پاسخ : آیا راه اندازی سایت فیلم و سریال رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
هزاران سال مردم ایران بدون رادیو وتلویزیون وماهواره زندگی کردند,آیا اتفاقی افتاد؟
خیلی هم خوب بود.
2500 سال هم مردم بدون دین اسلام زندگی کردند و بزرگترین تمدن رو داشتند!
خیلی هم خوب بود.
ما با ملتی درگیریم که عاشق کربلا هستن ولی نمیرن عراق زندگی کنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
فیلم وسریال فساد میاره.
دیگه فسادش بدترش از داعش نیست. شما نگاه نکن! تلویزیون تو خونتون ندارین دیگه کار درست رو میکنی الان مشکل مملکت همینه فساد سینمایی وگرنه اختلاس و غارت کردن که جز اصول اولیه تمدن کشورمون هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MJmoonwalk
دیگه فسادش بدترش از داعش نیست. شما نگاه نکن! تلویزیون تو خونتون ندارین دیگه کار درست رو میکنی الان مشکل مملکت همینه فساد سینمایی وگرنه اختلاس و غارت کردن که جز اصول اولیه تمدن کشورمون هست...
با سلام
هزینه های سنگین نگهداری هاست دانلود فیلم ها و ... حال شاید تحمل کنید از یه طرف دیگه *****ینگ ... :| اصلا مفت نمیارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
هزاران سال مردم ایران بدون رادیو وتلویزیون وماهواره زندگی کردند,آیا اتفاقی افتاد؟
خیلی هم خوب بود.
بله
تبدیل به یک کشور جهان سومی با سالها عقب موندگی شدند
و افرادی با تفکر شما به وجود اومدند که نه تنها کمکی که به حرکت در جهت مثبت نمی کنند بلکه مانع پیشرفت کشور هم می شند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
تجملاتی شدن.فاسد شدن.بد شدن.کلاه برداری.همه ی اینها از فیلم ها الگو برداری میشه.فیلم وسریال{به خصوص ماهواره} تاثیر زیادی بر آدم داره.در زندگی انسان تاثیر میزاره.
خواهشا مشکلات خودتون رو به دیگران نسبت ندید دوست عزیز
کسی که با دیدن فیلم در این حد تحت تاثیر قرار میگیره مشکل داره و باید درمان بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
موافقم.
بخاطر مغزایه خرابی مثله تو میگم نزنه که فردا نیاد پیشه امثال شما ... در ضمن اینجا تی تاپ نمیدنا یا ساندیس برو یارانتو از یه انجمن دیگه در بیار اینجا انجمن تخصصیه این انجمن واست حرام نیست احیانن اومدی توش؟یه وقت به گناه الوده نشی دلواپست شدم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
استارتر میخاد سایت فیلم بزنه.ومعلومه منظور چه فیلم هایی است. منم نهی از منکرش کردم گفتم .این سایتی که میزنی اشاعه فحشا حساب میشه وجز افزایش بی بند وباری وفساد وازهم پاشیدگی بنیان خانواده وافزایش آمار طلاق ,هیچ خیر وبرکت وسودی برای جامعه نداره.ودرامد از سایت فیلم وسریال حرام و غیر شرعیه.
یعنی الا محیط تلگرام و اینیستاگرام پاکه؟ اگه از نظر جرم شناسی نگاه کنیم ضربه ای که این دوتا دارن میزنن بدتر از یه سایت فیلمه! :-|
بعدشم مگه کسی تو رو به زور مجبور کرده بری تو سایتش؟:-|
همین نت اومدنه توعم حرامه داری پهنا باند و ترافیک یه عده رو حرام میکنی که شاید از همین نت کاسبی کنن بخاطر همین اوضاع بیکاری و... که امثال تو ساختن خودشون د ز د ی و غارت می کنن حرام نیست اوقت یکی سایت فیلم بزنه شکمه خودشو زنو بچشو سیر کنه حرامه!
وقت و انرژی خود را برای این انسان بیهوده هدر ندهید، این کاربر در ارسال اسپم و شیرین بازی تخصص و سابقه خوبی دارد که بیشتر تاپیک هاشون از انجمن حذف شده است.
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=95216
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
وقت و انرژی خود را برای این انسان بیهوده هدر ندهید، این کاربر در ارسال اسپم و شیرین بازی تخصص و سابقه خوبی دارد که بیشتر تاپیک هاشون از انجمن حذف شده است.
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=95216
بله. گزارش دادم به مدیریت انجمن تا با ایشون یه برخوردی بشه. من تایپیک هم فکری زدم تا به یه نتیجه ای برسم ایشون با نظراتشون کلا بحثو به انحراف بردن.
درود
اگر ایده یا خلاقیت خاصی در این مورد دارید بله چرا که نه
خیلی خوشحال میشم از سایت شما استفاده کنم.
قبل از شروع مشکلات را بررسی کنید.
ساده بودن قالب و همچنین کارامد بودن مواردی هست که کاربر جذب می شه(مثل تاینی)
بنظر من دیدن فیلم و سریال هایی که در تمام دنیا دیده می شه و فقط دیدن اون داخل ایران غیرمجاز هست(از نظر محتوایی نه حقوق کپی رایت)،خود به نوعی زیر سوال بردن حق یک انسان هست و کسی که با دیدن یک فیلم و یا سریال دست به کارهای عجیب و مجرمانه میزند همان بهتر که در منزل و اطرافشون تمام وسایل ارتباطی جمع بشه و غارنشینی در کوه را شروع کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
شما دوستداری یه سایت فیلم بزنی پول درآری. ولی به چه قیمت؟
بنده دوست ندارم سایت فیلم بزنم و کسب درامد کنم !
به قیمت اینکه مایلم از زندگی خودم به روش خودم لذت ببرم بدون وارد کردن ذره ای آسیب جسمی و روحی به هر جانداری.
هرشخصی تمایل دارد از توانایی خودش استفاده و از آن کسب درآمد کند.
اگر شما یا هر شخص دیگری حس میکنه دیدن فیلم های غیراز ایرانی باعث تخریب زندگی یا جامعه می شه فکر میکنم این توانایی را داشته باشه یا داشته باشید که مشاهده نکنید.
هنوز "یاد نگرفتیم" به عقاید یکدیگر احترام بزاریم و عادت داریم بجای کل دنیا صحبت کنیم ،تصمیم بگیریم و نظر شخصی بدیم.