جدى ميگين..؟!! چيكار بايد بكنم من..؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
من زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه برای استفاده و اتصال به فیبر یک خط باید بخری صدو خورده ای هزینشه بعد مودمش هم ۶۰۰ اینا حرفای اپراتور بود حالا من از تو برنامه دیوار اتفاغی با یکی اشنا شدم پشتیبان مخابرات هست میگه بیا فلان میلیون بده که فیبر بکشیم تا خونه مودمش هم ۲۴۰ تومانه و vdsl سرعتش ۵۰ مگ و ftth سرعتش صد مگ هست و بعدش من رفتم سایت tci.ir اونجا زده بود تانوما دیدم نوشته برگردان از مسی به فیبر رایگان با صد گیگ ترافیک ۱۲ ماهه ۱۱۰ هزار تومان
یکی میشه به من بگه چه خبره اونجا تو مخابرات ؟ هرکی تو مخابراته در مورد تانوما یک چیزی میگه ؟ یعنی چی اخه؟
الان موندم از گزینه های زیر کدوم انتخاب کنم
۱- حرف پشتیبان رو باور کننم
۲- حرف ۲۰۲۰ رو باور کنم
۳- یا برم تو سایت tci.ir درخاست بدم
کامل توضیح دادم در چندپست قبل
هزینه کابل برگردان از مرکز تا خیابون رایگانه
از خیابون تا خونه شما پولیه
اگه خونه ویلایی هست که باید یه مبلغ زیادی بدید برای کابل کشی
اگه اپارتمان هست باید چند نفر از همسایه هم درخواست سرویس بدند تا براتون کابل کشی کنند
اینایی که میگم رو از مدیر فنی بخش فیبر تهران پرسیدم هرچیز دیگه ای غیراز این کذب هست
الان یکی بخاد vdsl بخره مودمش رو کجا میفروشن؟ حتما میگید از ۲۰۲۰ بپرسم اخه اونا اطلاعات درست نمیدن هرچی گشتم تو سایت ها نبود
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
دوستانی که در مشهد هستن اگر قصد خرید vdsl دارن مخابرات طرح یکساله 763 تومان +مودم رایگان هست و اگر خاستن ftth بگیرن هزینه تمام شدش با فیبر کشی و کلیه زیر ساختاش در میادمدت 6 ماهه 500 گیگ 708 تومان به اضافه 15 تومان هزینه کارشناس این رو گفتم مطلع باشین بنده با نماینده مخابرات صحبت کردم این رو گفت بعدشم اگر کسی خاست مودم vdsl بخره قیمتش 180 تومانه یکی از سایت های ایرانی میفروشه
پ.ن : 2020 اطلاعات درستی نمیده در این مورد تماس نگیرید خودتون خسته میکنید علکی
دوستان در کل یک بهانه جدید برای گرفتن هزینه است
من در کشور خارجی زندگی کردم
شما با هزینه 80 هزار تومان ماهانه همین اینترنت رو بدون محدودیت حجمی میتونید خرید کنید بدون هیچ هزینه اضافه
این جا میخوان متری از شما هزینه بگیرند و یک اینترنت با محدودیت حجمی برای شما 2 میلیون تومان تمام خواهد شد
بعد جالبش اینجاس یه سریا میخوان بگیرن!
اینجا تا بتونن مردوم تیغ میزنن فیبر اوردن برای زیر ساختش باید ۶ میلیون حدودا هزینه کنه کاربر مودمش فقط ۹۷۰ تومانه هزینه کابل کشی که وضیفه مخابراته اینا از کاربر میگیرن از این ور ه گیگ ۱۲۰۰ تومانه از اون برای زیر ساختش تیغ میزنن اساسی تازه باکس فیبر هم نمیزارن که شامل otr وotn میشه البته شایدم بزارن ولی اینجور که من فهمیدم علکی دارن پیش میرن شما زنگ بزن ۲۰۲۰ اصلا میگه فیبر وجود نداره اطلاعاتشون کامل نیست کارمندای ۲۰۲۰ بعد مخابرات رفته فیبر اورده مخابرات قصد از اوردن فیبر این بود کاربر خانگی از فیبر استفاده کنه یعنی حاضرم شرط ببندم یک نفرم نرفته ftth بگیره شرکت ایرانیان نت قراره فیبر برسونن به دم خونه ها. چی شد؟ چرا مخابرات داره تیغ مردون رو ؟ کجا رفت اون وعده های فلان؟
سرویس
ftth
یکساله ۷۶۳ تومان ؟ خنده دار نیست؟ کاربر ده گیگ دانلود با فیبر برای مخابرات ۱۰۰ تا تک تومان بیشتر نمیوفته سیم نسی نیست کن پالس نویز یا هزینه انتقال دیتا داشته باشه فیبر نوریه یعنی دیتا بر بستر کابل های led تبادل میشه بله در نتیجه ایرانسل اوایل فورجی اورد یادتون میاد چقد کاربر رفتن سمتش؟ حالا رفت کنار حالا نوبت مخابرات شده مردوم تیغ بزنه الانم چون فیبر خودش اورده راه چاهشو قشنگ بلده
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk