دوستانی که خرید کردن.
لطفا بفرمایید تحویل گرفتید و تایید میشن ایشون؟.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که خرید کردن.
لطفا بفرمایید تحویل گرفتید و تایید میشن ایشون؟.
دوستانی که تهیه کردند محصول رو تحویل گرفتند و مسلما اگر مشکلی بود در این تاپیک مطرح میشد. میتونید با اعتماد از ما خرید کنید.
----------
پیج جدید برای فروش
پیج 12هزار فالوور(1 موجود است)
http://up.stylefa.ir/uploads/150254254471491.png
لایک : 500+لایک
30,000 تومان به صورت یک بار
پیچ بنده ریست کردن
هم ایمیل و هم رمز
منتظر بازگشت وجه هستم,
در صورتی که تا فردا بازگشت نزنن 100% برخوارد میکنم
شما حتما شکایت کن حتماااااااااااااااااااا
پیجایی که ما میفروشیم هکی نیستن که بخوان بک بخورن یا هک بشن و صد درصد قانونی هستن
وقت خودتونو یک دقیقه هم تلف نکنید و برای شکایت اقدام کنید.
متاسفم واسه افرادی که برای تخریب به هر کاری دست میزنن
تهمت زدن که ما پیجشونو هک کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا روزیتونو جای دیگه بده
عذر میخوام
......
با توجه به صحبت های خودشان(اسکرین شات گرفته شده) قبول کردن که مشکل از طرف خودشون بوده :) ,قرار شد تا آخر هفته تحویل بدن ( قرار بود فالووینگ 0 بشه و تحویل بدن که پیچ از بین رفت ,گفتن تا آخر هفته یه پیچ دیگه میدن ظاهرا) ,منتظر می مانم تا ببینم این یکی را میدن یا خیر
فعلا البته جوابگو نیستن,ولی در کل بر اساس پیام های خودشان و قبول اینکه مشکل از طرف خودشون بود تا آخر هفته صبر می کنم.
---- تا 5 شنبه هفته آینده (البته قول زود ترو دادن) ولی تا 5شنبه هفته آینده قرار شد تحویل بدن ,و ما مجدد 1 هفته دیگه هم صبر می کنیم.*********
99% تمام پیج ها کرک شده هستند ، یا اینکه با روش های مختلف مانند برنامه های فالور اقدام به زیاد کردن فالور ها کردند که در روش دوم اکانت به هیچ عنوان بک نمیخوره و شما صاحب 100% اکانت هستید ...
اما وقتی این دوستمون داخل سایتشون آموزش کرک کردن اکانت های اینستاگرام رو میفروشن دیگه معلومه این پیج ها از کجا میاد ...