پاسخ : فروش سرورهای مجازی - تخفیف 50 درصد دائمی + تخفیف ویژه در ماه اول - رم 2 ماه اول 10000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
والا میزبان 24 ام بن شده .:52:
اینم نمونه ی قبلیه دیگه
میگن مشت نمونه ی خرواره و گند گند را گیر میاورد آب گند هم چاله را
پاسخ : فروش سرورهای مجازی - تخفیف 50 درصد دائمی + تخفیف ویژه در ماه اول - رم 2 ماه اول 10000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
والا میزبان 24 ام بن شده .:52:
مشکلی نداریم ! جناب
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashki0076
اینم نمونه ی قبلیه دیگه
میگن مشت نمونه ی خرواره و گند گند را گیر میاورد آب گند هم چاله را
از ما چیزی دیدید؟ از این نمونه مثال ها میزنید؟
سلام دو سوال
والله من از یکی از سایتهای همکار شما که مثلا افر داشت یک پلن ۴ گیگ خردیم که متاسفانه سرعتش اندازه پلن ۵۱۲ هم نیست وقتی تیکت دادم چرا سرعت پایین هست میگه اینها شرایط افر هستند و همینند
ایا افرهای شما ضمانت بازگشت وجه دارند؟
ایا سرعتها و منابع واقعی هستند؟
ایادر صورت عدم رضایت بازگشت وجه داردی؟
من میخوام یک ونل هاستیگ اختصاصی برای خودم و تعدادی از سایتهایم استفاده کنم و چون نمیخوام بفروشم هاست رو نیاز به پنلی خوب و سریغ ع با قیمتی مناسب و ارزان دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
سلام دو سوال
والله من از یکی از سایتهای همکار شما که مثلا افر داشت یک پلن ۴ گیگ خردیم که متاسفانه سرعتش اندازه پلن ۵۱۲ هم نیست وقتی تیکت دادم چرا سرعت پایین هست میگه اینها شرایط افر هستند و همینند
ایا افرهای شما ضمانت بازگشت وجه دارند؟
ایا سرعتها و منابع واقعی هستند؟
ایادر صورت عدم رضایت بازگشت وجه داردی؟
من میخوام یک ونل هاستیگ اختصاصی برای خودم و تعدادی از سایتهایم استفاده کنم و چون نمیخوام بفروشم هاست رو نیاز به پنلی خوب و سریغ ع با قیمتی مناسب و ارزان دارم
با سلام
عزیز جناب زمانی از فعالیت در این انجمن محروم شدن !
اگه سرویس می خواهید در بخش درخواست سرویس ها مطرح کنید
ایشون کلاهبرداری کردن و به مراجع قضایی معرفی شدن هر جا اسمی از این سایت یا شخص دیدین با پلیس فتا تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
ایشون کلاهبرداری کردن و به مراجع قضایی معرفی شدن هر جا اسمی از این سایت یا شخص دیدین با پلیس فتا تماس بگیرید
خب اگه اینجوریه, پس چرا این تاپیک حذف یا بسته نمیشه؟؟
مگه این بخش مدیر نداره؟؟
بساطی داریم بخدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
مشکلی نداریم ! جناب
از ما چیزی دیدید؟ از این نمونه مثال ها میزنید؟
ریپورت بدید بنش کنن اینم رفیق اونه از ی کاسه آب میخورن شاید خودش باشه با یوزر جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashki0076
ریپورت بدید بنش کنن اینم رفیق اونه از ی کاسه آب میخورن شاید خودش باشه با یوزر جدید
دلیل ابن حرفتون چیه؟ با ما دشمنی داری ؟ تهمت های بی مورد نزنید
ما سرور های که پارس وی پی اس بهمون داد کلا مسدود بودن و حتی بعضی هاشون بالا نمی اومدن چند نفر از همکاران در جریان هستند .
بعد گفتید رفیق چند سال پیش که ایشون جمع کردن به شرکت دیگه ای واگذار کردن اونم شد رفیق؟ خودشون با ما تماس گرفتن که مشتریا رو انتقال بدیم اطلاعاتشون از بین نره .
وقتی از چیزی اطلاع نداری تهمت نزن جناب.