دوتا پرداخت پی پال برای من انجام دادن یه 70$ حدود 20 روز پیش و یه 7$ امروز :) تائید میشه انلاین و سریع انجام میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوتا پرداخت پی پال برای من انجام دادن یه 70$ حدود 20 روز پیش و یه 7$ امروز :) تائید میشه انلاین و سریع انجام میدن
فقط پرداخت می کنید یا شارژ هم انجام میدهید !
منظور از شارژ ارسال پول به پی پال ماست ...
دوست عزیز بحث چی راه انداختم؟ کسی نیاز به جذب و دور زدن مشتری های شما رو ندارد. اقای تند روز فرمودن با تمام خودخواهی رنگ پاسپورد فلان کشور ندییم و الباقی مسائل که تاپیک های ما رو پاک کردن مدیران
شما در جریان نبودید .
در ضمن که اون قسمت که داخل کوتشین قرار دادیم اهانت و بی ارزش شمردن شخص سوم که من میشوم هست و خلاف قوانین شرع قوانین اسلامی قوانین جهوری اسلامی و قوانین تالار میباشد .
پرداخت های ما میلیونی است نیازی به مشترهای دوست شما نداریم . در ضمن بنده پسر نیستم . طبقات و رنده سنی در ایران اینطوری است
مذکر تا قبل ازدواج پسر
مونث تا قبل ازدواج دختر
موارد خاص محترمانه تر
جناب اقای / سرکار خانم
موفق تر باشید
با دروود
باید به آگاهی برسانم که جناب هادی فیضی(DeltaGostar)از کاربران جدید مانند بعضی ها نیستند و دایای پیشنه ای در همین تالارمی باشند!له آسانی م یتواند همه ارسال های ایشان را تنها با استفاده از 1 دکمه ببینید!!پس لبنابرایان ایشان نه تازه کار هستند و نه جیب بر!
تنها برای بنده چندین بار پرداخت انجام داده اند حتا زمانیکه هنوز هزینه را دریافت نکرده بودند.
به هر روی اینجا مکان درستی برای اینگونه سخنان نیست که بعضی از دوستان انجام می دهند.
از پیشینه هر کس پیدا است که کی است!
یه پرداخت دیگه هم بدون مشکل انجام شد ....
پردخت ها واقعا در عرض کمتر 5 دقیقه انجام میشه ! من که راضی هستم
سلام
من تایید میکنم که ایشون کار خود را به سرعت و عالی انجام میدن
من خودم 25 پوند به حساب یکی از دانشگاههای انگلیس باید میریختم که ایشون برام با سرعت انجام دادن
من تصمیم گرفتم شهریه ام را که حدود 14000 پوند میشه هم از طریق ایشون به دانشگاه ارسال کنم
:)
بابا کارش درسته