هاستینگ خوبی هستش
اعتبار بالایی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
هاستینگ خوبی هستش
اعتبار بالایی داره
برای من جواب تیکت رو بعد از 48 ساعت میدن متاسفانه
یعنی بیشتر از shared host اطمینان نمیکنم بهشون
ما از حدود چند ماه پیش متاسفانه در بخش پشتیبانی دچار کمبود نیرو بودیم و 1-2 نفر بیشتر در بخش پشتیبانی امکان فعالیت نداشتند. برای همین با توجه به تعداد زیاد مشترکین متاسفانه کمی جواب ها دیر ارسال می شد.
همینجا به تمام کاربران عزیز خبر میدهم که طی این هفته دفتر شرکت در تهران مکانش مشخص و رسمی خواهد شد ( دفتر قبلی متاسفانه به دلیل مشکلات ساختمان شرکت کنسل شد و ما را دچار مشکل کرد ) که با این عمل امکان فعالیت تعداد بیشتر مسئولان پشتیبانی خواهد بود و انشالله از هفته آینده مشکل تاخیر در ارسال جواب های پشتیبانی که چند ماه گذشته گریبان گیر ما بوده حل خواهد شد تا در این زمینه هم رضایت کاربران را داشته باشیم.
این سایت متعلق به مهر هاسته؟ http://iranscripts.com
از روز چهارشنبه صبح من هاست را خریداری کردم تا همین الان که یک شنبه ظهر هست هیچ خبری
ازشون نیست پشتیبانی تلفن ها را جواب نمیده هاست هم فعال نشده ، دوستان چیکار میشه کرد
واقعآ جای تاسف داره x-(x-(
دوست عزیز ممنونم از اطلاع رسانی که کردید ولی بهتر نیست توی سایت خودتون اینکار را انجام میدادید
ما هم اینقدر حرص نمی خوردیم من پس از دریافت سریع ایمیل و مسیج فکر میکردم پشتیبانی خیلی خوبی
خواهید داشت بهر حال تشکر میکنم
من که 5 روز پیش یک سوال از بخش پشتیبانی این سایت پرسیدم هنوز هیچ جوابی به من ندادن .
واقعا پشتیبانی 0