پاسخ : راهنمایی برای بازگشت پول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin n
به خدا این پول برای هزینه عروسیم بود و گر نه اصلا شخصیتم این طوری نیست که بخواهم بیام این مسائل و بگم واقعا نیازش دارم :((
عزیز جان لطفا خودمون رو درگیر مسائل شخصی نکنیم
شما هم بهتره این همه شخصیتت رو برای 200 تومن الکی نابود نکنی !
واقعا 200 تومن هزینه عروسی شماست الان توی این زمان ؟
لطفا حداقل به فکر شخصیت خودتون باشید و بیش از این خرابش نکیند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست عزیز یادتون رفته ؟ از روزی که پرداخت کردید نه فرداش !!!
روزی که پرداخت کردید 5 روز بعد از تاریخ سررسید سرویستون بوده !
دقیقا بعد از اینکه شما اطلاعات روت رو دادید 2 روز بعدش ای پی جدید ست شد که بازم مشکل شما با دایرکت ادمینش بود !
اهان اونوقت شما به خاطر اینکه من دیر هزینه را پرداخت کردم دو هفته بهم رایگان سرویس داده بلانسبت مردم .......
این پول باید برگردونید و پیش شما تا لحظه ای که نیاد تو حساب ایشون امانت هست اقای مددیان و اگر بهشون ندید طبق قانون خیانت در امانت محسوب میشه و از شما می تواند شکایت کند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
عزیز جان لطفا خودمون رو درگیر مسائل شخصی نکنیم
شما هم بهتره این همه شخصیتت رو برای 200 تومن الکی نابود نکنی !
واقعا 200 تومن هزینه عروسی شماست الان توی این زمان ؟
لطفا حداقل به فکر شخصیت خودتون باشید و بیش از این خرابش نکیند
شخصیت من براش مشکلی پیش نمیاد این شخصیت شماست که اینقدر وقیح هستی که با استفاده از قوانین مسخره خودت می خواهی پول مردم ندی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
د ز د که شاخ و دم تداره..د ز د یی همینه... دوست عزیز بهتره از طریق پلیس پیگیری کنید ..متاسفانه اخلاق داره نابود میشه و ایشون هم یک 200 تومنی پول مفت اومده تو حسابش میگه نمیدم..این پولها خوردن نداره و همش میشه پول دارو و بیمارستان...چوب خدا صدا نداره..از طریق پلیس پیگیری کنید
اقا اخلاق چیه ؟
قانونی هست که هر دو طرف در طی پرداخت قبول کردند ! حالا همه برای من درس اخلاق می دند ! الان من باید برای ایشون برم کلی کار بانکی کنم که ایشون اشتباه کردند ؟ اشتباهی که حتی ما باعثش نشدیم ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
کد:
ما به هیچ عنوان مبلغ ایشون رو بلوکه نکردیم
متاسفانه ما توان اشتباهات دیگران رو نمی دیم
وقتی کاربر تمایل به ادامه همکاری نداره و مبلغش برگشت نمیشه این یعنی بلوکه کردن مبلغ
عزیزجان بلوکه یعنی که هیچ کاری با پولش نمی شه کرد
مثل بلوکه بانکی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا اخلاق چیه ؟
قانونی هست که هر دو طرف در طی پرداخت قبول کردند ! حالا همه برای من درس اخلاق می دند ! الان من باید برای ایشون برم کلی کار بانکی کنم که ایشون اشتباه کردند ؟ اشتباهی که حتی ما باعثش نشدیم ؟
- - - Updated - - -
مثل بلوکه بانکی!
خیر قبول نیست ..طبق ماده 301 قانون مدنی حق با ایشون هست و شما باید هزینه به ایشون برگردونید..قانون صراحت داره...نوشته اشتباها...
«ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﺪاً ﯾﺎ اﺷﺘﺒﺎﻫﺎً ﭼﯿﺰی را ﮐﻪ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﺪ ﻣﻠﺰم اﺳﺖ ﮐﻪ آن را ﺑﻪ ﻣﺎﻟﮏ ﺗﺴﻠﯿﻢ ﮐﻨﺪ»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin n
اهان اونوقت شما به خاطر اینکه من دیر هزینه را پرداخت کردم دو هفته بهم رایگان سرویس داده بلانسبت مردم .......
رایگان ندادیم فقط رعایت حال شما رو به اشتباه کردیم
چون عملا ای پی هم داشتید !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
این پول باید برگردونید و پیش شما تا لحظه ای که نیاد تو حساب ایشون امانت هست اقای مددیان و اگر بهشون ندید طبق قانون خیانت در امانت محسوب میشه و از شما می تواند شکایت کند...
پول ایشون همچنان وجود داره و مشکلی هم نداره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
رایگان ندادیم فقط رعایت حال شما رو به اشتباه کردیم
چون عملا ای پی هم داشتید !
- - - Updated - - -
پول ایشون همچنان وجود داره و مشکلی هم نداره !
اخر ماده دقت کردید یا نه؟ پول باید به ایشون تسلیم بشه دوست عزیز!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا اخلاق چیه ؟
- - - Updated - - -
مثل بلوکه بانکی!
خوب عزیز من سرویس از شما نمی خواهم واقعا متوجه منظور بنده میشی چقدر باید بری تو بانک وقت بزاری پنجاه تومانشو نریز برو بانک کاراش کن برگردون نیاز دارم مرد حسابی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
خیر قبول نیست ..طبق ماده 301 قانون مدنی حق با ایشون هست و شما باید هزینه به ایشون برگردونید..قانون صراحت داره...نوشته اشتباها...
«ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﺪاً ﯾﺎ اﺷﺘﺒﺎﻫﺎً ﭼﯿﺰی را ﮐﻪ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﺪ ﻣﻠﺰم اﺳﺖ ﮐﻪ آن را ﺑﻪ ﻣﺎﻟﮏ ﺗﺴﻠﯿﻢ ﮐﻨﺪ»
دوست عزیز اگر قانون همچین چیزی می گه ما مشکلی نداریم
قانونا اقدام کنند - ما احضار بشیم - همین حرف رو قاضی بزنه ما براشون برگشت می زنیم
در غیراینصورت طبق قوانین خودمون جلو می ریم
قوانینی که ایشون در حین پرداخت قبول کردند ! مسخره یا غیرمسخره ! (که اون توسط هیچ کدوم از شما دوستان معترض مشخص نمی شه فقط توسط گروه ما و قاضی تعیین می شه)!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
اخر ماده دقت کردید یا نه؟ پول باید به ایشون تسلیم بشه دوست عزیز!
توضیحات رو بنده دادم! قانون ما هست ! اگر شکایت دارند برن اقدام بکنند !
همه چیز ثبت شده می باشد !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin n
خوب عزیز من سرویس از شما نمی خواهم واقعا متوجه منظور بنده میشی چقدر باید بری تو بانک وقت بزاری پنجاه تومانشو نریز برو بانک کاراش کن برگردون نیاز دارم مرد حسابی
اقا جان متوجهی ؟
من بیکار نیستم - قوانین کاملا شفاف و معلومه ! - اشتباه شما بوده
معترض هستید ؟ اقدام بکنید به شکایت - من دارم طبق قوانین خودمون که به نظر شما مسخره هست جلو می رم
اگر شما قبول ندارید اقدام بکنید بریم شخص سوم مسئولی (قاضی) همه چیز رو معلوم می کنه !