و کاستی مطرح می کنید.
بنده به شخصه اگر همچین مشکلی پیش میومد و مدیر سرور یا... این قدر رو راست برخورد می کرد هر چقدر طول میکشید صبر می کردم.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه و با قدرت هر چه بیشتر و البته با تدابیر بیشتر بتونید به کارتون ادامه بدید.
احتمالا سرور دیگری برای بک آپ داشتند که شاید بک آپ شما روی اون سرور باشه.نقل قول:
نامه کاربریمو نگم جوابمو نمیدی یعنی ؟
برای همین یوزر میپرسند که اگر روی سرور نت دایرکت باشه یه طوری جواب بدن و اگر مسئله دیگر در میون باشه طور دیگر.
این اصلا مشکلی نداره که یوزر بپرسند.
شاید شما از مشتریها نیستید و فقط دارید به فضای غبار آلود این قضیه التهاب وارد می کنید !
با سلامنقل قول:
چه جالب !
تبریک میگم خدممتون که همچین فرهنگی رو دارید که یا آدرس تاپیک رو بهشون دادید یا همینجا دارید مشکل رو واضح و بدون هیچ کم و کاستی مطرح می کنید.
بنده به شخصه اگر همچین مشکلی پیش میومد و مدیر سرور یا... این قدر رو راست برخورد می کرد هر چقدر طول میکشید صبر می کردم.
امیدوارم هر چه سریعتر مشکل شما حل بشه و با قدرت هر چه بیشتر و البته با تدابیر بیشتر بتونید به کارتون ادامه بدید.
خوشبختانه بیشتر کاربران آنقدر لطف دارند و سطح علمی کافی دارند که در این مواقع به طور مناسب برخورد کنند
ما هم چون چیزی هست که واقعاً پیش آمده باید به نحوی اطلاع رسانی میکردیم به کاربران که با اجازه مدیریت سایت این تاپیک ایجاد شد و برای همه آدرس تاپیک و ... را ارسال کردیم
با سلامنقل قول:
نامه کاربریمو نگم جوابمو نمیدی یعنی ؟
دوست عزیز باید ما بدونیم شما کدام کاربر هست یا سایت شما روی کدام سرور بوده
چون همه سرویس های ما قطع نشده
در صورتی که جزء مشتریان نیستید , ما نیز نیازی نمی بینیم که توضیح بدیم
چون کاربرانی که سوالی دارند با ایمیلی که در پست اول :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/23322/#post224476
اعلام شده در ارتباط هستند و مطرح می کنند
تنها بهشون هم اعلام کردیم که با ایمیلی که در پشتیبانی ثبت نام کردند باید ایمیل ارسال کنند
موفق باشید