بنده هم مدیریت اعلام کردن اسناد دارید جواب مثبت دادم اعلام کنن براشون ارسال میشه ،بقیه دوستان هم اسنادی دارن لطف کنن اعلام کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده هم مدیریت اعلام کردن اسناد دارید جواب مثبت دادم اعلام کنن براشون ارسال میشه ،بقیه دوستان هم اسنادی دارن لطف کنن اعلام کنند
درگاه برای برگشت هزینه؟
من هرطور حساب می کنم وقتی یک فروشنده از خریدار خودش درگاه برای برگشت زدن هزینه بخواد عملا تلاش برای پیچوندن کاربر و پول داره
کاربری که خریدار هست باید درگاه ارائه کنه؟ یعنی چی اصلا؟
خدارو شکر که دفعه قبل به دلیل رفتارتون اصلا به خرید نکشید
سلام دوستان .
ممنون از اطلاع رسانیتون اما انقدر من پیگیری کردم و به نتیجه ای نرسید خسته شد .
آقای آویشن از دوستان بنده سرویس گرفته بودن به مبلغ 46 تومان ، نه سرویس تحویل شد ، نه جوابی ، نه برگشت وجهی .
بعد کلی پیگیری و ... تیکت فرستادن درگاه از فلان واسط داشته باشید تا پول بریزیم .
فکر کنید کاربری معمولی که کلی وقت و هزینه از دست داده و ... بره یه درگاه واسط و سایت بیاره بالا وفروشگاه بزنه تا این آقا پولشو براش واریز کنه . (پیچوندن به معنای واقعی)
دقت کنید :
کاربر 6/2/1396 سرویس هزینش رو داده الان 3/6/1396 هست . 4ماه کاربر الاف کرده و بعد گفته درگاه واسط بگیر .
کاربر حتی برای اینکه مسئله تمام شود درخواست کرده و به صورت محترمانه نوشته (که اگه من بودم یه جور دیگه صحبت میکردم) : درصد مبلغی که از پول کم میشه رو بردارید مابقی را برای من کارت به کارت کنید باتشکر
تصاویر ضمیمه میشود .
فایل پیوست 36601فایل پیوست 36602فایل پیوست 36603فایل پیوست 36604
================================================== ======
هزینه آقای آویشن را در سایت من پرداخت کردند و من برای ایشان همان لحظه واریز کردم .
اُمیدوارم به همین منوال مشکلات فی مابین استارتر و کاربران حل شود .
باتشکر
بنده حتی درگاه واسط هم ارسال کردم و وجهی دریافت نشد مدارک موجوده
ایشون فکر کنم تازه 18 سالش شده...
اینم پیام خصوصی که به من فرستاده فایل پیوست 36607
شما اگه واقعا حرفه ای بودید به مشتری خود نمیگفتید درگاه ارسال کن
من فکر میکنم شما مشکل مغزی داری یا کمبودی داری 24 ساعت پشت کامپیوتر نشستی رسما مغزتو از دست دادی انقدر ***ی کردی
- - - Updated - - -
داداش 100 تا درگاه هم بفرستی ورق یه طرفه
- - - Updated - - -
گزارش شد + پیام خصوصی
اینم یه سری مدارک !
از اینها زیاد موجوده ایشون روشش اینه به راه های مختلف بعد که گذارش میشه بگه اره بر میگردونم شاید مبلغ زیر ۲۰تومن برگرده ولی بقیه را نه الکی هم زیاد حرف میزنه انقدر میپیچونتون ووعده تو خالی میده که اصلا خودت یادت بره ۲۰۰تومن ازش میخوایی ،من حتی شماره تلفن بقیه هم دارم که هنوز پولشون را برگشت نداده
مدارک
من بیخیال پولم شدم.. ولی دلم سوخت دیدم انقد سره مردم کلاه رفته
ایشالله این پولا خرج دعوا و دکتر بشه برات ;)
وقتی حمایت بشه و مدیر انجمن جا اینکه بیاد بگه مدرک دارید از پرداخت و عدم تحویل؟ تا برخورد کنیم بجاش بیاد بگه ما مسئول نیستیم مشکل دارید برید مراجع مربوطه، بهتر اینم نمیشه.
تو این زمونه که همه سر یه پیج مسئولن و اتفاقی بیفته باید جواب گو باشن و برخورد کنن اینجا از این حرفا نباید زد بزنی میندازنت بیرون پست هاتم پاک میشه!
- - - Updated - - -
شما بگو چه مدرکی میخوای تا ارسال کنم من ۳ماه پیش به این اقا درگاه دادم هنوز یه ریالی بهم نداده یسری مدرکم ک فرستادن دوستان دیگ چه حرفی دارین
درخواست درگاه از مشتری برای بازگشت وجه مثل:
شما تشریف ببرید فروشگاه خرید کنید و جنس به هر دلیل مطلوب نباشه یا نظر شما تغییر کرده باشه
فروشنده توافق کنه مبلغ و به شما پس بده / ولی بگه تشریف ببرید با دستگاه pos که اومدید من براتون کارت می کشم
بعد اونجا حتما برای شما عجیب میشه
( پست موقت / چون مشتری بنده بودید پاسخ دادم و این پیغام بزودی حذف میشه)
موفق باشید