پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
دوست من من این نسخه رو زمان 50 تومان به قیمت 45 خریدم
خوشحال میشم بگین چطوری باید ایجاد کنم؟
لطفاً با من تماس بگیرید.
در امضای من هست اطلاعات تماسم.
پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
دوست من من این نسخه رو زمان 50 تومان به قیمت 45 خریدم
خوشحال میشم بگین چطوری باید ایجاد کنم؟
سلام
اين قيمت را از کجا تهيه کرديد ؟
سلام.
از درگاه کدوم بانک ها برای پرداخت آنلاین این اسکریپت استفاده میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NET
سلام.
از درگاه کدوم بانک ها برای پرداخت آنلاین این اسکریپت استفاده میکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
با سلام خدمت همه دوستان
يک سري تخفيف جهت لايسنس فروشگاه الکترونيک سيکما براي همکاران فعال در بخش دامنه و هاست در نظر گرفتيم که دوستان در صورت تمايل ميتوانند استفاده کنند
امکانات فروشگاه الکترونیک سیکما:
3- امکان پرداخت آفلاین و آنلاین ( ملت ، سامان ، اقتصاد نوين ، پارسيان ) جهت کاربران ( پرداخت از طریق کارت های طرح شتاب ، سیبا ، سپهر و ...)
[/COLOR][/B]
...
گرانه . نه اینکه گرن باشه . با این امکانات گرونه . من ارزونترشم سراغ دارم . با امکانات فوق العاده . . . . که همون برترین فروشگاه ساز ایران معرفی شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patteerr
گرانه . نه اینکه گرن باشه . با این امکانات گرونه . من ارزونترشم سراغ دارم . با امکانات فوق العاده . . . . که همون برترین فروشگاه ساز ایران معرفی شده.
سلام
چي گرانه ! دوست عزيز اين تخفيف براي کاربران خاص خودمان هست که در اين انجمن با ما کار ميکنند براي کاربراني که تازه ميخواهند با ما کار کنند که اين تخفيف را نميدهيم قيمت بدون تخفيف 62500 ميباشد
نميدونم کدام فروشگاه را داري ميگي که از اين بهتر و ارزانتره ؟ بحر حال ما اين را داريم با اين مشخصات اگر خاستيد 62500 ميتونم بهتون بدم:)
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patteerr
فکر کنم این پست شما جهت بالا بردن تعداد پست هاتونه برای شرکت در بخشهایی که می بایست بیش از 100 پست زده باشید.
در نهایت شما میتونید از تنها سیستمی که از سیکما فعلاً امکانات بیشتری داره استفاده کنید به نام whmcs که لایسنس ماهانه اش 25دلار است و باید پرداخت کنید و برای هر درگاهش هم با بانک های ایران 50 تومن بدید که با چهاردرگاه شبیه سیکما میشه 200 تومان فقط درگاه ها ماه به ماه هم 25دلار.
Whmcs سیستم مناسب شماست.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
فکر کنم این پست شما جهت بالا بردن تعداد پست هاتونه برای شرکت در بخشهایی که می بایست بیش از 100 پست زده باشید.
در نهایت شما میتونید از تنها سیستمی که از سیکما فعلاً امکانات بیشتری داره استفاده کنید به نام whmcs که لایسنس ماهانه اش 25دلار است و باید پرداخت کنید و برای هر درگاهش هم با بانک های ایران 50 تومن بدید که با چهاردرگاه شبیه سیکما میشه 200 تومان فقط درگاه ها ماه به ماه هم 25دلار.
Whmcs سیستم مناسب شماست.
موفق باشید
من اصلا نمیدونستم که برای بعضی از تاپیکها باید حداقل 100پست داشته باشم . لطفا تهمت بیخود نزنید . ثانیا من به هیچ عنوان اسپمر نیستم که بخوام الکی دستم رو خسته کنم تا یه یه عدد به تعداد پستام اضافه بشه . (بیخودی ذهنتو مشغول فکر کردن نکن)
ثانیا سرویسی هم که من منظورم بود خارجی نبود . همون هموطنان خودمون نوشتنش . منم براساس امکانات گفتم که گرونه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patteerr
من اصلا نمیدونستم که برای بعضی از تاپیکها باید حداقل 100پست داشته باشم . لطفا تهمت بیخود نزنید . ثانیا من به هیچ عنوان اسپمر نیستم که بخوام الکی دستم رو خسته کنم تا یه یه عدد به تعداد پستام اضافه بشه . (بیخودی ذهنتو مشغول فکر کردن نکن)
ثانیا سرویسی هم که من منظورم بود خارجی نبود . همون هموطنان خودمون نوشتنش . منم براساس امکانات گفتم که گرونه .
فکر ميکنم شما اگر با مدرک صحبت کنيد بهتر هست . شايد دوستان تمايل داشته باشند اسم ان نرم افزار را بدانند
ببخشید یه سوال دیگه
پرداخت آنلاین این اسکریپت که در پست اول نوشتید با بانک ملت هم کار میکنه؛ با این نسخه جدید پرداخت آنلاین بانک ملت هم کار میکنه؟
با تشکر