پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
اینها انواع مجوز هائی هستن که داده میشه ولی اجازه توزیع به شما داده نشده. حرف شما برا برنامه ای که رایگان باشه و اپن سورس منتشر بشه صادق هست نه این سورس که نسخه تجاری هست.
یاعلی
این جمله رو کسی به خودتون بگه واقعا قبول میکنید؟ از همون اول هم شما کار های غیر حرفه ای خودتون رو توجیه کردید و انتظار داشتیم که این رو هم توجیه کنید!
چرت و پرت تحویل ما ندید ، شما حتی مطلبی که خودتون فرستادید رو هم قبول ندارید .
تا به حال 3 نفر از همکاران انجمن و ما (4 نفر)، این کار زشت شما را به شما تذکر دادیم و گفتیم ولی شما از روی بچگی و لج بازی باز هم روی حرف خودتان هستید.
نمیدونم با چه تفکری دارید زندگی میکنید اما با این روش راه به هیچ جایی نخواهید برد.
همانطور که مبینید ، قوانین عرفی ، قوانین بین المللی ، نظرات دوستان ، همه چیز بر علیه شما هست
قبلا پیشنهاد عودت تمام کمال هزینه دریافتی هم به شما داده شده بود ، تا در جریان نیت خوب باشید.
برای هر تصمیمی مختار هستید و عواقب آن نیز باز هم متوجه خود شما خواهد بود!
موفق باشید
پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان
سلام
با مذاکره ای که با ایشون انجام شد مشکل حل شد و ایشون قصد واگذاری کامل امتیاز این سورس رو دارن و سورس رو با قیمت 3.100.000 تومان واگذار میکنند و همراه سورس هاست شون و 2 دامنه ای هم که دارن رایگان به خریدار میدن. اگه کاربری قصد خرید داره به ایشون اطلاع بده.
یاعلی
درود
برای ما چه فکر برداشته اید مهندس ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
درود
برای ما چه فکر برداشته اید مهندس ؟
سلام
منکه جواب تون دادم شما پاسخی ندادین. چند پست قبل چک کنید.
یاعلی
- - - Updated - - -
صفحه 3 چک کنید
سلام
فریم ورکتون چی هست؟
حداقل نیازمندی ها برای نصب چی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
فریم ورکتون چی هست؟
با سلام و عرض ادب
سوال یا مشکلات خودتون رو میتونید با استارتر محترم در میان بگذارید!
در نظر داشته باشید یک نسخه از این سورس که قبلا خرید شده است ،
+ هاست vip مدیریت شده 2 گیگ (به ارزش 300 هزار تومان) + یک دامنه com + یک دامنه ir (هر دو مشابه هم) + ip ، بصورت رایگان به قیمتی که فقط برای سورس قبلا داده است بفروش میرسد.
به جای مبالغ بالا شما تنها با 3/100/000 تومان میتوانید این سورس را از خود استارتر و یا از ما خرید نمائید.
درصورتی که سوالی در این رابطه دارید با ما نیز میتوانید در ارتباط باشید!
با احترام
سلام
سوالات بالا برام مهم است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazsoft.com
سلام
فریم ورکتون چی هست؟
سلام
سورس به زبان php و بدون فریک ورک ساخته شده. سورس کاملا ماژولار ساخته شده که به راحتی توسط شما قابل توسعه باشه.
سورس نیازمندی خاصی نیاز نداره و تقریبا روی تمام هاست ها قابل نصب هست.در صورت تمایل تماس بگیرید.
09179064374
یاعلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
بله باز هم باید مجدد ست بشه. شما در زمان یک سال پشتیبانی گزارش دادین که چنین مشکلی وجود داره که من رفعش نکرده باشم یا گفته باشم به من ربطی نداره؟
یا علی
ببینید بزرگوار در مورد اشکالی ادم چندین بار که بگه و رفع نشه.یه جورایی بی خیالش میشه.
کار ما هم همین جوری شده.
مثلا وب سرویس اسانک که شما انجام دادی هنوز مشکل داره.اما شما رفع نکردید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
ببینید بزرگوار در مورد اشکالی ادم چندین بار که بگه و رفع نشه.یه جورایی بی خیالش میشه.
کار ما هم همین جوری شده.
مثلا وب سرویس اسانک که شما انجام دادی هنوز مشکل داره.اما شما رفع نکردید...
سلام
اگه شما مشکل گفته باشید و من گفته باشم رفعش نمیکنم حق با شماست ولی من مشکل رفع کردم ولی باز قسمت دیگه مشکل داشته و شما گزارش ندادین. اینجا تقصیر من نیست. اطلاعات هاست بدید یه چک کنم.
یاعلی