پورت سرور های ایرانتون چند هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پورت سرور های ایرانتون چند هست ؟
سلام . سرور یک ماهه تهیه شد به دلیل کیفیت و قیمت بسیار مناسب
چند دقیقه پیش سه ماهه دیگر تمدید شد در مجموع چهار ماه خریداری شد.
با تشکر
دوستان عزیز توجه کنید
ایشون همون محسن یوسفی کلاه بردار سابق هستند چطوری بهش اعتماد میکنید؟
قبلا با اسم ovh-web کارمیکرده سر خیلیا رو کلاه گذاشته حواستون باشه
تعجب میکنم مدیران انجمن چطوری اینو اینجا نگه میدارن :)
خلاصه حواستون باشه ازش خرید نکنید
...
خدمت کاربران عزیز عرض شود ، ظرفیت سرور های فرانسه تکمیل میباشد! موجودی سرور های آلمان و فنلاند و ایران پایدار میباشد :53:
سلام آفر های ساتا موجود هست؟
بنده از ایشون چندین سرور گرفتم همه جوره راضی هستیم تا این لحظه
کیفیت سرویس ها - پشتیبانی و قیمت ها عالی بوده
سلام به همه دوستان عزیز
خواستم قبل از اینکه سایر دوستان مثل من به دام این کلاهبردار شیاد گرفتار شوند تجربیات خودم رو از مدتی که مشتری این دوستمون بودم عرض کنم ..
من تقریبا یکماه پیش یک سرور مجازی از ایشون گرفتم که قبل از خرید و پرداخت استعلام گرفتم که چه مدت زمان میبرد که فعال شود که ایشون فرمودند چند دقیقه اما پس از پرداخت بیش از 14 ساعت طول کشید تا سرور رو تحویل دهند و هربار هم که میپرسیدم با لحنی کاملا طلبکارانه میگفتند تا آخر شب ..... !!!
پس از تحویل سرور یک روز درمیان تیکت قطعی و خرابی برای ایشون فرستادم و هربار که میخواستند جواب بدهند نصف روز طول میکشید و یک روز هم حل شدن مشکل سرور زمان میبرد و هربار یک بهانه ، یکبار مشکل دیتاسنتر ، یکبار اختلال سراسری ، یکبار مشکل رنج آی پی و بار آخر تقصیر رو گردن خودم انداخت و درخواست هزینه نصب مجدد سیستم عامل رو داد ......
کلا هیچ اطلاعات فنی ایشون از سرور و دیتاسنتر و این حرفها نداره و این موضوع کاملا از مدت زمان حل هرمشکل پس از رخداد اون و مشکلات پی در پی و عدیده ای که رخ میده کاملا مشخصه ...
خلاصه اگه از پولتون سیر شدید ، اگه اعصاب فولادی دارید ، اگه دوست دارید با یک آدم بی ادب و بی اطلاعات کار کنید ، اگه دوست دارید هر روز درگیر تیکت دادن مشکل و قطعی سرویس باشید حتما حتما حتما از ایشون سرویس تهیه کنید
در ادامه نظر شما رو به پاسخ دهی ایشون به چند تیکت جلب میکنم :
"دوست عزیز پشتیبانی فنی توسط دیتاسنتر انجام میشه نه ما
چطور زمانی که سرویس فعال هست کسی صداش در نمیاد ولی زمانی که یه مشکل کوچیک پیش میاد تحمل برای بررسی و حلش رو ندارید؟
در حال بررسی هستیم ناراضی هستید تعداد روز های استفاده شده کسر و ما بقی مبلغتون برگشت داده خواهد شد"
"مشکل از سمت ما نیست
مشکل از زری ساخت فعلی دیتاسنتر ها هست"
"دوست عزیز رنج ای پی دارای مشکل هست"
"تنها راه تعویض سیستم عامل
هزینه 8 هزار تومان"
و نکته آخر اینکه اگه در هرزمان از سرویس تون خسته شدید و خواستید هزینه عودت بشه باید تا قباله ازدواج کل اعضای خانواده رو برای ایشون ارسال کنید که شاید راضی بشه مبلغ رو عودت بده که البته بنده به هیچ عنوان این کار رو نکردم و باقی مبلغ رو به عنوان صدقه ای از جانب بنده برای ایشون به حساب آوردم
سخن آخر : برادر عزیزی که برداشتید و فروش سرویس در نیک کلاد میکنید لطفا قبل از اینکار حداقل در حد icdl از کامپیوتر سر در بیارید بعد اینکار رو کنید که همه رو سرکار نزارید و اینجوری خوشکل اقدام به کلاه برداری نکنید .....