پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )
واسه کارم مجبورم سیستمم رو ارتقا بدم، بودجه ام باید 24 میلیون باشه برای تهیه این سیستم!
عمق فاجعه اینجاست تنها چند ماه پیش این سیستم 8 میلیون تومان بود!
متاسفانه در توانم نیست، هیچ امیدی به اینده نیست فقط باید تا جایی در بیاریم که بخوریم و نمیریم . آینده رفاه ، ارامش مال دشمن است.
عزیزان یه چیزی می گم بهتون برنخوره خیلی از اتفاقات این روزها رو خیلی ها پیش بینی می کردن ولی خب انتخاب های بد و تکرار رو ادامه دادید و اونها انگ های مختلف چسبوندین و دروغ ها رو باور کردین . الانم یا باید اعتراض کنید یا ساکت باشید و تحمل راه سومی نیست .
درآمد ارزی برای خودتون ایجادکنید نقد کردنش رو خیلی ها هستن براتون انجام بدند .از فروش هاست به خارجی ها ، دامینری ، کار در فارکس ، طراحی و ... خیلی از تخصصای شما رو ندارن دیگران و دارن کار می کنن .
در شرایط حال حاضر کشور راهی نیست بنظرم .
وضعیت بدی هست
یادش بخیر سال 89 سرور رو با دلار 1280 تمدید میکردیم
درود..دوستان...
چرا دلار یه دفعه بالا کشید؟
در ضمن فرق دلار ثانویه با دلار غیر رسمی چیه؟
قیمت دلار ثانویه نزدیکم ۸۰۰۰ تومان و دلار غیر رسمی ۱۴۰۰۰ تومان یعنی ۶۰۰۰ تومان اختلاف قیمت...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود..دوستان...
قیمت دلار ثانویه نزدیکم ۸۰۰۰ تومان و دلار غیر رسمی ۱۴۰۰۰ تومان یعنی ۶۰۰۰ تومان اختلاف قیمت...
اصل همون دلار غیر رسمیه، بازار اصلی همون بازار آزاده که دیگه کلمه فاجعه رو هم رد کرده....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
اصل همون دلار غیر رسمیه، بازار اصلی همون بازار آزاده که دیگه کلمه فاجعه رو هم رد کرده....
ارز بازار ثانویه راحت گیر میاد یا غیر رسمی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
ارز بازار ثانویه راحت گیر میاد یا غیر رسمی؟
اینی که میگی رو اصلا نشیندم چی هست. یه ارز من دراوردی دارن که به زور و قلدری میگن 4200، اونم به هیچ بشری نمیدن
برو 4200 گیر اوردی من ازت 2 برابرش رو خریدارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود..دوستان...
این دلارا حتی اون دلار جهانگیری به درد نمیخوره چون به افرادی که در فضای مجازی شاغلن شامل نمیشه عزیز فقط به درد عربا میخوره واس اربعین!
درکل مونده به حرکته ملت تقاضا به این وضع نباشه صد در صد میاد ولی متاسفانه گوسفندیم از صبجه همه صف کشیدن حتی کارمندان ادارات تلفنی با صرافیا اشنا که واسشون دلار نگهداره و....وضعیت اشفته بخاطر خودمونه حتی وسایل حیاتی که یارو انبار میکنه به جا استفاده یکی تو روز 100 تا سفارش و انبار کاری که از قدیم تو خونه ایرانی بوده خیانت و دشمن همینان نه امریکا که اوره سرزمیناس و به فکر ملتشه همین عراقم گفت ملتمو نمیفروشم به خاطر ایران اوقت ایران هم ملت ملتو میفروشن هم اون بالاییا ملتشونو خزر که یادتونه همین چند هفته پیش یا خلیج فارس؟ فروختن رفت با غر زدنم تو این تاپیک هیچی درست نمیشه چون کسی براش مهم نیست
تو این مملکت فقط خانه های مسافرتی واس ارضا عربا سود اوری داره جرمم نیست حتی به گفته عزیزان نوعی زیارته
فقط کارا غیرمشروع . مشروع بری کلی چوب سنگ میندازن جلوت هم از بالاییا هم خودت ملت نمونه بارزش وبمسترا که سایت دارن همدیگرو گزارش میدن فیل تر شن اینه اوجه غیرته شرف یه ایرانی ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
اینی که میگی رو اصلا نشیندم چی هست. یه ارز من دراوردی دارن که به زور و قلدری میگن 4200، اونم به هیچ بشری نمیدن
برو 4200 گیر اوردی من ازت 2 برابرش رو خریدارم
من از کجا ۴۲۰۰ گیر بیارم که شما هم نمی تونی گیر بیاری...
منظور ارز بازار ثانویه که قیمت ۸۰۰۰ تومان چند دلار جهانگیری که ۴۲۰۰ که تکون نخورده..
دوستان این کلیپ رو هم نگاه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشید.
من که دیدم حالم چند روزه خیلی بده.
http://fa.nasrtv.com/modules/video/v...05&quality=low