پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
آفر بازم هست؟
دایرکت ادمین رایگان هم دارید؟
مشتری هنیشگی بشیم کانفیگ رو هم کامل انجام میدید؟
با سلام
- بله افر موجوده
- با توجه به اختصاصی بودن لایسنس ها ، پایین ترین قیمت برای لایسنس ها در نظر گرفته شده است .
- در صورت تهیه سرویس از ما ، کانفیگ کاملا حرفه ای سیستم ، با پیشنهادی بسیار عالی انجام خواهد شد .
پاسخ : برای اولین بار درایران×سرورابری با پنل کلوداستک×فایروال سخت افزاری رایگان وقابل مدیریت کاربری×پینگ1به گوگل وزیر1به ایرنیک×50%تخفی
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oxygenbiz99
امکان انکود فیلم رو این سرورها هست؟... منابع سی پی یو بالا احتیاج دارم.... حداقل 5-6 گیگا هرتز ... برای اینقدر سی پی یو هزینه سرور چقدر می شه؟
با سلام
پلان اخر رو بهتون پیشنهاد میکنم .
8 گیگ رم و 120 گیگ فضای اس اس دی مشخصات سرویس پیشنهادی میباشد .
این پلان دارای 4 هسته سی پی یو میباشد .
با توجه به تکنولوژی ابری منابع کاملا Dedicate برای سرویس شما خواهد بود .
این پلان میزان قدرت درخواستی شما را تامین خواهد کرد .
برای این پلان میتونم 15 هزار تومان تخفیف دائمی برای شما در نظر بگیرم .
میزان پرداختی شما تنها 75 هزار تومان خواهد بود .
در صورت تمایل از طریق تیکت ، چت انلاین و یا اکانت تلگرامی ما اقدام نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
سلام
آفر دائمی هست؟
با سلام
50 در صد تخفیف اولیه + 30 درصد تخفیف دائمی برای پلان های رک 1 گیگ و 2 گیگ تعبیه شده است .
لازم به ذکر است برای پلان های حجیم و حرفه ای پارس ایرانیک ( رم 4گیگ و 8 گیگ ) افر های ویژه ای داریم .
در صورت نیاز کاربران میتوانند برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشند .
" کیفیت متفاوت را با سرویس های ابری پارس ایرانیک تجربه کنید "
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n0ise
سلام .
من کاربر شما هستم .
ممنون بابت سرویس دهی مناسب و پشتیبانی مناسب شما .
ترجیح دادم اینجا سوال کنم شاید برای دیگر کاربران هم این سوال پیش امده باشه .
من دیدم که شما حامی " باشگاه کارافرینی تیوان " هستید .
برای استارتاپ های جوان و نوپا ، تخفیف خاصی دارید ؟
سلام
بله ما از استارتاپ ها و کسب و کار های جوان نیز استقبال میکنیم و تخفیف های ویژه ای برای این تیم ها داریم .
اگر استارتاپ هستید ، چه سرویسی مد نظر دارید؟
اگر نوع استفاده را بفرمایید ، بهتر میتونم راهنماییتون کنم .
من یک مورد سفارش دادم با کانفینگ حرفه ای سی پنل
منتظر تحویل هستم
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad4u
هزينه سي پنل و كانفيگ حرفه اي آن رايگان ميباشد؟؟
با سلام
در صورت تهیه سرویس از ما ، علاوه بر برخورداری از تخفیف ویژه برای سرور مجازی ، از 50 درصد تخفیف کانفیگ دایرکت ادمین و سی پنل برخوردار خواهید شد .
در صورت تمایل و سوالات بیشتر میتونید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید .
پل های ارتباطی :
www.parsiranic.com
www.parsiranic.com/crm
شماره تماس :
013-33344689
پشتیبانی تلگرام :
https://t.me/parsiranic_info