2 فایل پیوست
پاسخ : **** پیشنهادات ویژه پرتو سرور **** - شروع مجدد سرویس دهی
سلام یکبار از ایشان سرور میکروتیک داشتم و خوب بوده و پشتیبانیشون هم هرموقع تیکت میدادم ججواب میدادن و سرور هم مشکلی داشت سریع رسیدگی میشد
تنها ایرادی که سرورها داشت بخاطر ارزان بودنشون سرعتشون کم شده بود بعضی وقتها هم به سرور متصل نمیشدم اما بعد از چند ساعت درست میشد
قبل از اینکه سرور قطع بشه ایمیل هم داده بودند که کاربرها برای گرفتن بقیه پولشون تیکت ارسال کنند خب اگر ایشان پول کاربرهاشون رو نمیخواستن بدن همچین ایمیلی ارسال میکردن؟
حتی قبل از قطعی هم ایمیل اخطار به کاربرها برای پشتیبانی گرفتن فایلها ارسال کرده بودند
فایل پیوست 37891فایل پیوست 37892
با سلام خدمت دوستان
آقا کسی از ایشون خبر داره ؟ در قید حیات هستند یا خیر ؟؟؟!!! یه ماهی شده ازشون خبری نیست یه سرور با 200 گیگ فایل بسیار مهم داشتیم ازشون دو سه روز هم قبل سررسید تمدید کردیم مبادا ساسپند یا ... حرکنی انجام بدن :) یه ظهر فک کنم سرور افف شد سایت هم که کلا پاسخگو نبودند الانم هر روز داریم سایتو چک میکنیم ببینیم بکاپ هامون برمیگرده یا خیر :) اگه کسی ازش خبری داره ما رو هم در جریان بزاره <3
دوستان عزیز بنده قصد نداشتم پستی ارائه بدم ولی از عنوان تایپیک معلومه قضیه چیه ! لطفاً مدیران بخشی برای ارسال گذارش چنین متخلفانی قرار بدن تا کاربران بدونن از کدوم سرویس دهنده بایستی سرویس بگیرن .
**** پیشنهادات ویژه پرتو سرور **** - شروع مجدد سرویس دهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my-host.site
دوستان عزیز بنده قصد نداشتم پستی ارائه بدم ولی از عنوان تایپیک معلومه قضیه چیه ! لطفاً مدیران بخشی برای ارسال گذارش چنین متخلفانی قرار بدن تا کاربران بدونن از کدوم سرویس دهنده بایستی سرویس بگیرن .
**** پیشنهادات ویژه پرتو سرور **** - شروع مجدد سرویس دهی
کلا ایشون دیگه اسطوره شده
کلا به غیب شدن معروف شدن اول فکر کردم شاید برای بنده خدا اتفاقی افتاده بعد دیدیم نه آقا جان صحیح و سالم دیروز از سایت بازدید کردند :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام خدمت دوستان
آقا کسی از ایشون خبر داره ؟ در قید حیات هستند یا خیر ؟؟؟!!! یه ماهی شده ازشون خبری نیست یه سرور با 200 گیگ فایل بسیار مهم داشتیم ازشون دو سه روز هم قبل سررسید تمدید کردیم مبادا ساسپند یا ... حرکنی انجام بدن :) یه ظهر فک کنم سرور افف شد سایت هم که کلا پاسخگو نبودند الانم هر روز داریم سایتو چک میکنیم ببینیم بکاپ هامون برمیگرده یا خیر :) اگه کسی ازش خبری داره ما رو هم در جریان بزاره <3
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت April 20th, 2018 06:11 PM
آنلاین نشدن هنوز در انجمن ممکنه براشون مشکلی پیش آمده باشه.
دوستان ایشون کلاه بردار هستند و قبلا من سایت سیبا سرور رو به ایشون منتقل کردم که کلاه بسیار بزرگی سر من گذاشتند.
لطفا به هیچ وجه از ایشون خریداری نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IGulf
دوستان ایشون کلاه بردار هستند و قبلا من سایت سیبا سرور رو به ایشون منتقل کردم که کلاه بسیار بزرگی سر من گذاشتند.
لطفا به هیچ وجه از ایشون خریداری نکنید.
لطفا سمتندات ارسال کنید بدون دلیل و مدرک نگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
لطفا سمتندات ارسال کنید بدون دلیل و مدرک نگید
عجب :) در وهله اول با عرض پوزش <3 مستندات به اشتباه سمتندات نوشته شده !
مدرک رو کنیم استاد ؟! میترسیم رسوا بشه
سایت از دسترس خارج شده کسی خبر نداره ازشون؟