ای بابا .... خدا رحمتش کنه.... خدابیامرز امسال سال چهارم متوالی بود که دامین ها منو به بهترین قیمت تمدید میکرد.
باورم نمیشه ، امسال خواستم 5 ساله تمدید کنم گفتم این رفیقمون که ساله دیگم هست ... ! ولی دیگه نیست ... واقعا آدم از فرداش خبر نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا .... خدا رحمتش کنه.... خدابیامرز امسال سال چهارم متوالی بود که دامین ها منو به بهترین قیمت تمدید میکرد.
باورم نمیشه ، امسال خواستم 5 ساله تمدید کنم گفتم این رفیقمون که ساله دیگم هست ... ! ولی دیگه نیست ... واقعا آدم از فرداش خبر نداره.
خدا رحمتش کنه
متاسفانه پاش دو هفته ای شکسته بود و روزهای اخیر مجبور میشد ایستاده کار کنه .چون رقیق کننده خون بخاطر شکستی پا تزریق میکرد به دلیل اشتباه پزشکی و در میزان تزریق، پا ورم کرده و کبود میشه و از اونجایی که پا در گچ هست مشخص نمیشه . خون لخته و به قلب میزنه و سکته
بهترین همکار و دوست من در این سالها بود .
آخرین تماس و همکاریمون شب قبل از فوت بوده ،سرور ها رو کنسل کرده بود و به دلیل تعهدش به کاربرهاش فقط هاستینگش رو پیش من آورد.رمز ها رو داد،دسترسی ها رو ایمیل کرد و کارهایی که برای من باید انجام میداد رو تکمیل کرد و شب بخیر ... تا فردا صبح که از همسرش خبر فوتش رو شنیدم
باور نکردنیه
خدا رحمتش کنه
روحش شاد خدارحمتش کنه
خدا رحمتشون کنه
خدایش بیامرزد