پاسخ : سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی
در حال حاضر قانون کپی رایت در ایران به خوبی اجرا نمیشه
اگه هم اجرا بشه به این صورت هست که شما ابتدا باید مبلغی رو به صاحب اثر بپردازید و با مجوزی که اون امضا کره و به شما اجازه فروش رو داده، شروع به فروش کنید...
شما یه فیلم رو بدون اجازه صاحب اثر دارید می فروشید و یه نفر هم از شما خریده و رایگان منتشر میکنه. دقیقا اینجا هر دو نفر شما کار اشتباهی میکنید. (با این تفاوت که اون میتونه از طریق تبلیغات درآمد بیشتر داشته باشه)
به همین دلیل سایت فیلیمو و... ایجاد شدند تا بعد از اجرا شدن قانون کپی رایت در ایران، به راحتی این بازار رو به دست بگیرند
توصیه میکنم به جای این کار ها به فکر این باشید که یه ایده جدید رو اجرا کنید:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
در حال حاضر قانون کپی رایت در ایران به خوبی اجرا نمیشه
اگه هم اجرا بشه به این صورت هست که شما ابتدا باید مبلغی رو به صاحب اثر بپردازید و با مجوزی که اون امضا کره و به شما اجازه فروش رو داده، شروع به فروش کنید...
شما یه فیلم رو بدون اجازه صاحب اثر دارید می فروشید و یه نفر هم از شما خریده و رایگان منتشر میکنه. دقیقا اینجا هر دو نفر شما کار اشتباهی میکنید. (با این تفاوت که اون میتونه از طریق تبلیغات درآمد بیشتر داشته باشه)
به همین دلیل سایت فیلیمو و... ایجاد شدند تا بعد از اجرا شدن قانون کپی رایت در ایران، به راحتی این بازار رو به دست بگیرند
توصیه میکنم به جای این کار ها به فکر این باشید که یه ایده جدید رو اجرا کنید:)
نسخه ما با نسخه اون سایت فرق داره و من از ایشون نخریدم به علاوه محصولات خارجی اونم فیلم و سریال که از شبکه ماهواره ای پخش و دوبله شده چه کپی رایتی داره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
نسخه ما با نسخه اون سایت فرق داره و من از ایشون نخریدم به علاوه محصولات خارجی اونم فیلم و سریال که از شبکه ماهواره ای پخش و دوبله شده چه کپی رایتی داره؟؟؟
دیگه بدتر محصولات منکراتیو داره می فروشه به خلق الله ادرس سایتشو بده فتا یا ساماندهی چیلترش کنه تا دیگه کسیو تهدید نکنه به خاطر کم شدن فروشش:))
مهران مدیری سر مجموعه قهوه تلخ، اون همه خرج کرد و جایزه گذاشت و کد گذاشت و سامانه پیامکی گرفت که ملت کدها رو بفرستن برای قرعه کشی، و خودش چند بار خواهش کرد کپی نخرید و ارجینال بخرید و امضاش رو آورد پای محصولش، اما باز ملت رفتن کپی کردن و کپی هم دانلود کردن.
مهران مدیری با اون همه قدرت و نفوذ کافی بود اشاره کنه تا همه سایت ها رو جمع کنه (یکی دو شبکه ماهواره ای رو یادم هست اخطار دادن بهش که دیگه پخش نکنن که پخش هم نکردن) و چند تا سایت هم شیلتر شدن سر همین قضیه، ولی باز مهران مدیری کار خاصی نکرد.
اون فرد با اون توان و قدرت کاری نکرد. بعد استارتر اومده ادعای چیزی رو می کنه که خودش از جای دیگه رایگان گرفته و داره به مردم می فروشه. بعد هم شاکی هست که چرا یکی دیگه رایگان داره می ذاره.
استارتر عزیز، شما که هیچ چیز بزرگان هم نیستید!
مخلص کلام تاپیک در یک خط:
نقل قول:
ایران سفیر سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران رو احضار کرده که به عربستان بگه چرا نیروهاش رو توی یمن پیاده کرده
من الان متوجه نشدم که چه مشکلی پیش اومده؟
محصول اختصاصی شما چی هست؟
مستند تخت گاز که یک محصول خارجی هست؟
- - - Updated - - -
اگر منظورتون این هست که چون شما دارید محصول تخت گاز رو میفروشید و هیچ کس دیگه حق نداره اونو به هر دلیلی رایگان بذاره که صد در صد در اشتباه هستید.
شما چه حقی دارید که برای دیگران تصمیم بگرید که چی کار بکنن یا چی کار نکنن؟
ضمن اینکه تعریف محصول اختصاصی با این چیزی که شما گفتید فرق داره!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
مال من نیست ولی چیز رایگان کاسب هم باشی بدی دست مردم. کاسب های دیگه یقه ات رو میگیرند
من نمیدونم این حق رو کی به شما داده که بگید مردم چی کار کنن و چی کار نکنن؟
شما یه محصولی رو که هیچ مالکیت اختصاصی نسبت به اون ندارید رو میفروشید، یکی دیگه هم بنا به دلایلی رایگان گذاشته روی سایتش.
برید سجدهی شکر بجا بیارید که فعلا ایران به کنوانسیون برن ملحق نشده وگرنه تمام این سایتها باید کاسه کوزهشون رو جمع میکردن.
محصول خارجی رو داری میفروشی، طلبکار هم باشی خیلی حرفه
والا :65:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
اصلا چنین چیزی نیست این بابا که سایت زده به خوبی من مطمئن هستم که کل مجموعه تخت گاز رو از بنده خریداری کرده و بعد به صورت رایگان گذاشت
اصلا روایت هست خوده شبکه بیبیسی این مستند رو از شما خریده و بعد پخش کرده B-)=P~
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
هیچ جای ایران این مجموعه رو نداشتند مگر اینکه از سایت و بنده خریداری کنند
گوگل رو درست جستجو نکردی.
بجو تا بیابی.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
من فک می کردم منطق "شما پیشرفت نکن که بازار خراب نشه هممون با همون جنس 10 سال پیش یه نونی بخوریم" از احمقانه ترین چیز هایی هست که تو این کشور دیده میشه.
ولی این تاپیک یک سطح کاملا جدیدی رو معرفی کرد واقعا ...
>:)>:):d