حق با شماست اما تاپیک رو از دست ندید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=212450
نمایش نسخه قابل چاپ
حق با شماست اما تاپیک رو از دست ندید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=212450
خودشون خیلی اصرار داشتن براشون تاپیک بزنم توی پیامای تلگرامشون هست
فایل پیوست 39968
فحاشی هم میکنند خیلی جالبه
فایل پیوست 39969
خودشون خیلی اصرار داشتن براشون تاپیک بزنم توی پیامای تلگرامشون هست
فایل پیوست 39968
خودشون مدارک فیک میزنن کردیت مجازی میزنن بعد میگن جعل تو میکنی حتما پاسپورت با اسم نیکان هلدینگ بدی؟
nikanholdingpp@protonmail.com
برو خودتو سیاه کن کچل
فحاشی هم میکنند خیلی جالبه
فایل پیوست 39969
- - - Updated - - -
من امروز وکیلم شکایت کرد خیلی پروعه تاپیکم میزنه فکر کنم کند ذهنه پیامای خودش ناقصه پاک میکنه دوباره میزنه اپدیت میکنه !!!
بله درست میگید خوشبختانه با نظرات دوستانی که دادن و صحبت که وکیل امروز داشتم ایشون در کل محکوم میشن در ۳ مورد که برامون شکایت کردن تهمت - افترا فحاشی و کلاهبرداری
پیگیر پروندشم تا اخرش هستم درسته ۶۰۰ تومن از جیبم برداشته ولی شده ۵ تومنم خرج کنم اینکارو میکنم چون خیلی پرو هست
کیارش عزیز از همون اول بهتر بود به صورت قانونی کار رو پیش میبردید چرا که شأن شما و عزیزی که نمیشناسمشون نیست که در یک انجمن عمومی اینگونه رفتار از خودتون نشان بدید !
با خونسردی کامل یک قهوه بنوشید و فردا به صورت قانونی اقدام کنید :)
امیدوارم که مشکلتون حل بشه ...
موفق و موید باشید.
بله درست میفرمایید چون خودمم زیاد اهل شکایت نیستم و نرفتم ولی ایندفه دیگه پروگی این اقا و بی احترامی که داره به خانواده ممبر های اینجا و من میکنه از حذ گذرونده منم پیگیر شدم بدجور حالشو قطعا میگیرم شده پول زیاد بدم از بین بره اشکال نداره ولی حداقلش نتیجشو توی اینجا میزارم که بقیه هم یه نگاه بندازند و عاقبت این اقا دستشون بیاد :x مرسی از راهنمایی حتما این مورد رو میگم که تمامی خرج هایی که میشه رو برام نگه دارند تا امروز یه حق تمبر دادیم و یه سری هزینه به صورت بانکی واریز شد به دادسرا
- - - Updated - - -
عزیز دلید حامد جان متاسفانه اگر پول میخوردن و در میرفتن مشکلی نبود شکایت میکردم اینجا هم اعلام نمیکردم
اما وقتی از کسی کلاهبرداری بشه و فحاشی های زیاد بشه بی احترامی بشه دیگه نمیشه کاریش نکرد حداقلش باید معرفیش کرد بقیه بدونن با ایشون معامله انجام ندن :53::x
آخه مورچه چیه که کله و پاچش باشه !؟!؟!؟!
این پولی که میخوای خرج کنی رو هم با پی پل پرداخت می کنی دیگه نه ؟!!؟!!
وکلیت پی پلم قبول می کنه !؟!!؟؟!؟
برای همه همه چیز روشنه ....
اما بازهم تاکید می کنم .......... در حضور همگان
اگر نرفتی و شکایت نکردی و پولتو نگرفتی باید انقدر مرد باشی که بازم بیای اینجا و بل بل زبونی کنی !
من که میدونم نیستی اما جهت استحضار سایرینی عرض می کنم که هنوز اندکی شک دارند ....
- - - Updated - - -
با فتوشاپ کاری و خطاب قرار دادن خانواده ها ممبر ها برای اینگه احساساتشون رو خدشه دار کنی دیگه راهی به جایی نمی بری بچه جان !!!!
برو که وقت خوابته !!!
برای امروزت کافیه
برو که قردا خیلی کار داری
باید وکیلتو ببینی
باید بری دادگاه فدرال
کلی هم اسناد و مدارک داری که باید جعل کنی و قرونی در بیاری که نونی بخوری
فتوشاپ کار متبهری هستی اما حیف که در مسیر ...........
با چت فتوشاپ کردن و ادای این و اینو در آوردن کار پیش نمی ره و پول پول نمی شه
همونطور که دوستان عزیز گفتند فقط قانون !!! اما اگر نرفتی دیگه اینورا پیدات نشه !!! ختم کلام /.
کیارش خطیب تو که ادعای هکری داشتی قالبمون رو ریپ زدی پخش کردی گفتی شکایت میکنم کو شکایتت؟با اشنایی که با تو دارم بدون شک مقصری از این میخوری به اون میدی
شرکتم بدون شک نداری
یه خونه خودت و مادرت دارین که تمام نمادهاتو با اسم مامانت میگیری چون خودت سنت نرسیده البته فکر کنم الان دیگه شده باشی هیجده
دم از برنامه نویسی پی اچ پی و .... زدی اما به من پیام دادی در حالیکه من بلد نبودم منت کشیدی که برات کد بزنم!!!
دست بکش از اینکارا
با تاپیک زدنم طرف پولتو نمیده
اگه عرضه داری امروز وکیلت شکایت کرده درجا یک پیامک برات میاد اینجا پیوست کن که اثبات شرکت داشتنت و وکیل داشتنت مشخص بشه
وسلام