پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا این سزوز ما از پنج شنبه تا حالا قطع هست چیکار کنیم
با سلام
دوست عزیز خدمت شما عرض کردیم که آی پی توسط زیر ساخت مسدود شده به دلیل استفاده به عنوان ***** شکن!
موفق باشید
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
منم که خدمتتون گفتم من اصلا از این سرور استفاده نکردم عکس هم گرفتم براتون گذاشتم توی 15 روزی که این سرور تحویل گرفتم فقط 3 روز روشن بوده و 350 مگ استفاده شده چطور میگید که اپی شما مسدود شده اگه میخواید عکس بگیرم بزار همین جا که خودتون قضاوت کنید دلیل شما چی که میگید چرا درورغ میگید
سلام . یه سرور می خوام برای دور زدن تحریم ها برای کارهای اینترنتی با ویندوز 10 . فنلاند بهتره یا المان و ایا امکان نصب ویندوز 10هست
آقا از ساعت 3 شب بی دلیل سرور ما دان شده هرچی تیکت میزنیم تماس میگیریم هیچکسی جوابگو نیست، بخدا از هر سرویس دهنده ایرانی سرور گرفتیم به غلط کردن انداختمون...
پشتیبانیشون افتضاحه اگه کار مهمی با سرور ندارید و یه چیز تفریحی میخواهید بگیرید.
سرور ما دان شده بود هرچی تیکت دادیم، تلگرام پیام دادیم با شماره های موبایل و ثابت تماس گرفتیم کسی تا 10-15 ساعت جواب نداد.
الان دوباره سرور دان شد گفتن آپدیت فوری داشتن پرسیدم برای سرور دیگه ام (دوتا سرور خریدم ازشون) آپدیت ندارید بریم بخوابیم بدون چواب دادن تیکت رو بستن.
بخدا هر شب با استرس میخوابم که تا صبح سرور دان نشده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
پشتیبانیشون افتضاحه اگه کار مهمی با سرور ندارید و یه چیز تفریحی میخواهید بگیرید.
سرور ما دان شده بود هرچی تیکت دادیم، تلگرام پیام دادیم با شماره های موبایل و ثابت تماس گرفتیم کسی تا 10-15 ساعت جواب نداد.
الان دوباره سرور دان شد گفتن آپدیت فوری داشتن پرسیدم برای سرور دیگه ام (دوتا سرور خریدم ازشون) آپدیت ندارید بریم بخوابیم بدون چواب دادن تیکت رو بستن.
بخدا هر شب با استرس میخوابم که تا صبح سرور دان نشده باشه.
اگه پشتیبانی بد بود چظور امشب مشکل تون در عرض 10 دقیقه حل شد :)
در مورد بسته شدن تیکت هم بهتره جو سازی نکنین،تیکت شما بسته شد به دلیل اینکه تلگرام بهتون جواب داده شد.
برای ماه بعد میتونین سرویس تمدید نکنین و از جایی که پشتیبانی خوبی میدن سرویس تهیه کنین.
موفق باشید
باز هم داستان همیشگی نصف شبی سرور دان شده دستمونم به هیچ جا بند نیست.
سلام
داداش الان چند روزه نه میتونم وارد سایت بشم نه پنل مدیریت سرور كار میكنه رینستال كنم
اپراتورا پروتكل اصلی اینترنت مختل كردن خیلی از سایتا درست كردن مشكلو ولی سایت شما هنوز همونجوری الان هی پنلم میگه لیمت یسری برنامهامم اینجوری شده واس خاطره اینترنت
درست كن سایتو وارد بتونم بشم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FRI
سلام
داداش الان چند روزه نه میتونم وارد سایت بشم نه پنل مدیریت سرور كار میكنه رینستال كنم
اپراتورا پروتكل اصلی اینترنت مختل كردن خیلی از سایتا درست كردن مشكلو ولی سایت شما هنوز همونجوری الان هی پنلم میگه لیمت یسری برنامهامم اینجوری شده واس خاطره اینترنت
درست كن سایتو وارد بتونم بشم ...
من با سایتهای درب و داغون زیادی کار کردم ولی این دیگه واقعا نوبره، یعنی تو این یه ماه هرچی اعتبار تو این 6 ماه پروژه ما جمع کرده بود از بین برد.
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
متاسفانه تا الان هیچ کدوم از خطوط تلفن ثابت و همراه پاسخگو نبودن.
تیکت هم تقریبا سه ساعت هست که ارسال کردم.
** بهروزرسانی
مشکل از سمت خودم بود. (پروکسیای که استفاده میکردم مانع اتصال میشد.)