خوب خدمتتون عرض شد. شما وقتی که مثلا رم 2 گیگ رو انتخاب می فرمایید وقتی سیستم عامل میکروتیک رو انتخاب می کنید همه چیز به شکل اتوماتیک از جمله میزان منابع و قیمت و ... کاهش پیدا می کنه و خدمتتون هم اونجا به شکل اعلان در این مورد نشون داده می شود
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب خدمتتون عرض شد. شما وقتی که مثلا رم 2 گیگ رو انتخاب می فرمایید وقتی سیستم عامل میکروتیک رو انتخاب می کنید همه چیز به شکل اتوماتیک از جمله میزان منابع و قیمت و ... کاهش پیدا می کنه و خدمتتون هم اونجا به شکل اعلان در این مورد نشون داده می شود
این جوابی هست که در تیکت من بعد از 6 ساعت داده شده، به نظرم هر کسی قبل از خرید باید اینو ببینه.
فایل پیوست 40281
دلیلش کاملا واضح هست دوست من !
شما با دیتاسنترهای حرفه ای هم که کار بکنید زمان های خاصی برای فروش و ... دارند ! سر دقیقه پاسخ نمی دهند ! ما پشتیبانی چت هم توی وب سایتمون نداریم بنابراین طبق قوانینمون جلو می ریم
شما هم قبل از اینکه جایی تیکت بزنید و نارضایتی داشته باشید و یا اسکرین شاتی رو ضمیمه کنید! به قوانین کسی که دارید ازش خرید می کنید توجه کنید. دلیل اینکه بنده هم الان پاسخ دادم خدمتتون این بود که واقعا حرفتون اذیت کننده بود.
حال شما علاوه بر سرویس ما و قوانین ما تشریف ببرید قوانین سایر شرکت های دیگه که شما با چت روم اشتباه گرفتید رو هم بخونید !
دیروز یک عدد سرور سفارش دادم هنوز منتظرم تحویل بدن
ان شا الله که کیفیت سروراشون خوب باشه و بدون مشکل
با سلام
دوست من ، بنده سفارش فعالی در حال حاضر در لیست ارائه سرویس هامون مشاهده نکردم.
تمامی سفارش ها تحویل داده شده است ! لطفا از طریق پشتیبانی پیگیر باشید
قیمت رو اصلاح کنبد اینجا هم
توسایت خودتون هست 41 تومن رم دو ولی اینجا زدید 35 تومن رم دو رو
والا راستش ما هر بار که یک پست جدید ایجاد می کنیم دلار جوری سیر صعودی به خودش می گیره که مجبور به افزایش هزینه ها هستیم.
از این بابت عذرخواهی می کنم
دوست من لطفا ای پی رو از پست حذف بکنید. باعث ایجاد مشکل امنیتی برای خود شما و سرویس اصلی ما می شه.
در ضمن سرویس شما در انتظار کانفیگ هست ، در اصل سرویستون اوکی هست و تحویل داده شده و لی به خاطر کانفیگ مد نظر شما هنوز به شکل معلق هست تا بعد از انجام کانفیگ دوره ماهیانه شما شروع بشه